Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Da li si ti realna sta pises ja ne verujem,😂😂😂 zamisli kazes zeni u stiklama ostavicu Vas na taxi stanici kod Kolarca,a vi prosetajte to beton hale...
Sta sve necu procitati na internetu...

Pričamo o ulici Kralja Milana koja je u neposrednoj blizini okružena sa barem 6 stanica na različitim lokacijama i u kojoj je nemoguće vršiti normalnu manipulaciju putnika bez velikih smetnja u ovom slučaju na JGP.
Ali da bi se moje poruke razumele, mora se imati određen koeficijent inteligencije. To što ste uz Strelu vi taksisti najveći saobraćajni lobi u ovom Gradu i sve vam je dozvoljeno je druga stvar, Beli medvedi i bukvalnom smislu zbog boje vozila.

I već kada si se pokušao napraviti pametnim, najbliža stanica Beton Hali je Geozavod, na 5 minuta hoda, e moj taksisto.

Da li si ti realna sta pises ja ne verujem,😂😂😂 zamisli kazes zeni u stiklama ostavicu Vas na taxi stanici kod Kolarca,a vi prosetajte to beton hale...
Sta sve necu procitati na internetu...
Vidi ja nemam ni problem sa tim da istovarite putnika, apsolutno neću propasti za 10-15 sekundi, nego imam problem sa onima koji tu stanu na sred puta, upale sva 4 i tako stoje dok čekaju putnika. Ako ćeš da staneš, skloni se sa strane, popni se na neki ivičnjak, a ne da ometaš saobraćaj.
Nisi ti Vinca307 nervozan zbog taksista na koje mozes da istreses sav svoj bes koji ti se nakupio, dok u saobracaju vozeci dugacki zglobni autobus, i moras da savladas mali kruzni tok koji je neko drugi besmisleno osmislio. Dok prostora za manevar imas kao u kutiji sibica.
Tu lezi poenta, ne samo tvog nezadovoljstva nego i njihovog i mnogih drugih.
Jasno, ali malo obzira i kulture nije na odmet. To što često rade je pre svega bezobrazno i sebično.

На апликацију сам се определио тако што сам код КБЦ Драгиша Мишовић видео једног Просечног Србенду и другог старијег човека који наравно не примају картице, иако имају TX на таблицама закључио сам да су или дивљаци или ће да ме одеру поштено до Петловог брда. Јандекс ми је узео само 1300 дин. По ноћној тарифи Јандекс је мојима до Кнеза Милоша од Певца наплатио 2000 што је исто у реду јер је то била процењена вредност а и толико иначе изађе.

Pričamo o ulici Kralja Milana koja je u neposrednoj blizini okružena sa barem 6 stanica na različitim lokacijama i u kojoj je nemoguće vršiti normalnu manipulaciju putnika bez velikih smetnja u ovom slučaju na JGP.
Ali da bi se moje poruke razumele, mora se imati određen koeficijent inteligencije. To što ste uz Strelu vi taksisti najveći saobraćajni lobi u ovom Gradu i sve vam je dozvoljeno je druga stvar, Beli medvedi i bukvalnom smislu zbog boje vozila.

I već kada si se pokušao napraviti pametnim, najbliža stanica Beton Hali je Geozavod, na 5 minuta hoda, e moj taksisto.
T.s. geozvod se ne racuna tamo su stalno parkirana civilna vozila na taksi stanici

На апликацију сам се определио тако што сам код КБЦ Драгиша Мишовић видео једног Просечног Србенду и другог старијег човека који наравно не примају картице, иако имају TX на таблицама закључио сам да су или дивљаци или ће да ме одеру поштено до Петловог брда. Јандекс ми је узео само 1300 дин. По ноћној тарифи Јандекс је мојима до Кнеза Милоша од Певца наплатио 2000 што је исто у реду јер је то била процењена вредност а и толико иначе изађе.
Svako ko naplacaje po aplikaciji(yandex) ne radi po propisu taksimetar je jedino relevantan.

Veoma cesto se vozim taksijem i moje zapazanje, kao posmatraca saobracaja sa zadnjeg sedista, je da taksisti i vozaci autobusa postuju jedni druge u saobracaju i jako dobro saradjuju kada je propustanje prvenstva u pitanju.
Skoro svaki put voznje sam uocio da taksista pusta, sa stanice Zeleni venac, autobus sa desne strane stajalista da se ukljuci ispred njega kako bi ovaj mogao da nastavi put tunela. Iako je taksi vozilo u prvenstvu i u svojoj traci on to radi, verovatno po savesti, jer zna da je autobusu gotovo nemoguce da se ukljuci ako ga on ne propusti.
Dva minuta duze cekanja, mene koji se vozim, kosta 60 din. vise. Ja sam taj koji placam njegovu dobrotu. Ali mene taj prizor posle drzi ceo dan.
Da u guzvi i haosu ipak ima ljudi slicnih zanimanja koji se medjusobno razuneju i postuju.

Ја се 300 пута изнервирам када једном или два пута на недељу дана седнем у кола.
Могу да замислим како би се они ( они који су добри возачи ) осећали да се по цео дан нервирају.

Vrh