To je već moguće.Ne, on se nada da će Ameri prihvatiti taj predlog od 50 dana i da će dati privremenu licencu NISu.
To je već moguće.Ne, on se nada da će Ameri prihvatiti taj predlog od 50 dana i da će dati privremenu licencu NISu.
Javno je rečeno da je to predlog Vlade i da je poslato i pismo. Znači, to je "formalna izjava" (data reč) o kojoj se govorilo pre nekoliko dana. Sada se čeka odgovor Amera.Ja mislim da nikakvih 50 dana neće biti,
Verujem ja da to traženo, i da će koristiti ako se dobije.Javno je rečeno da je to predlog Vlade i da je poslato i pismo. Znači, to je "formalna izjava" (data reč) o kojoj se govorilo pre nekoliko dana. Sada se čeka odgovor Amera.
Ahaha, pomislice da ljudi da imaš dva profila. Isto sam napisao par poruka pre.Verujem ja da to traženo, i da će koristiti ako se dobije.
Ali, ne mislim da se to očekuje, i da sve ovo što ovih dana slušamo služi kao uvod u "žrtvovali smo se dosta nismo spremni na samounistenje".
Pa kopirao sam iz tvoje poruke, mrzelo da smišljam svoju formulaciju.Ahaha, pomislice da ljudi da imaš dva profila. Isto sam napisao par poruka pre.
Na žalost, sve je ovo predizborna predstava. To šta će biti sa NIS-om je u drugom planu.Ja mislim da nikakvih 50 dana neće biti, nego se sprema za preuzimanje sada, a da je sve ostalo predstava za njihove pro-ruske glasače.
Možda grešim, to ćemo brzo videti.
Da ali to su drugi razlozi. Razlog zbog kog želim da rusi pobede je to što bi u tom slučaju eventualno mogla da se stvori geopoliticka pozicija u kojoj bi mi mogli da održimo neutralnost( koliko toliko). Dakle da nam sjasu zapadnjaci sa vrata a da nam se ne popnu rusi na vrat. Ne bastinim ja mnoge ruske vrednosti posebno što ne cene ljudski život. Medjutim to nije sve sto oni nude. Ruska knjizevnost, muzika su izuzetne i ja ih volim. Sa druge strane pored mnogih istinskih vrednosti zapada, mislim da nama nije rešenje ako nam od svega ponude, priznajte Kosovo i pederastiju uvedite kao najveću vrednost.
Zato bih voleo da sjasu i jedni i drugi. Znam da je verovatnoca mala ali postoji samo u slučaju da rusi pobede u ratu.
Ostala mi neposlata poruka slična tvojoj hahahaha bukvalno oladite ljudiЉуди, имају повољне фрицовке у уради сам.