Šta je novo?

Cene nekretnina

Društvena solidarnost za vilu u Užičkoj! Hvala lepo. Ko to želi samo napred! Čeda Jovanović nije dogurao do Užičke ali nije ni daleko bio i dobro se omastio. Što je sve prokockao ludom glavom je druga priča. Sad da ja ginem zbog nekog drugog studenta Čede XX i da me batinaju... Hvala lepo. Ja se solidarišem s 1600km. Ko pobedi ja ću doći poljubiti prsten novom gazdi i idemo dalje. Do tad pustite me teških tema.
Najveci zlocin DOS-ovske vlasti (uz privatizaciju kojom su opljackali zemlju) je totalni grabez za resurse. Toliko su unazadili kompletnu ideju i uneli nepoverenja da su napravili najplodnije tlo za ovo zlo danas. Kao sto sada pozivaju na lustraciju ove mafije na vlasti tako treba da se uradi i lustracija one predhodne vlasti za sve sto su uradili - naravno od ovoga nema nista, mogu samo da mastam.

Pa ti prodaj na guglu onda, posto je tamo ocigledno bolja otkupna cena. Ma daj ne lupaj, i na guglu pise da je otkupna cena psenice 23 dinara za ovu godinu, a iz prve ruke znam da ide po 17. Voće je skuplje ove godine (a i to nije nesto) jer je godina nikakva i niko i nema voća. Prosle godine visnja bila 50 dinara, a kupina 100. Jel' ti to realna isplativa cena?

Ja imam gomilu njiva 6. klase, livada 6. klase, vinograda 5. klase, sta si se uhvatio za 2 najbolje njive u Malošištu?

Ne kopas njivu sada, ne mozes da lupas o stvarima koje ne znas. Ako si bio elektricar i vodoinstalater za vreme raznih kriza, to te ne cini kompetentnim da pricas o poljoprivredi, kao ni to sto izdajes njive ljudima.

Sto ti se deca ne bave poljoprivredom ako je tako dobro? Sta ti uopste pokusavas ovde da dokazes? Svoju decu si poslao na fakultet, kupio si im racunare, a nas ovde farbas da su motacnice super i ako nema motacnica, da ce super ziveti ljudi u vukoje*******inama od poljoprivrede? Daj molim te, to mozes da ides u svoju mesnu zajednicu da farbas ove ispred zadruge sa dva zuba sto se grebu za pivo, ne mozes ovde to da radis.
Да ли ти знаш шта и о чему пишеш?О каквој пшеници причаш на њиви од 6 класе?Укључи мало мозак.Зато што оставите мозак кући и кренете на посао зато и ништа не зарадите.
Генерацијски се сви бавимо пољопривредом и од пољопривреда сам стекао две куће.Рад који сам радио је допунски и није на било сваки дан.Деца су изабрала рад у фотељи и климатизованој просторији,објективно,много је лакше него на +35 без обзира на новац.Кад су деца отишла,мањак чланова домаћинства је утицао да одустанем од даљег рада јер не могу сам да радим,нисам алав,довољно сам зарадио.Најбољу земљу сам дао у закуп а најгору ми узела држава за ауто пут и од новца сам помогао деци за куповину 2 стана у БГД.Не радим пољопривреду у последњих 5 година али сам у току,све знам.
Да сам неморалан могао бих одмах купити још један стан јер ме зову адвокати да им потпишем овлашћење о заступању и наплати огромне суме новца за одузету земљу.Једини сам одбио,јер мислим да су ми до сада платили дупло више него што је вредела.
Делиш народ на свезубе и крезубе,омаловажаваш,дефинитивно имаш неки проблем.
Почињем да сумњам и у твоје знање,јер толико често помињеш како си завршио факултет (као да нико није,)као да си доктор наука.

