Šta je novo?

Реконструкција Трга Републике

Do 1. septembra za drumski saobraćaj. Trotoare će, veli, možda raditi malo duže.

I sat sa Temua stiže tek oko 15. septembra, kaže Šapke ali uverava da to neće remetiti saobraćaj.

Najavio je i da će zatvoriti terazije od 2. do 11. avgusta. Šta će tamo da radi, bog te pita :D

Evo ovde detaljno. Pokušajte da se ne iznervirate dok čitate...

Screenshot 2025-07-29 5.19.30 PM.png

Pa ne verujem baš, postoji
unutrašnji Kt koji ima neki radijus...moraće dosta za zanose ka Domu omladine da bi skrenuli levo. što znači da će biti jedna traka samo...

• Sviđa mi se
Reagovanja: wk_
Може да га поставе на Устаничку кад среде булевар до ње.

Опет слажу коцке које нису у стању да сложе?! Овог пута у круг🤡

Ljudi izgleda baš mnogo pate od potrebe da budu u centru pažnje pošto - poto pa dižu frku oko nedovršenih radova.​
To ti je kao ovo N1 "novinarstvo". Samo rade distrakšn sa stvarnih problema...i teraju ljude da se inzerviraju i podržavaju žvalavog.
Bukvalno ništa nisam skapirao. Osim Rogerovog posta.

Ima fotka sa mnogo manjim razmakom.

Meni nekako logično da se uklapanje radi na manje bitnom delom trotoara, no ne vidim celu sliku pa ne mogu da cenim.

ps: Kada se stavljaju pločice u nekoj prostoriji, uvek se kreće od najvidljivijeg dela. Tako će najvidljiviji deo da izgleda savršeno, a na suprotonom delu će da bude ukrajanje (zbog neparalelnog zida, zbog toga što pločice moraju da se seku i slično...

@solecar je upravu, ovo nije tako sotavljeno, već su radovi u toku. Ko god i kako god da radi, može da se nađe ovakav trenutak.
(meni je više bilo zanimljivo što se već prave fuge og đubreta, ali to će valjda izbaciti)

I mesto ima smisla, pošto je tu oboren ivičnjak, ovako se "lomi" na dva mesta, pa će biti manje primetno

Ništa ne razumem. Jel fotografija lažna, te su procepi mnogo manji nego na toj slici?

A ako neko misli da ne bi SNS ostavio takve procepe, očigledno ne zna do kog nivoa je dogurao stepen ku...bolje u Srbiji, pogotovu kod javnih radova.

A što se tiče SNS bagre, šta me briga i ako ih je neko oklevetao i svesno postavio montažu koja ih opanjkava? Neka je, ko im j... m... Ako nije istina to na tom mestu, sigurno su istina drugih 99 reportaža da 99 drugih mesta i gadilišta....

Pa vi sada procenite.

GxVjPv8XEAEMNbl.jpeg

Ja opet kažem da mislim da je u ovom slučaju trebalo početi od ovg dela, pa ići na desno, jer desno se verovatno završava ivičnjakom bez uklapanja sa ovim rebrastim pločama.

Pa dobro, znači ne fali im cela kocka, fali im 1/3 kocke. Još gore, pošto mentoli neće umeti da iseku i uglave to kako treba.

Opet su Teletabisi i opet sam pri stavu ko j... njih i njihov narušen ugled.

Vrh