Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

A u kom pogledu meritokratija sudske vlasti isključuje demokratiju?
Па неко се бира по јасним критеријумима од стране компетентних на основу доказаних резултата рада (меритократски) или демократски.

Pa to jedno drugo ne iskljucuje. Prosto skupština je predstavničko telo. Drugaciji princip izbora pa je demokratija vidljivija. Od izbora za sastav parlamenta sve kreće.

Ova cepanica što vodi grad nije naš stručnjak on nas mrzi više nego vi.
Значи истина је да је Шапић тројанац у напредним редовима?
Занимљиво како се данас унутар СНС сукобљавају две жуте струје, Ђинђићевог потрчка и Ђиласовог потрчка.

Значи истина је да је Шапић тројанац у напредним редовима?
Занимљиво како се данас унутар СНС сукобљавају две жуте струје, Ђинђићевог потрчка и Ђиласовог потрчка.

Danica je rekla u onom podkastu, svi su trojanci osim njih 20-30 najlojalnijih što ordiniraju oko Ace Srbina. Stranka sačinjena od oportunista koji bi prodali rođenu majku za namešten tender.

A to koliki su trojanci videće se kad padnu s vlasti pa počne preletanje.

Imam crne vesti sa terena u Negotinu za vas, danas sam dobio tj video neke tabele.

Добићете и више него на прошлим изборима? Преко 78%, то је баш црно, да црвеније не може бити.

Možete uz sav lopovluk koji primenjujete da dobijate, ali evo u LE poništeno od strane Višeg suda, pa ta EU u koju nas vodite rekla da su izbori u Kosjeriću i Leskovcu sve samo ne slobodni, tako da ste u problemu, vreme radi za nas koji smo za slobodne i poštene izbore.

Sramota.
G37GMc4WYAATYHn.jpg

Da vidim da li bi smeli da odu do groblja ili do spomen ploče na Trgu gde su sahranjeni i crvenoarmejci koji su dali živote za slobodu Beograda i Srbije.

Шака јада. На идеолошкој линији са НАТО агресором.

Ovo su nekakve domaće patriote ili tako nešto, ne znam kakve veze imaju sa NATO.
НАТО наратив је да су совјети и комунисти окупатори. То што им наши љотани иду на руку у том наративу је идеолошко поклапање.

НАТО наратив је да су совјети и комунисти окупатори. То што им наши љотани иду на руку у том наративу је идеолошко поклапање.

Srbija nije bila deo sovjetskog bloka, ali oni su bili teski okupatori u Madjarskoj, CSK, Poljskoj,... U Jugoslaviji su doveli komuniste na vlast, koji su stvorili drzavu, koja nije bila u skladu sa srpskim nacionalnim interesima.

Vrh