Па неко се бира по јасним критеријумима од стране компетентних на основу доказаних резултата рада (меритократски) или демократски.A u kom pogledu meritokratija sudske vlasti isključuje demokratiju?
Па неко се бира по јасним критеријумима од стране компетентних на основу доказаних резултата рада (меритократски) или демократски.A u kom pogledu meritokratija sudske vlasti isključuje demokratiju?
Значи истина је да је Шапић тројанац у напредним редовима?Ova cepanica što vodi grad nije naš stručnjak on nas mrzi više nego vi.
Значи истина је да је Шапић тројанац у напредним редовима?
Занимљиво како се данас унутар СНС сукобљавају две жуте струје, Ђинђићевог потрчка и Ђиласовог потрчка.
Dobicemo malo vise nego sto je crta objavila.Добићете и више него на прошлим изборима? Преко 78%, то је баш црно, да црвеније не може бити.
Imam crne vesti sa terena u Negotinu za vas, danas sam dobio tj video neke tabele.
Šta je CRTA objavila za Negotin?Dobicemo malo vise nego sto je crta objavila.
НАТО наратив је да су совјети и комунисти окупатори. То што им наши љотани иду на руку у том наративу је идеолошко поклапање.Ovo su nekakve domaće patriote ili tako nešto, ne znam kakve veze imaju sa NATO.
Srbija nije bila deo sovjetskog bloka, ali oni su bili teski okupatori u Madjarskoj, CSK, Poljskoj,... U Jugoslaviji su doveli komuniste na vlast, koji su stvorili drzavu, koja nije bila u skladu sa srpskim nacionalnim interesima.НАТО наратив је да су совјети и комунисти окупатори. То што им наши љотани иду на руку у том наративу је идеолошко поклапање.