Šta je novo?

Šta jedemo?

Ja sam već ponovo ogladneo i sad sam spreman za večeru... Tzatziki sam uzeo juče posebno nekih 100g i jednu gyros pitu praznu i sad ću tu da stavim tunu bez grama masti i tzaziki i čeri paradajz...

Imam verovatno 70kg 186cm... i doručkovao sam dobro isto. Nije bas da mogu 12 prženica al mogu 4, 5 bez problema.

Пајсадово, можда је више за тему шта купити? Никад прежаљени баде-мантил из Лидла, нисам га виђао од тад.
20200223_192643~3.jpg

I da odgovorim ono na tv je bio sex i grad 2, reklo bi se da nisam zastranio kad to mogu da gledam 😆

Bio sam u fazonu jedem najjače knedle na svetu i zabole me za vašu prvu klasu kojom letite za Abu Dabi...

Licno mislim da nas Goje zeza. Svi znamo da hleb goji i da treba sto manje da se konzumira. Hleb namocis na tiganj pun ulja i jaja.. ajd tri komada nekako. 4 je vec preterano. Ali 12 mislim... jel to neko takmicenje u prejedanju? :)

E da, nije navedeno jel to bez putera i priloga?
Kao klinac sam mazao puter.
Sad kombinujem s ajvarom, slaninom i lukom

Odličan je.. nosiš ga kao jaknu?

Nemojte više mrljati te face... hoću da vas vidim cele 😊

Јбг Ноки, нисмо сви толико храбри. Баде мантил нисам купио тад.- госпођа ме тако стрељала кад сам пробао, а после се није више појављивао. Једна од пар ствари које не могу да прежалим што сам пропустио.

Центафоре, живу истину зборим, знаш да се често спрдам, али може се провалити кад, и на који начин.

12 je zaista previše, ali ja bih bio kostur da ne jedem dosta testa... mene samo to drži da ne izgledam anoreksično jer ja ne mogu da se najedem od bilo čega drugog... ja bih i posle 500g mesa ako nije bilo hleba imao osećaj da sam gladan i da tek treba da jedem 🙂

Puno ugljenih hidrata mi traži organizam, baš puno a ne vidi se ni gram... jer se krećem dosta i imam autofagijske pauze jer kad se primirim onda zaboravim na hranu...

Ma nije, GO je skracenica od Golanske visoravni i JE kao park Jeloustoun.. ljubitelj trcanja, planinarenja i prirode... :)

Ne znam jel znas, postoji i prezime Gojanovic, upoznao sam Dalmatinca iz Zadra davno u Italiji, trenirao rukomet :) Da ga pitam imal rodjaka na Urcolu 😅

TV večera

Sudžuka sa senfom i kupusom 🌭 mala porcija i bašta salata... 🥗

20241026_215859.jpg

20241026_215907.jpg

InShot_20241026_223300740.jpg

Dobra kobasica trebalo je veću porciju, ali rekoh da ne preterujem kasno uveče.

Fine cene... ako su posuli zlato unutra onda ok...

Ne znam šta da jedem bukvalno. Moraću ponovo do pekare, nema druge. 🥺

Screenshot_20241028-192915_Glovo.jpg

Pretvoriću se u knedlu, svaki dan ih tamanim... 🥰🥰🥰

Danas sam pojeo 6 šljiva... Ove 4 knedle sa slike su od pre neki dan... Dve šljive i dve čoko višnje...

Iskreno najviše volim sa šljivom, srećom najjeftinije su... Onda kajsiju i višnju-oreo (to nije ova sa slike nego su samo višnje unutra bez čokolade, a oreo spolja...) Najmanje volim nutelu i sa prenatrpanom čokoladom bilo koje vrste... tako da mi se čoko višnja nije naročito dopala...

Višnja oreo je super, jako su kisele višenje a jednu višnju on top stave onu jako slatku što ide u koktele... baš je eksplozija ukusa u ustima 🥰

Poskupeli su malo i oni, malo i walter... pred praznike svi dižu cene do nekog kraja marta, aprila, kad će ponovo...

Jeo sam i kinesku iz Mister Wang... Preslano... uništena porcija, sve drugo ok i količina i cena, samo preslano...

20241028_001552.jpg
20241028_002154.jpg

Što reče Bender "jedeš neke kutije"

Ne jedem kutije 😆 jedem ono što je u njima... kutije gomilam i bacam 😁😁😁

20241029_203634.jpg

Ja sam nekoliko puta jeo kod njih i svaki put sam se razočarao. U odnosu na "domaće kiflice" koji su mi standard za te stvari, ovi su nekoliko nivoa ispod.

Не ваља вам овај бурек Београђани
ако будете у Јагодини:
С месом: код Љубе, нормално
Масан, прави бурек, ваља
С шунку: Пинк, кида
Топљени сир: бабушка, треба сваки човек да проба једном
најсмешнији локал у Јагодини сигурно
Има слику Путина с нуклеарке, смејање сине

Vrh