Bas lepe slike.
Moj otac je poslednjih godinu ipo dana u Čačku zbog posla.
Radi na AP za CCCC.
Ima.iznajmljen stan i stan mu je koliko sam se ja orjentisao na lepom mestu...
Bilo je prava agonija pronaci krsten stan u tom momentu, posto cim se nesto pojavi, istog minuta se izda, a masa stanova ni ne dodje do oglasa vec preko preporuke, medjutim eto uz pomoc tada novih kolega kojima prvi put oci vidi uspeo je da se jako brzo obezbedi sa tim.
Da li zbog toga, ili zbog dobrih uslova na poslu, on je odusevljen i malo malo se nasali sa majkom kako on ne bi imao nista protiv da se presele da zive u Čačku
Pogotovo ako bude angazovan na izgradnji ako AP krene dalje prema CG.
Uvek hvali setaliste, ljude koji du divni (dosuse i on je jedan fini cika) uvek spominje kako su, kada je lepo vreme, parkovi puni dece gde svako deten i ono najmanje, sutira loptu, drzi reket, pika basket itd.
Hrana odlicna.
Takodje je sklopio neka poznanstva tu i bas ima samo reci hvale za te ljude.
Sa druge strane priroda prelepa, dosta ljudi ima na selu neka imanja pa su kada god pozele, za 15ak minuta na svom imanju gde mogu ubrati ono sto su iz hobija posejali ili nesto tako.
Pa mogucnost ozbiljnijeg bavljenja poljoprivredom posto je zemlja dobra, a Čačak na strateskom polozaju...
Vredni ljudi, dobri radnici, dobri domacini, vidi se da deluju rastereceno i nisu u grcu kao mi ovde, kako kaze svaka kuca ima neki lokalcic u prizelju pa il je menjacnica ili piljara ili trafika, ali se oseca taj preduzetnicki duh kod Ljudi.
Sta da mu kazem osim da pise Čačansku hroniku