Šta je novo?

Cene nekretnina

Verovantno bi mogli da poredimo sa Vračar historical.
Tu je trebao drugar da gradi zgradu.
Pre nekih 6-12 meseci kada smo pričali rekao mi je da ce tu staviti u izgradnji od 3200eur/m2 ako se dobro sećam.
Meni je lično Liman mnogo bolja lokacija za porodični život, dok ovu lokaciju vole isto odredjeni ljudi iako je gužva, nema zelenila itd...
Liman nije tako malo naselje u kontekstu NS-a. Da li je bolji za porodicni zivot ili ne nije tema. Mene zanima da li je iko ikad dobio 3600/m2 za limansku starogradnju?

Mislim da ne. Najskuplji m2 za koje ja znam je preko puta novog suda, na uglu Stražilovske ulice. Koštao oko 4000 e m2.

Mislim da ne. Najskuplji m2 za koje ja znam je preko puta novog suda, na uglu Stražilovske ulice. Koštao oko 4000 e m2.
U BG bukvalno ne postoji novogradnja ispod 4k bilo gde na Starom Gradu, Savskom Vencu, Vračaru, urbanim delovima Palilule, Zvezdare i NBG, dakle desetine hiljada jedinica. u NS jedna zgrada sa 20 stanova u istom cenovnom rangu?

U BG bukvalno ne postoji novogradnja ispod 4k bilo gde na Starom Gradu, Savskom Vencu, Vračaru, urbanim delovima Palilule, Zvezdare i NBG, dakle desetine hiljada jedinica. u NS jedna zgrada sa 20 stanova u istom cenovnom rangu?
Gde su ovi što su rekli BOOM BALON ?

Taj mladić je vođa navijača... Znači krimos prve klase... Nije neki random mladić. To se dešavalo uvek i precizno su znali koga ciljaju. A na tog "mladića" su već 2 puta pokušali ubistvo...
Kako ti to sve znas kad nije objavljeno? Bar na ovim obicnim medijima.

Objavio je Informer nešto o tome, kapiram da Džo čita te režimske :)

E ako je informer onda ok. Vidi se ko guta istinu :) garant naisao na nekog blokadera teroristu.

Vrh