Imaju 4 na naslovnoj RHMZZar nemaju dve?
Upozorenja
Najave
Скоро па једина стварна корист од сајта РХМЗ-а, је што имају директне линкове ка хрватском, румунском и мађарском сајту за праћење радарских снимака.Ima link ka Hrvatskom RHMZ i tamo je pokriven dobar deo Srbije. Sa obzirom da ovakva sranja obično dolaze sa zapada prilično je korisna ova stranica (naročito animacija koja je lepša i tečnija nego na našem sajtu)
Sad bezuspešno pokušavam da nađem link za automatke merne stanice koje su postavljene na glavnim sinoptičkim stanicama.Скоро па једина стварна корист од сајта РХМЗ-а, је што имају директне линкове ка хрватском, румунском и мађарском сајту за праћење радарских снимака.
dosta se oslanjaju na pozive od strane građana. Svako može da vidi trulo drvo ili granu ispred svog stana. Posebno ako često parkira ispod takvog drvetaKad god su se ljudi bunili moglo se videti da to što je odsečeno nije bilo potpuno zdravo. Jeste da su neki preseci bili potpuo zdravi, ali ako se analizira ostatak te odsečene grane ili celog stabla, jasno se uvek vidi truo deo.
I ja ću laički reći da je skoro pa nemoguće proveriti svako stablo i svaku veću granu. Jbg, koliko je sreće što imamo toliko zelenila, to ima i svoju cenu.
Sta fali nasem:Скоро па једина стварна корист од сајта РХМЗ-а, је што имају директне линкове ка хрватском, румунском и мађарском сајту за праћење радарских снимака.
- Касни 8 минута од реалног времена.
Moze biti, ali meni pomaze, valjda sam se navikao.- Касни 8 минута од реалног времена.
- Период између снимака је предугачак (15 минута).
- Постоји само 8 историјских снимака (само 2 сата).
- Због горња три разлога, анимирана композитна слика је прилично некориснија у односу на комшијска решења.
- Само две радарске станице.
- Један радар (севернији) има велики шум, и нон-стоп предвидиво приказује облаке на 3 или 4 места где нема ничега.
- Графички интерфејс је старији.
- И, наравно, мора да се гледа слика Југослава Николића![]()
Дорћол кида:Evo, recimo ovo su mogli da spreče tako što bi ovo trulo drvo posekli (sa njega je ova grana pala)
Pogledajte prilog 244157
Ali ovde imamo zdrave grane koje jednostavno nisu mogle da izdrže ovakve stvari.
Pogledajte prilog 244155Pogledajte prilog 244156
Ponavljam, drva padaju i svako ko planinari ili šeta kroz šume može da vidi veliki broj oborenog drveća.
E sad, ja nisam iz te struke i nisam stručan da pričam na temu redovnog održavanja drveća u urbanoj sredini, ali samo pokušavam da izvlačim neke zaključke. (da, da, malo sam protivrečan, ali zaista bih želeo da čujem nekoga stručnog da komentariše ovo)