Da, 2022. sam išao redovno na Dorćol i nazad. Možda moze neko drugi da prokomentariše utiske, s obzirom da se sad dosta redje krećem ka Dorćolu i uglavnom idem 79-kom kad idemDa li si se vozio na pomenutoj destinaciji ranije od kako su je rekonstruisali?
apdejt: pomeren tek u 00:50, u 23:20 se pokvario
ugino, penjao se 2 na sat dobrih 5-10 minuta pa nas pustio napolje
Znas li koji je garažni?Da li je moguće da im je trebalo 2 i više sata da ga pomere? Kolko znam on ima deo koji se stavi da bi katica mogla da ga gura.apdejt: pomeren tek u 00:50, u 23:20 se pokvario
blokirao je sav tramvajski saobraćaj za to vreme a isti nije išao od cca. 22:20 do 22:50 iz nekog drugog razloga..
tramvaje su obesmislili u svakom smislu te reči.. održavanje nula.
1518Znas li koji je garažni?Da li je moguće da im je trebalo 2 i više sata da ga pomere? Kolko znam on ima deo koji se stavi da bi katica mogla da ga gura.
Evo vozio sam se sad 1513 CAF na liniji 14 od Ustaničke do Slavije i vala baš struže na nekim delovima pogotovo gore na bulevaru/ naglo kočenje.... Meni su naši Urbosi dobri al neodržavanje ničega u Srbiji će sve da uništi, pogotovo ovi Turski koji već izgledaju kao jeftin PVC sa svih strana, baš me zanima kako će da izgleda to kroz 5-10 godina...Kanta i nije toliko loš tramvaj koliko sam mislio. Bez održavanja ništa ne valja ali ova danas je bila sasvim okej u poređenju sa CAFom koji već godinama ima problema sa kočenjem (kao da "struže kamenje" dok koči se čuo i danas a isto to sam čuo i pre 5-6 godina)
Pogotovo ono grejanje, ne može čovek da spusti glavu bez da mu pozli od toplote
Zar ovo nije Cargo tramvaj? Servisno vozilo u svakom slucaju...
Na Omladinskom okreće od otvaranja deonice '85, ako se ne varam. 90ih tokom sankcija skraćena je najpre na Slaviju, pa prebačena na Tašmajdan kada je 12 produžavana na Omladinski pa više puta obrnuta između Slavije i Taša. Najzad su 3. decembra 2012. dobile današnje trase jer tada CAF-ovi koji su saobraćali na 12 nisu mogli preko Slavije.Izvinjavam se sto upadam kao padobranac ali ne uspevam da nadjem nikako u arhivi...
Kako tacno ide istorija linije 3, kada je prebacena na Tasmajdan i kada je vracena na Omladinski? I kada je uopste pocela da okrece na Omladinskom?
Кад су ово направили?Narode, ode nam trava.
Bilo je tu dobrih par meseci, dal kad su dolazili oni šeici/arapi pa do sad - sad sklanjaju hahaКад су ово направили?
јел су само мени шине криве?Narode ode nam trava