Ni trandže.Tanko tanko, nisu pomenuti Soroš i duboka država.
Bukvalno je ova liberalna, levičarska jevrejska žena u lice rekla ovom crncu iz Demokratske stranke da je pola Epstajnovih fajlova o demokratama.Meni je bizarno kako neki ljudi s ove teme nemaju problem da veruju u mrežu i duboku kontrolišuću grupu iza Epstajna ali kad se pomene duboka država koja nije u koaliciji sa Trampom, i Soroš, odjednom postaje sramota verovati da ima još nešto što se valja iza brda.
Sad se još setih koliko puta na ovoj i susednim temama je bilo podsmeha i neverice da Soroš finansira migrante i da postoje realni razlozi što ga mnogi mrze, onda bih ja kačio njegov tekst, sa njegovog sajta, gde objašnjava zašto daje pola milijarde za migrantske napore, i odjednom bi svi ućutali na to, nestali sa teme i čekali da krene u nekom novom smeru, te da se zaborave te bizarne činjenice oko Soroša i uopšte, migranatskog cunamija nad Evropom.
Ako sam dobro razumeo, sve se svodi na ovo:
- teorije koje podrivaju, ismevaju ili diskredituju Trampa i svet oko njega - dobra i razumna praksa
- teorije koje idu i jedan pedalj dalje od toga - smejurija i psihoza MAGA morona u Americi ili desničara u Evropi, koji samo traže način da okrive druge za svoja dela i greške
Verujem da bi se i o Epstajnu ovde pričale druge priče da nije postao neprijatelj Trampu i sredstvo diskreditacije Trampa. Sa čime se inače slažem (mislim na diskreditovanje), jer Tramp je isto debil i bolesnik. Samo kažem, da je Epstajn bio drugar, i posle ucenjivač nekog političara koga levičari i liberali vole, cela misterija i zavera oko njega i iza njega (Epstajna) bi se od njih masovno otpisivala, ismevala i naravno masovno pečatirala kao antisemitizam i govor mržnje. I izmišljotina "ekstremnih desničara". Ali ovako pošto je to sredstvo potkopavanja i diskreditovanja debila Trampa, svi liberali i levičari su u fazonu "ma da bre, teorija zavere se dokazala, sve je tačno, Tramp i Epstajn su deo iste zavere".
Kako lako neki ljudi preko noći počnu da veruju u teorije zavera, na koje su se do juče poseravali. Sve što je potrebno je da neka teorija bude vezana za političkog vođu koga vole ili mrze, i da se poklopi sa njihovim interesima, i očas posla će se promeniti ploča.
Pa ti si pokrenuo priču da sada liberalnim i levima sada odgovaraju fajlovi, a levičari i liberali poput ove lezbejke sa snimka ne daju demokratama da okreću tu priču da je samo o Trampu i jednako i njih optužuju.Iskreno, boli me doope šta je rekla.
Previše sve posmatrate kroz svoja sitna patetična taborenja i dogme. Prvo se gleda ko je na čijoj političkoj strani, pa se tek onda slluša šta ima da kaže, i da li će sve biti stavljeno na pedestal pa i tetovažu, ili bačeno u kantu ili neki stub srama i ismevanja.
Par struja i tabora vam prave španske serije i podele kojima ćete da se bavite da ne biste gledali širu sliku i počeli da mislite izvan okvira levo-desno.
Ovo što mi kačiš je kao da si mi okačio nešto od onog Čarlija Kirka, za koga nisam ni čuo do juče. Niti znam ko je, niti me boli uvo. Gledam suštinu i tok događaja, a ne ko šta priča, ko je kome šta rekao, ko je koga kako nazvao i ko je kome rekao u šta treba da veruje.
Što kaže onaj mim iz perioda posle sabotaže Occupy Wall street ideje - bacaju vam kulturološke ratove da biste zaboravili na klasne. Glođemo se međusobno oko gluposti (mi, u Evropi i Americi) da bismo zaboravili na prave probleme i prave opasnosti koje se nameću i implementiraju iza kulisa.
Mučno je gledati čitavu tu pozorišnu farsu u kojoj lutkari toliko razjare svoju naivnu publiku da bi ovi zatim beskonačno pričali o nebitnom, da bi na kraju počeli i da ubijaju jedni druge.
Odgledao sam od početka do kraja. Ne znam ništa o ovom Youtuberu ali što se ovog klipa tiče, mislim da se slažem sa svime što je ovde rekao.Otprilike nešto što je Bender napisao u svom postu iznad:
pravo pitanje je sta ces TI na forumu koji se zove Svetska politika dok bukvalno istog dana separatistička organizacija na jugu zemlje saopštava hiljadama građana da više ne mogu da žive tamo gde su se rodili....Jednog dana će se u školama učiti o ovome, naročito zašto se uopšte u Srbiji raspravlja o ovome, za nju potpuno nebitnom događaju, dok bukvalno istog dana separatistička organizacija na jugu zemlje saopštava hiljadama građana da više ne mogu da žive tamo gde su se rodili, hiljadama ljudi da više ne mogu da rade tu gde rade, hiljadama studenata da više ne mogu da studiraju tu gde studiraju. Bukvalno im uručava flajere i smeje im se u lice, očajno od bespomoćnosti, dok ni vlast, ni opozicija, ma niko živ ni da pomene to. Levica, desnica, maga, woke, pasulj, grašak. Alo ljudi, o čemu vi pričate?