Ništa ovde nije za rubriku verovali ili ne niti je glupost. Dakle kružni tok nije na autoputu, tačnije je pre naplatne rampe. Baš kako si napisao. I sigurno nije jedini slučaj u svetu. Recimo kao ni semafori pre kružnog toka.Nisam odavno ništa pisao, ali kad smo već kod petlje Vrba i 3 (tri) nova kružna toka na pristupnim saobraćajnicama (u Vitanovcu, pre same naplatne rampe i Vrba/Zaklopača), da podsetim da su sva tri napravljena umesto normalnih T raskrsnica. Ali, pronašao sam nove šampione u toj disciplini gluposti: pogađate - bosanci. Za rubriku "verovali ili ne", oni su postavili kružnu raskrsnicu na auto-putu, tačnije, ispred naplatne rampe, koja je svakako deo auto-puta, na koridoru 5c (poddeonica Vranduk-Nemila). Kao što možete da vidite, oba pravca isključenja se pre naplatne rampe "povezuju" kružnom raskrsnicom koja dalje vodi prema naplatnoj rampi (isključenje prema Žepču), ali to istovremeno znači i da može da se nastavi putovanje nazad na auto-put, bez prolaska kroz rampu (kod nas je to apsolutno zabranjeno, odn. u tom slučaju se primenjuje tarifa za nelogičan ulaz i naplaćuje se iznos najduže relacije auto-puta plus 480 din. manipulativni troškovi). Nekako i da "progutamo" tu novu modu (gde god zgodno mesto nađeš, tu kružni tok posadi... i dodatno uspori saobraćaj na "brzim saobraćajnicama") iza naplatne rampe, na ukrštanju sa lokalnim putem, ali za ovo ispred stvarno nemam više reči.
Pogledajte prilog 259619Pogledajte prilog 259620
Pa sad pitanje je da li je to izigravanje sistema. Ako se tu okreneš i kreneš nazad, opet moraš negde da izađeš i da platiš. Samo što si prešao veću kilometražu i potrošio više goriva, tako da nije baš da je isplativo da se neko namerno vozika napred - nazad xDDD Jeste po državu loše pošto ne naplaćuje to vozikanje. Ali to može da bude i koretkno rešenje za vozače koji slučajno omaše ranije isključenje - država im je ''omogućila'' da ne plate tu grešku već samo ono što što su planirali da pređuNišta ovde nije za rubriku verovali ili ne niti je glupost. Dakle kružni tok nije na autoputu, tačnije je pre naplatne rampe. Baš kako si napisao. I sigurno nije jedini slučaj u svetu. Recimo kao ni semafori pre kružnog toka.
Uostalom, ovo je rešenje koje već postoji na naplatnoj Zenica sever. https://maps.app.goo.gl/AGMnygxVQHDGLiQMA
Pomalo iznuđeno rešenje uslovljeno konfiguracijom terena i činjenicom da je trasa autoputa diktirana politički. Sigurno je da će biti slučajeva gde će pojedinci to da koriste kako bi izigrali sistem. To je rizik na koji su spremni. Uostalom, i naš sistem naplate ima 99% efikasnost.
Prošao sam pre 3 dana od Pojata do Vrnjačke Banje i svi su radili. Većina njih je u "mirovanju" i pokazuju vreme i temp. Ako to misliš, to je normalno, i u SLO i Hr je isto tako. Nisam primetio da je neki neispravan u tom smeru.Prošao sam sinoć od nove petlje Kruševac do Pojata.
Put je dobar, ali većina info tabli je već neispravna. Ne prikazuje celu sliku nego samo donji deo.
Kupiš tv na rasprodaji za 6.999 i on radi bar 3 godine, a ovo što je plaćeno i preplaćeno već ne radi.
Bruka i sramota.
Inače, ima saobraćaja ali ne mnogo.
Drastična razlika u odnosu na X od Pojata ka BG.
Ja sam video na mostu kod Makrešana preko Z. Morave, petlja Kruševac-Zapad i čini mi se kod Stalaća na mostovima.Odakle informacija da je bilo gde menjan asfalt na otvorenim deonicama?
Da li je neko lično to video ili ste samo čuli priče?
Pa ne mora u Bosnu da se ide, petlja Predejane je klasična T raskrsnica unutar autoputa https://maps.app.goo.gl/rBUdP49uRoGCSUnG8Ništa ovde nije za rubriku verovali ili ne niti je glupost. Dakle kružni tok nije na autoputu, tačnije je pre naplatne rampe. Baš kako si napisao. I sigurno nije jedini slučaj u svetu. Recimo kao ni semafori pre kružnog toka.
Uostalom, ovo je rešenje koje već postoji na naplatnoj Zenica sever. https://maps.app.goo.gl/AGMnygxVQHDGLiQMA
Pomalo iznuđeno rešenje uslovljeno konfiguracijom terena i činjenicom da je trasa autoputa diktirana politički. Sigurno je da će biti slučajeva gde će pojedinci to da koriste kako bi izigrali sistem. To je rizik na koji su spremni. Uostalom, i naš sistem naplate ima 99% efikasnost.
Ja sam video na mostu kod Makrešana preko Z. Morave, petlja Kruševac-Zapad i čini mi se kod Stalaća na mostovima.
Kao što sam pisao, zato i postoji garantni period od 3 godine. Ne radi se u idealnim uslovima nego na otvorenom.
Da svi rade, ali pogledaj bolje. Gornji deo slike se ne vidi lepo. fotografisao sam ali mi nije uspeloProšao sam pre 3 dana od Pojata do Vrnjačke Banje i svi su radili. Većina njih je u "mirovanju" i pokazuju vreme i temp. Ako to misliš, to je normalno, i u SLO i Hr je isto tako. Nisam primetio da je neki neispravan u tom smeru.
Da popravljali su dilatacije, ali je i na celom mostu promenjen asfalt. To je što sam ja uočio. Osim mostova nisam video na otvorenoj trasi da je menjan asfalt, sem možda ispred mosta kod Makrešana gde je bila devijacija.To je bila zamena dilatacija, a kada se to radi mora da se skine i određena površina asfalta sa obe strane dilatacije.
Daleko je to od ovih priča da je negde skidan asfalt na novootvorenom autoputu.
Da je pameti pa da ovde postave jednu fotonaponsku elektranu na ovolikom prostoru. Nešto slično kao na aerodormu NT.
Proći ću ovih dana kada se otvori ova, deonica do Vrbe pa da vidim opet.Da svi rade, ali pogledaj bolje. Gornji deo slike se ne vidi lepo. fotografisao sam ali mi nije uspelo
www.ekapija.com