Meni moj stančić na NBG dovoljan. Još par do penzije da kupim i ne treba mi ništa više. ... Meni je cilj sada trenutni letovanje u Srbiji na +35C sa što manje problema (blokada na putu) da mogu da se švrćkam i uživam. Ništa više ne tražim. Sunce, bazeni, klopa i mir.
I ja hocu da imam samo nekoliko stana koje mogu da izdajem i da zivim pasivno od toga, i meni ne treba nista vise od toga :)
Mislim, napisao si kao da si sa par stanova skroman, a mi treba da budemo presrecni i odusevljeni sto imamo hleba, mleko i zejtin.
Ja u ni jednoj revoluciji neću da učestvujem. Dosta je meni ratova (2kom do sada) i treća revolucija. Nisam ja kornjača da živim 300 godina pa da se zezam s kosmičkom pravdom. Ja ću otići, kad se smiri, ja ću doći biti za novu vlast koja god to bude i kraj. Pošto sam Srbin u Srbiji je meni svaka vlast dobra, neka bolja neka lošija ali svaku bi menjao na izborima, a do tad ima mesta milion na svetu da se radi i živi gde je mirno. Ja vrlo pragmatično gledam. Ove blokade mislim da nikom ne idu u prilog ali dobro. Meni ni u džep ni iz džepa... Tako da ko misle da će da profitira neka se bori a ko misli da će da izgubi neka brani. Ja to posmatram s 1600km razdaljine bez strasti i emocija. Zato sam se i borio sve ove godine da imam 2 države, više nekretnina, 2 pasoša, da kad ne valja u jednoj ja skočim u drugu. Kad se smiri, eto mene opet nazad i sve po starom. To sam video u ratovima 90-ih.
Da li ti je bila dobra vlast koja nas je uvela u ratove i zbog kojih si postao izbeglica? Ili ti je dobra samo sada kad si pobegao, pa iz sistema uzimas samo ono sto ti odgovara?
Ja vrlo pragmatično gledam. Ove blokade mislim da nikom ne idu u prilog ali dobro. Meni ni u džep ni iz džepa... Ja to posmatram s 1600km razdaljine bez strasti i emocija. Zato sam se i borio sve ove godine da imam 2 države, više nekretnina, 2 pasoša, da kad ne valja u jednoj ja skočim u drugu. Kad se smiri, eto mene opet nazad i sve po starom. To sam video u ratovima 90-ih. Najpametniji bili oni koji su otišli odmah u inostranstvo. Posle se vratili i sve super. Em nisu psihički prolupali, em nisu izginuli, em nisu imali sankcije i sve. Treba birati bitke. To nije moja bitka. Veliki je igraju.
Da li kupujes nekretnine u Srbiji zbog toga sto si patriota ili zbog toga sto si pragmatican? Ti istovremeno ovde pricas 2 kontradiktorne price: jedna je da volis Srbiju i da investiras ovde u kupovinu stanova da bi pomogao zemlji, dok sa druge strane sam priznajes da si pragmatican i da gledas samo svoj interes i da bi rado pobegao iz zemlje kad bi mogao ukoliko bi doslo do rata i sl. Po meni nije problem sto si pragmatican i sto gledas svoj interes, ali onda nema smisla da nam pricas kako ovde investiras jer volis Srbiju kad u realnosti ovde kupujes nekretnine samo zato sto mislis da ce ti se isplatiti. Lako je biti pragmatican kad imas 2 drzavljanstva, ali nisu svi u toj poziciji. Lako je da pobegnes u drugu zemlju kad ti ovde ne odgovara i da odatle "posmatras stvari sa visine", ali kako biti pragmatican u Srbiji ako nemas 2 drzavljanstva, a drzava je ogrezla u korupciji i kriminalu? Jel ti mislis da ljudi protestuju zbog toga sto im je dosadno, ili postoje objektivni razlozi za to?

Najveci zlocin DOS-ovske vlasti (uz privatizaciju kojom su opljackali zemlju) je totalni grabez za resurse. Toliko su unazadili kompletnu ideju i uneli nepoverenja da su napravili najplodnije tlo za ovo zlo danas. Kao sto sada pozivaju na lustraciju ove mafije na vlasti tako treba da se uradi i lustracija one predhodne vlasti za sve sto su uradili - naravno od ovoga nema nista, mogu samo da mastam.
Добро написано.Познајем све учеснике пљачкашке приватизације у свом граду а неке лично.(нема их много,неколико људи купило цео Чачак ).
Али,машта може свашта.Битно је поменути и не заборављати иако знамо да од тога нема ништа.

