W
WLABmz
Guest
Šta je problem sa liftovima, zašto nisu ugrađeni?
Jeste da nije bila planirana tu ali ne predstavlja problem uopšte. Šta više nekako je upotpunila taj deo. Neki moj doživljaj sa lica mesta.Verujem da može da se prođe pored ove trafike, ali tačno se vidi da su je naknadno ubacili umesto da su planirali mesto za takve sadržaje.
Имају нека врата у подземном пролазу која личе на врата од лифта, али није још у функцијиKamo elevator, hoće li ga biti?
Biće i njega. Polako.Kamo elevator, hoće li ga biti?
Није нека, него железничка станица "Gesundbrunnen", и налази се у северном делу Берлина, а тај део Берлина је до 1989 био у Источној Немачкој. Кажем, није нека, из разлога кад се преведе име ове станице на српски, у неком слободнијем преводу, би био "Бунар здравља".Ja evo, baš ovako zamišljam stanicu u gradu. Ne na kraju grada, nego grad oko stanice, sa raznim sadržajem.
Pogledajte prilog 137821
Ovo je neka stanica u Berlinu.
Biće da je problem u planovima koji ne mogu da se sprovedu.
A imaš tu svakake patrljke saobraćajnica, čak i jednu 'lansiranu' preko T6 - i zaustavljenu na poletanju...
Šampioni smo mi s tim patrljcima: razdelna ostrva, ivičnjaci, 10 metara asfalta i... poljana. Mada, i u Zagrebu sam video jedan, bulevarskog tipa.
To su regulacioni planovi iz sedamdesetih, gledao sam ih svojevremeno u onom časopisu 'Urbanizam Beograda' ili u sličnom izvoru, i sećam se npr. da sam se šokirao svim predviđenim petljama na 'Bulevaru Lenjina' (Novom novosadskom putu kod Nove Galenike).Postoji li neka mapa sa tim planiranim saobraćajnicama tipa T4, T5, T6 itd?
Плавим кругом је означена Ж. ст. Земун.Pantografe, vidim da si dosta upucen.
Da li bi mogao da oznacis koja je koja saobracajnica na planu, naravno ako imas vremena i ako te ne mrzi.