Šta je novo?

Nedavni sadržaj od Hromi Daba

 1. H

  Crna Gora

  Pušten je most preko Drcke. Ja sam impresioniran brzinom. Da je sreće da se sve tako radi.
 2. H

  Crna Gora

  Evo i najave produžetka roka za Berane Kolašin. Kao zbog rata u Ukrajni ne mogu da nabave čuvene Ukrajinske ventilatore...
 3. H

  Crna Gora

  Ja sam kritikovao ovde postojanje specijalne vatrogasne jedinice za autoput, ali sam izgleda pogrešio. Danas su se zapalila još dva automobila (francuska :) ). Ne znam da li imaju nekog pauka da brzo uklone ova havarisana vozila, pošto uglavnom nema zaustavne, pa se ovako blokira put.
 4. H

  Crna Gora

  U prvih 24h 18000 vozila.
 5. H

  Crna Gora

  Meni deluje malo, naročito na ono malo otvorene trase oko sredine. Ali nije ni neopravdano, gotovo ceo put se nešto dešava, stalno si na nekom mostu, tuneli pred Mateševom su gotovo jedan za drugim, skoro bez pauze.
 6. H

  Crna Gora

  Evo i ja prođoh autoput. Od skretanja sa starog puta kod Kolašina do kružnog u Podgorici 42min. Pri tom na izlazu su simulirali naplatu, pa je gospođica uzimala karticu i učukavala nešto. Bilo je na toj rampi 5-6vozila u koloni na naplatnoj rampi, tako da to deluje kao vreme koje će trebati i...
 7. H

  Crna Gora

  Ja ću sutra pre podne proći pa pišem izveštaj.
 8. H

  Crna Gora

  Nadam se da će promeniti ova pravila za tag uređaje. Trenutno je besmislena minimalna dopuna od 112.5€. to je isplativo jedino za autoprevoznike i sl. Da ne pričam kako bi bilo dobro da se i CG priključi jedinstvenom sistemu na balkanu.
 9. H

  Crna Gora

  Možda će da puste pravo na autoput kroz tunel, možda je zato džabe. Edit. Sad vidim da su stavili datum videa 1.7. a na prošlom stoji 30.6. A na njemu most nije betoniran. Nešto su tu petljali sa datumima.
 10. H

  Crna Gora

  Otvaranje za plebs će biti 14.
 11. H

  Crna Gora

  Kažu da otvaraju pg-dg u ppnedeljak. https://www.cdm.me/ekonomija/u-ponedjeljak-zavsetak-radova-na-bulevaru-podgorica-danilovgrad/ A druga vest je da kinezi potražuju 190mil € uglavnom zbog nemogućnosti da rade za vreme koronw i zbog loših geološkoh podloga. Zato nema ni mnogo buke oko...
 12. H

  Crna Gora

  Evo i noćnih kadrova, kažu uskoro otvaranje
 13. H

  Crna Gora

  Evo nekih snimaka sa ap
 14. H

  Crna Gora

  Ovaj most preko Drcke jako dobro ide, on će verovatno biti na otvaranju jer ga jako forsiraju. Ostatak trase je pri kraju ali je očigledno da su tu usporili. Za sledeći snimak očekujem prvi asfalt.
 15. H

  Crna Gora

  Tako je. Trenutno google kaže 10min. Jedino ako nastanu čepovi i kolaps.
Vrh