Nego, da se vratimo mi na cene nekretnina. Vidim da su u oglasima porasle u Julu za 2-3% sto je čudno (obično ne porastu tokom leta) i nemam pojma kako to da tumačim. Očigledno ima potražnje a moguće je i da se smanjila ponuda. Stanje u oglasima je blago rečeno žalosno, ako se odbiju podrumi i potkrovlja, selektuju samo uknjiženi stanovi ne ostane skoro ništa (i to sto ostane je zali Boze vremena a gledanje). Realno na oglasima nema vise od 50 stanova na koje treba odvojiti vreme za gledanje (a kao ima preko 8K oglašenih).

Evo jedan projekat u Dubajiu i njegova cena, kao i procena rasta cene i prihodi od strane prodavca:

Projekat se nalazi na strateškoj lokaciji u brzo rastućem južnom delu Dubaija, na samo nekoliko koraka od metro stanice i svega 2 minuta vožnje do Bluewaters ostrva. Sa očekivanim godišnjim prinosom od 8.5%+ i očekivanim rastom vrednosti od 30% do 2029. godine, ova investicija donosi snažan potencijal prihoda, dugoročan kapitalni rast kao ivrhunski doživljaj najkvalitetnijeg načina života.
  • 🛏 1-spavaća soba – od AED 1,520,000 / EUR 365,000

• 🛏 2-spavaće sobe – od AED 2,300,000 / EUR 552,000
Fleksibilan plan plaćanja:
  • 20% prilikom rezervacije (moguće podeliti na više rata)
  • 10% nakon 12 meseci
  • 10% nakon 24 meseca
  • 10% nakon 36 meseci
  • 10% nakon 42 meseca
  • 40% po završetku izgradnje (kraj 2029. godine)

https://f1448848-67ca-47f1-9208-fb8...h=xzTyoHyjvKXRAPaH0YHsBy96jxOIKtpz1c90aWlsby8

Da li se i vama cini ili je počela agresivna kampanja za kupovinu nekretnina po Evropi (a možda je algoritam poludeo pa mene targetira iz nekog nepoznatog razloga). Malo malo pa na adds ili na FB ili na Insrta iskaču reklame kako do nekretnine u Slo-Aus cak i sa kreditom domaće banke :censored:

Nego, da se vratimo mi na cene nekretnina. Vidim da su u oglasima porasle u Julu za 2-3% sto je čudno (obično ne porastu tokom leta) i nemam pojma kako to da tumačim. Očigledno ima potražnje a moguće je i da se smanjila ponuda. Stanje u oglasima je blago rečeno žalosno, ako se odbiju podrumi i potkrovlja, selektuju samo uknjiženi stanovi ne ostane skoro ništa (i to sto ostane je zali Boze vremena a gledanje). Realno na oglasima nema vise od 50 stanova na koje treba odvojiti vreme za gledanje (a kao ima preko 8K oglašenih).
I u Nisu je ista situacija, svega 1% oglasa ima smisla uopste i gledati. Ostalo je ili krs ili preskupo.
Da li se i vama cini ili je počela agresivna kampanja za kupovinu nekretnina po Evropi (a možda je algoritam poludeo pa mene targetira iz nekog nepoznatog razloga). Malo malo pa na adds ili na FB ili na Insrta iskaču reklame kako do nekretnine u Slo-Aus cak i sa kreditom domaće banke :censored:
Sprema se bezanija, pa to nude kao opciju ovima koji treba negde da pobegnu sa parama. A ti si verovatno dosta gledao teme nekretnina, a takvi oglasi se nude svima koji gledaju bilo sta vezano za nekretnine :)

Sprema se bezanija, pa to nude kao opciju ovima koji treba negde da pobegnu sa parama. A ti si verovatno dosta gledao teme nekretnina, a takvi oglasi se nude svima koji gledaju bilo sta vezano za nekretnine :)
Znam kako funkcionise analitika, nije to problem, nego ovo do sada nisam video - skroz nova prica. Nude se investicije u Dubai sa i bez posrednika kao i EU. Bukvalno je krenulo pre 4-6 nedelja.

