Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
hvala na ovoj informaciji vlado :)
mada nismo puno pametniji:
"Zgrada bi trebalo da ima i više od 8.000 kvadrata luksuznog poslovnog prostora, dok će oko 6.000 kvadrata biti iskorišćeno za prvoklasni kancelarijski prostor."
znaci sada 14000 m², osim toga ovaj kondincional ostavlja neki utisak...
neko ko je nesto vidio po novom beogradu nije bitan.
u ovom slucaju je bitno to, da ova svake hvale vrijedna investicija, nazalost, nije nasla dobru arhitekturu.
@dragan
vijesti na naslovnici od 21.01.08:
" ...radi se o objektu koji ima oko 10000 kvadratnih metara, a vrednost celokupne investicije mogla bi da dostigne čitavih 20 miliona evra..."
pa naravno da hotele treba dijeliti na profitabilne i neprofitabilne, ali su oni tako izracunali da su im...
kad kazem "ozbiljan" onda mislim na to da ako dolazi neki hotelski lanac onda traze minimalnu povrsinu za 200 soba.
10 000 m2 je malo za to.
za dva dana sa 10000 na 17000 ?
ja ne vidim problem sa skupstinom: sama skupstina je sa njenim ulazom od ovog objekta udaljena vise od sto metara (dijagonalno) i tako je postavljena da vise „komunicira“ sa prostorom ispred nje, sa pionirskim parkom i skupstinom grada.
iz slike koju je postirao dragan vidi se odnos izmedju...
@lucifer
pretpostavljam da se tvoj komentar odnosi na mpc-varijantu i koliko sam razumio ti zamjeras da je zgrada previsoka i da ne postuje "dominaciju" drugih zgrada.
ja, iskreno, to nigdje ne vidim:
i na bulevaru i iz kneza milosa je gesims "spusten" na visinu komsija, a ovaj visoki dominatni...
ja sam mislio na podreku kao arhitektu, da mu ovdje tesko ko moze parirati.
izgled njegov projekta sam jednom vidio, ali samo neki prilicno nejasan rendering i to ne znam vise gdje..
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.