Šta je novo?

"BW Galerija" - Beograd na vodi [ Tržni centar | 300 000m² ]

Galerija News:
"Adidas" je privremeno zatvoren - proširiće se i na lokal koji je zauzimala "Planeta sport"
c280a20cac99884fd8fe2d5b25b9a213.jpg

Poslednja izmena:
Nedelju dana je prošlo od oluje koja je nanela neki najlon na krov "Botege". Niko od zaposlenih u Galeriji ne obilazi tržni centar i to nije primetio.... Tako nesposoban menadžment nema nijedan tržni centar.
d5404bdbb0d849977f6ee9fe97afe3d3.jpg

Poslednja izmena:
TC Galerija je nekom kafiću izdala terasu koja je deo šetališta ispred tržnog centra! Ceo vidikovac je ograđen, postavljeni su stolovi, na svakom stubu su instalirani zvučnici!

Ovo je skandalozno!

Zumirajte sliku; slikano je iz tržnog centra.

To je javna površina (državno vlasništvo celo šetalište), nema veze sa tc.

Istina živa, ja sve kupujem na Amazonu pa mi donosi prijatelj iz Austrije povremeno. Nenormalne su cene ploča kod nas..

Nisam shvatio - šta je problem? Pričamo o poštovanju zakona na površini na kojoj su svi zakoni prekršeni?!

Svratio da vidim (naravno ništa nisam potrošio) do ovog tržnog centra. Ništa što nema na nekom drugom mestu, prvi sprat koliko sam video je popunjen, drugi sprat je poluprazan (izlepljen sa onim Galerijama posterima). Doduše i prizemlje nije nešto bolje, puno prostora je ispunjeno stvarima kojima nije mesto u nekom tržnom centru, više dođe kao popunjavanje prostora. Za preskočiti svakako.

Vrh