Ja u ni jednoj revoluciji neću da učestvujem. Dosta je meni ratova (2kom do sada) i treća revolucija. Nisam ja kornjača da živim 300 godina pa da se zezam s kosmičkom pravdom. Ja ću otići, kad se smiri, ja ću doći biti za novu vlast koja god to bude i kraj. Meni investicije ne idu u Q jer ako padnu cene stanova drastično ja kupujem još jedan. Ko hoće vilu na Dedinju i adresa da mu bude Užička xx neka se bori. Bilo od 2. Svetskog rata da odmah svi revolucionari odmah u Užičku se useljavaju. Ja nemam te aspiracije. Ta adresa ima svoju cenu, ko je spreman da je plati slobodno. Meni moj stančić na NBG dovoljan. Još par do penzije da kupim i ne treba mi ništa više. Pošto sam Srbin u Srbiji je meni svaka vlast dobra, neka bolja neka lošija ali svaku bi menjao na izborima, a do tad ima mesta milion na svetu da se radi i živi gde je mirno. Ja vrlo pragmatično gledam. Ove blokade mislim da nikom ne idu u prilog ali dobro. Meni ni u džep ni iz džepa... Tako da ko misle da će da profitira neka se bori a ko misli da će da izgubi neka brani. Ja to posmatram s 1600km razdaljine bez strasti i emocija. Zato sam se i borio sve ove godine da imam 2 države, više nekretnina, 2 pasoša, da kad ne valja u jednoj ja skočim u drugu. Kad se smiri, eto mene opet nazad i sve po starom. To sam video u ratovima 90-ih. Najpametniji bili oni koji su otišli odmah u inostranstvo. Posle se vratili i sve super. Em nisu psihički prolupali, em nisu izginuli, em nisu imali sankcije i sve. Treba birati bitke. To nije moja bitka. Veliki je igraju. Meni je cilj sada trenutni letovanje u Srbiji na +35C sa što manje problema (blokada na putu) da mogu da se švrćkam i uživam. Ništa više ne tražim. Sunce, bazeni, klopa i mir.
Без обзира колико се слажем у коментарима а колико не,морам ти одати признање за искреност.Пишеш све што мислиш без обзира на то како ће ко реаговати.Док неки само мраче,неки препричавају текстове са медиа,неки коментаришу и шире лажи,твоје писање је углавном што си видео,желиш,доживео.Тако и треба писати,истину само (сви читамо вести са медија на својим телефонима,таблетима,не треба нам превођење,)

Poslednja izmena:
I ja hocu da imam samo nekoliko stana koje mogu da izdajem i da zivim pasivno od toga, i meni ne treba nista vise od toga :)
Mislim, napisao si kao da si sa par stanova skroman, a mi treba da budemo presrecni i odusevljeni sto imamo hleba, mleko i zejtin.

Nikad ja nisam rekao da iko treba da bude srećan što ima hleba, mleka i ulja. To su mi neki članovi samo nakačili jer sam ja poredio kako je bilo pre i kako je sada. A daleko od toga da iko treba da bude srećan s tim.

Da li ti je bila dobra vlast koja nas je uvela u ratove i zbog kojih si postao izbeglica? Ili ti je dobra samo sada kad si pobegao, pa iz sistema uzimas samo ono sto ti odgovara?

Ja sam bio protiv Miloševića od 1991. Ali nikada nisam išao na demonstracije protiv njega niti sam bio na revoluciji 5.oktobra (iako svi sada tvrde da su bili). Ja sam glasao protiv njega i tu je kraj. Ja sam otišao u NL 2008 dok je DOS vladao, čak sam bio u DSS-u i dok su bili na vlasti ja sam otišao. Otišao sam iz čisto ekonomskih razloga - veća plata i još bio mlad a nudio mi se posao u Amsterdamu. I moji su rekli idi vidi, imaš uvek gde da se vratiš plus i da se vratiš za godinu dana uvek možeš u apoteci da se zaposliš. Tako da nisam bežao od vlasti već čista ekonomska računica a i malo eto mladenačka, živeti i raditi u inostranstvu pa je kao cool (tada izgledalo) sada više ne. Ali...

