Šta je novo?

Naplata putarine: vinjete, naplatne rampe, TAG uređaji

Jel sam nesto propustio i oni su ladno ukinuli popust od 6%???
Screenshot_2025-11-16-20-29-55-783_com.google.android.gm.jpg

Hrvati se spremaju za ukidanje naplatnih rampi od 2027.

Sinoć me istripovao displej na Obrenovcu.

Ušao na auto-put kod Lajkovca i na Obrenovcu mi napisao nešto preko 700 dinara (umesto 210).

Verovatno je malo poblesavio jer je neko iza mene vrv ušao pre nego što sam ja izašao. Ja recimo uvek čekam da se rampa od ovog ispred spusti, pa tek onda prođem pored čitača / kamere.

Sve je OK na specifikaciji koja mi je jutros stigla (popust i dalje postoji naravno).

Screenshot (21).png

Hrvati se spremaju za ukidanje naplatnih rampi od 2027.
Prosto moraju. GUzve su u sezoni tolike da pocinju da uticu na odluku oko dolaska ili nedolaska na odmor.

Uz ovo i Sengen, eliminisali su glavne razloge oklevanja, uz naravno sada vec previsoke cene. I tu ce narovno reterirati, samo su te stvari fazno malo pomerene.

Najnovija info iz Puteva. Firma ENpay vise nema popust...ko zeli opet popust,pravac Enpay da se vrati na prepaid pa u puteve srbije na postpaid T4A...tako mi je upravo receno u call centru T4A. pozdrav svima. Ocigledno je Enpay otkacen za popust.

Najnovija info iz Puteva. Firma ENpay vise nema popust...ko zeli opet popust,pravac Enpay da se vrati na prepaid pa u puteve srbije na postpaid T4A...tako mi je upravo receno u call centru T4A. pozdrav svima. Ocigledno je Enpay otkacen za popust.
Колико је ова држава заправо смешна. Када хоћеш да преконфигуришеш таг у Путевима мораш да одеш лично да ти они то ураде на лицу места (тако су мени рекли на телефон) и не постоји опција да им пошаљеш поштом. Радно време им је такво да ако не живиш у градовима који имају пословницу путева врло вероватно мораш да узмеш слободан дан да би одрадио ту преконфигурацију.
И онда ти приватна фирма то све заврши преко поште и све ради како треба.

АЛИИИИ, државно говњиво предузеће се досети да укине попуст за ту приватну фирму и онда тиме за попуст ускрати сваку особу која није желела да узима слободан дан да би завршила нешто што може преко поште.

То би у принципу значило да ја треба да изађем са посла у 3 после подне, возим до пословнице 2 и по сата, преконфигуришем таг и вратим се 2,5 сата кући. Притом потрошим 5000 динара горива, платим таг 2000 динара и путарину 1500.

Napisah da podelim iskustvo....i ukazem na mogucnosti nekome ko je u Bg, ili prolazi kroz Bg a ima vremena....

Imam vise tagova, u vise vozila, a jedan je i od ENPAYa i nemam nameru da ga menjam zbog popusta jer ne koristim cesto (svakodnevno) autoput da mi taj popust igra bitnu stavku u budzetu.

Dok radi radi....Nekome ko nema gde da uradi prekonfiguraciju savetujem da juri akcije i uzme novi tag u T4all.

Jutros odradjeno u Enpay prebacivanje na prepaid...pa Putevi post paid...ne preporucujem nikome...prvo su mi pomesali u Enpay tag sa drugim,gde su me ubedjivali da nije to taj tag,da bi ga posle pronasli do toga da mi je nesposobna zena u Putevima rekla da moram da kreiram novi nalog u T4A sto je laz iako sam naglasio da imam T4A i da ce se pojaviti isti tag u dva naloga.
Medjutim,zvao me je posle lik iz IT i sve lepo odradio,pojavila se Srbija i ono standardno.
Sustina je da ljudi koji najblize saradjuju sa nama,klijentima, su jako i neljubazni i nepismeni slobodno mogu to da kazem.
Sve ovo moze online,jedino je njima potrebno preko tel provera identiteta,ali to isto se moze odraditi preko aplikacije,verifikacija identiteta SMS kodom i to je to. 21. je vek budimo ozbiljni...ali mi smo tek usli u 20.izgleda...

Ишао сам у АМСС у Ужицу и рекли су ми да они то не раде.
За МТС нисам знао да постоји опција.

Koliko znam ne može u svim AMSS i svim MTS poslovnicama. Na sajtu stoji gde može i u kojim gradovima

Vrh