Šta je novo?

BW Nota, BW Rima i poslovna zgrada

dr.optimus

Intermediate
Učlanjen(a)
04.08.2023.
Pohvaljen
548
Da li još neko aktivno prati gradnju ove tri zgrade? U pitanju je plot 26 Beograda na vodi (preko puta galerije) koji će imati dve stambene (Nota i Rima) zgrade kao i prvu poslovnu zgradu u okviru projekta.

plot26-02-nas2.jpg

Kako je projektovan isti tekst:

Trenutno vrlo kasne sa radovima, bilo je predvidjeno da sledeća rata (koja podrazumeva izgrađenost do 9. sprata) bude na redu sredinom jula ove godine.

Trenutno stanje slikano sa Galerije:

IMG_9894.JPG

IMG_9895.JPG

IMG_9896.JPG

Skoro objavljeni renderi poslovne zgrade:

IMG_9937.JPG

IMG_9938.JPG

Ovaj blok ima jako neracionalan polozaj zgrada takodje neuravnotezen je sto se tice gabarita a arthitektura ispod proseka. Neki kabasti volumeni postavljeni bez neke logike

Znam da su ovo samo renderi, ali pozicija oznacene zgrada nema nikakvog smisla! Osim ako nisu planirali da je nakaleme na Galeriju?

1754992357973.png

Znam da su ovo samo renderi, ali pozicija oznacene zgrada nema nikakvog smisla! Osim ako nisu planirali da je nakaleme na Galeriju?
To je stari plan za hotel izmedju Galerije i Gazele. Ostatak rendera: BW Nota, BW Rima i poslovna zgrada, bi trebalo da je verodostojan.

Baš opasno kasne, tako da su ljudi (primarno investitori) krenuli da prodaju stanove po 3800€ što je zapravo primamljiva cena.
Ne znam koji je konkretno problem, ali evidentno postoji.

Naravno i ovde, kao i u celom BnV koriste vodu iz hidrantske mreže bez ikakvog osnova ili plaćanja.
Imam zvanični akt BVK da nemaju nikakav ugovor sa njima i da BnV ništa ne plaća, što znači da BnV krade vodu koja je namenjena za komunalne i hitne delatnosti.

Baš opasno kasne, tako da su ljudi (primarno investitori) krenuli da prodaju stanove po 3800€ što je zapravo primamljiva cena.

Naravno i ovde, kao i u celom BnV koriste vodu iz hidrantske mreže bez ikakvog osnova ili plaćanja.
Imam zvanični akt BVK da nemaju nikakav ugovor sa njima i da BnV ništa ne plaća, što znači da BnV krade vodu koja je namenjena za komunalne i hitne delatnosti.
Mislite na vodu za zalivanje zelenila i sistem prskalica? Pošto za stambene objekte uredno stiže infostan.

Nisam vidjao oglase iz ove dve zgrade do sad, jedino je izašao onaj oglas iz Eterne za gotov stan od oko 3800e po m2. Slažem se da je to primamljiva cena za gotov stan, ako kasni sve oko BW-a logičnije mi je da bude i veća cena već gotovih stanova, pre će biti da je to indikator nečega drugog. Mada u pitanju je jedan oglas, moguće da nekom hitno treba prodaja ili da je baš što pre spreman da flipuje, sigurno je u finom plusu. Stanovi su praktično rasprodati, ima jedan u Noti osmi sprat 4.9k 55m2 i u Rimi dva veća na višim od oko 100m2 za oko 4.3k i jedan manji na trećem 57m2 za 4.8k što je značajno više nego što je bilo na prodajnom danu.

Inače mi render poslovne zgrade fino izgleda, stambenih tu i tamo, deluje da će biti slična fasada kao Residences.

Nisam vidjao oglase iz ove dve zgrade do sad, jedino je izašao onaj oglas iz Eterne za gotov stan od oko 3800e po m2. Slažem se da je to primamljiva cena za gotov stan, ako kasni sve oko BW-a logičnije mi je da bude i veća cena već gotovih stanova, pre će biti da je to indikator nečega drugog. Mada u pitanju je jedan oglas, moguće da nekom hitno treba prodaja ili da je baš što pre spreman da flipuje, sigurno je u finom plusu. Stanovi su praktično rasprodati, ima jedan u Noti osmi sprat 4.9k 55m2 i u Rimi dva veća na višim od oko 100m2 za oko 4.3k i jedan manji na trećem 57m2 za 4.8k što je značajno više nego što je bilo na prodajnom danu.

Inače mi render poslovne zgrade fino izgleda, stambenih tu i tamo, deluje da će biti slična fasada kao Residences.
Lose se izrazih za render poslovne zgrade a ne mogu da editujem, on mi izgleda jeftino i sklepano, stambene zgrade su te koje ce okej ispasti ako ispostuju render.

Mislite na vodu za zalivanje zelenila i sistem prskalica? Pošto za stambene objekte uredno stiže infostan.
Ne, bukvalno mislim na vodu sa hidranta

Uzmu onaj ključ što imaju vatrogasci i komunalci i prikače crevo pa peru točkove od kamiona pre nego što izađu na ulicu.
To se inače ne radi tako, ko se seća kad je građena garaža kod skupštine grada, postojala je mašina sa valjcima i mlaznicama koja je prala točkove od blata.
Em troši mngo manje ( u slučaju BnV pijaće) vode em bolje radi i manje ljudi je angažovano.

Što se tiče oglasa, evo jednog sa manjim stanom od 4000 https://www.halooglasi.com/nekretni...na-vodi-zgrada-rima-57-m2/5425644775107?kid=1

Ima ih i po 150€ manje, pogotovo za stanove sa dve spavaće sobe.

Ta zgrada pre jeseni 2027 nema šanse da bude gotova.

Inače, ne biste verovali koliko žene utiču na kupovinu/prodaju i koliko neke sitnice njima mnogo znače.
Primera radi, antene na policiji u Savskoj ili na Galeriji su dovoljne da se odustane

Vrh