Da li kupujes nekretnine u Srbiji zbog toga sto si patriota ili zbog toga sto si pragmatican? Ti istovremeno ovde pricas 2 kontradiktorne price: jedna je da volis Srbiju i da investiras ovde u kupovinu stanova da bi pomogao zemlji, dok sa druge strane sam priznajes da si pragmatican i da gledas samo svoj interes i da bi rado pobegao iz zemlje kad bi mogao ukoliko bi doslo do rata i sl. Po meni nije problem sto si pragmatican i sto gledas svoj interes, ali onda nema smisla da nam pricas kako ovde investiras jer volis Srbiju kad u realnosti ovde kupujes nekretnine samo zato sto mislis da ce ti se isplatiti. Lako je biti pragmatican kad imas 2 drzavljanstva, ali nisu svi u toj poziciji. Lako je da pobegnes u drugu zemlju kad ti ovde ne odgovara i da odatle "posmatras stvari sa visine", ali kako biti pragmatican u Srbiji ako nemas 2 drzavljanstva, a drzava je ogrezla u korupciji i kriminalu? Jel ti mislis da ljudi protestuju zbog toga sto im je dosadno, ili postoje objektivni razlozi za to?

I jedno i drugo. I jedno NE isključuje drugo. Tačno je da nisu svi u mojoj poziciji, ali opet ŠTA to mene briga? Nisam ja drugi? Ja gledam sebe i svoju porodicu da prehranim, da zaštitim i to je to. Ako ljudi hoće da protestuju neka protestuju, ali neka to rade gde se radi i ko ima vlast da odluči o tome, ispred Vlade, Skupštine, Palate Srbija i slično. A ne na putu Sombor - Apatin ili Preljina ili ne znam kakve druge zabiti? Šta misle postići blokadom puta Sombor -Apatin? Veću cenu pšenice, ili bolji paprikaš da skuvaju? Mislim šta se odlučuje u Somboru ili Apatinu? NIŠTA! Većina vas nikad nije ni bila tamo! Šta se odlučuje u Preljini - NIŠTA! Odlučuje se u BGu. Ti hoćeš da digneš temu na ne znam kakav nivo, ja gledam sebe i isključivo sebe i moju porodicu. Tačka. Da li se to nekom sviđa ili ne, opet me briga. Da li neko ima 2 pasoša ili ni jedan - briga me. Moji sinovi i ja nećemo u rat i revoluciju zbog nikog i ni jedne vlasti. Jer mislim da ne vredi. Videćeš i sam nakon 20 godina i kad pogledaš unazad na ova dešavanja da li sam bio u pravu i da li je vredelo. Skloniš se, odeš drugde radiš, živiš posle se reši, dođeš i nastaviš dalje. Borba te troši i fizički i psihički, a čemu. A šta ako ne uspe? Čak i da uspe koliko njih će doći do Užičke? Sigurno oni koji se biju s policijom neće. Pogledaj samo Džoa bageristu... Najpoznatiji lik 5. oktobra, a ni gume mu nove nisu kupili a uzeli fabrike i vile po Dedinju... Tako da... Ovo nije moja bitka. Može neka revolucija i bez mene da prođe.
Razlozi postoje za proteste, ali to nisu razlozi zbog kojih bi ja bio ni na jednoj ni na drugoj strani. Čekam da se reši situacija kao što sam rekao i posle poljubim prsten novom gospodaru.

