Šta je novo?

Ноћни превоз / Noćni prevoz

Mogli su 581N i bolje da naprave: OVČA /Železnička stanica/ - Lazarevac, bez usputnog zaustavljanja. Svima lepo, Strela mlati pare na kilometre, putnika nema, jer su oni samo teret...
Дунавац - Дудовица/ Брајковац код Лазаревца, од најсеверније до најјужнијих тачака Београда. Ал би ту било километара...

Samo u vestima piše da taj polazak ide za Grocku, u redu vožnje piše da ide do Ritopeka. Malo konfuzno da ista linija ide do različitih mesta. Ako je tako, loše su numerisani autobusi. Nema logike da 304n ide i za Grocku. U aplikaciji piše da polazak u 2:30 ide za Grocku a ne 1:10.

Poslednja izmena:
To i dalje ne znači da će linija ići preko Ratka Mitrovića, jer je vozačima očigledno prepušteno da sami odluče kuda će da voze.​

To je cirkus, danas me upucivali iz Sekretarijata da ja zovem dispecera na trgu. Dispecer na trgu za nocni neka zena kaze ja sam bila slobodna dva dana, niko nije gledao naloge. Pa gleda dok prica sa mnom i kaze jeste linija izmenjena. Reci cu ja posle vozacima. Luda kuca gde god okrenes. Kaze jbg par dana dok se uhodamo sta ima veze. Ja rekoh gospodjo putnici cekaju na dve razlicite trase, to su ljudi. Ona kao razumem...

sinoc 37N isla kuda treba da ide

Prilozi

• Screenshot_2025-09-04-00-22-29-057_buslogic.beogradplus.jpg
    Screenshot_2025-09-04-00-22-29-057_buslogic.beogradplus.jpg
    66,6 KB · Pregleda: 70
Na 405 N sinoc Lastin Sor.
Nije vidljiv na aplikacij kome pisati da se to ispravi?

Vrh