@Razgradjevinar zasto da se obrisu? Pa ti ljudi koji su zainteresovani za Vidikovac treba da vide realnost da ima i boljih krajeva za iste pare koji su blizi.Vidikovac nije los, ali evo ti uporedi Cerak i Vidikovac, slicno vreme izgradnje, a zasto je onda Cerak skuplji a on nema ni pijacu, ni policijsku stanicu..? Vidikovac i Zarkovo ne mogu da se porede zato sto Zarkovo ima 4 puta vise stanovnika od Vidikovca.Vidikovac bi bio lep da ljudi koji zive tamo malo vise brinu o svom naselju.Ono smece pobacano po Vidikovackom Vencu, uzas za prizor, one trafo-betoncine-sklonista izmedju zgrada, mogu reci nigde nisam video.Vodio sam priljateljicu koja je arhitekta da vidi kako izlgeda kraj, rekla je da ne uzimam jer su zgrade ruine.Ali pazi, nisu zgrade ruine zbog starosti, nego zato sto se ne odrzava a i pola Vidikovca bas briga za to cim ste dozvolili da se zgrade nadograde, a o opstini necu ni da pricam kakva komedija.I da mi daju 500e ne bih prihvatio da dam svoj potpis za nadogradnju, zato sto su tu nesto smuckali oko fasade pa zato i otpada.Jedina dobra stana Vidikovca je sto ima puno zelenila, dobar prevoz, puno igralista za decu, puno usluznih objekata i staze za setnju.Dok Zarkovo ima sve isto pomenuto ako ne i vise.Generalno Vidikovac se sve vise uruznjava zbog nadogradnja, a za to su krivi stanovnici i opstina.Iskreno meni Vidikovac i nije toliko lose mesto, ali svi koji nisu sa Vidikovca ce se sloziti da je Zarkovo lepse/bolje po mnogo stvari a za to su krivi samo stanovnici Vidikovca i opstina Rakovica.
Mislim da slike sve govore:
PS. Moze Vidikovac da ima 100000000 vise puta stvari od Zarkova, ali relanost je da je Zarkovo bolje.Stavise ima i video na jutjubu o tome kako je " dobar " Vidikovac.To sto je bilo selo me uopste ne interesuje, nas interesuje realnost sada.I Vidikovac je bio zlatan kraj, ali vise i nije nesto posebno, a to govore i cene nekretnina znam pouzdano da je jedan stan pre nekoliko godina prodan za 1500e po kvadratu na Vidikovcu, dok je sad kvadrat 900-1000e.I samo odgovori zbog cega Ace joksimovica nije pozeljna ulica za zivot? ( cisto da znam da ne trazim stan tu ako je nesto lose)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nDthNPmopEA[/youtube]
A i nije u redu da kazes da je Zarkovo naseobina, jer je kraj kao svaki kraj.....
PS. Dosta je meni modernih naselja, poludeh od centra gde je sve moderno kako kazes, bolje je ziveti u najvecoj selendri ( pritom taj deo Zarkova nije) pa znati komsije i ziveti u normalnom svetu, nego ziveti u zgradi gde zivi 300 ljudi, gde su komsije ovakve kako je prikazano na videu.A mozes ti napraviti i moderno naselje u Sremcici, ali ne menja cinjenicu da je dalje od eto naselja koje zoves selo.
Svako dobro takodje,