Ako ljudi hoće da protestuju neka protestuju, ali neka to rade gde se radi i ko ima vlast da odluči o tome, ispred Vlade, Skupštine, Palate Srbija i slično. A ne na putu Sombor - Apatin ili Preljina ili ne znam kakve druge zabiti?
Nek sklone Cacilend ispred skupstine, pa da vidis koliko ce ljudi doci ispred skupstine. Ljudi prostestuju tamo gde mogu, jer je Cacilend napravljen da bi sprecio proteste ispred skupstine i predsednistva.
Moji sinovi i ja nećemo u rat i revoluciju zbog nikog i ni jedne vlasti. Jer mislim da ne vredi. Videćeš i sam nakon 20 godina i kad pogledaš unazad na ova dešavanja da li sam bio u pravu i da li je vredelo. Skloniš se, odeš drugde radiš, živiš posle se reši, dođeš i nastaviš dalje.
Ljudi ne idu u rat zasto sto vole. Zato i protestuju sto zele da sklone sa vlasti one koji su nas uveli u ratove. I najlakse je pobeci, ali nisu svi u toj poziciji. Ok je sto si se ti snasao i pobegao, ali nisu svi u mogucnosti da pobegnu, pa moraju da se bore da ovde prezive kako znaju i umeju.

Ljudi ne idu u rat zasto sto vole. Zato i protestuju sto zele da sklone sa vlasti one koji su nas uveli u ratove. I najlakse je pobeci, ali nisu svi u toj poziciji. Ok je sto si se ti snasao i pobegao, ali nisu svi u mogucnosti da pobegnu, pa moraju da se bore da ovde prezive kako znaju i umeju.
Konkretno sada mogu SVI da pobegnu. Ali bukvalno svi. Možeš ići raditi u CG i BIH bez ikakvih radnih dozvola i gluposti. Eto primer 1. Tako da nije da ne mogu. A gde su ostale EU zemlje... Plus Azija. Pitanje je šta ko hoće.
znam da u rat ne ide većina zato što voli već mora. Ali mora jer ih zatekne (kao i mene što je) "sad će se to brzo rešiti" pa "ne može to dugo" pa "niko ne želi rat" a svi spuste rampe, nema izlaska i ti u kavezu.
A čovek kod kog sam bio u izbeglištvu koji je preživeo 2. Svetski rat, mi došli u avgustu na 15-tak dana, a on ženi rekao, spremaj ti za zimu. Moji njemu rekli "Ma kakva zima deda Luka, to se rešava do septembra!" A ono bilo 5 godina i više zima.... Pa sad vidi ko je bio u pravu. On odmah rekao upisujte dete tu u školu, ja plakao NEĆU tu u školu idem u moju... Eeee... Tad se još moglo izaći iz SFRJ. Posle svi spustili rampe, naši uveli dozvole posebne za muškarce... Gotovo. Nema napolje. Kao sad Ukrajinci.

Daleko smo od tog scenarija ali izbora sada barem SVI imaju. Ali bukvalno svi!

Konkretno sada mogu SVI da pobegnu. Ali bukvalno svi. Možeš ići raditi u CG i BIH bez ikakvih radnih dozvola i gluposti. Eto primer 1. Tako da nije da ne mogu. A gde su ostale EU zemlje... Plus Azija. Pitanje je šta ko hoće.
Teska dilema i teska priča. S jedne strane racionalno je da čovek ide tao gde mu je bolje s druge strane a zašto bi išao, ispada da na prvoj prepreci podvlači rep i bezi. Ako izuzmemo ratnu situaciju i neke teske klimatske prilike ili prirodne pojave cela muka i problematika života ovde je u ekonomiji a ne nekim spoljnim faktorima. Ekonomiji koju očigledno ne znamo ne umemo ili ne želimo da vodimo onako treba da se vodi (dobro de ima tu i stranog uticaja, domaće gluposti i mnogo prepotencije).

Najveći problem je sto su ljudi ovde navikli da trpe i cute umesto da uzmu ono sto im pripada i da se ne pogadjaju sa bagrom.

Prethodna vlast je tekuća vlast. Ako ne bude lustracije biće i buduća vlast prethodna vlast i onda ništa. Piši propalo.

Zanimljivo. Barem ja do sada nisam to viđao.
Primećuje se pojačani marketing u poslednja 2-3 meseca. Ne bih mogao da to nazovem agresivnim oglašavanjem ali definitivno je intezitet porastao. Ne samo intezitet nego i kanali za oglašavanje, od tradicionalnih do novih. Prošle godine maltene nisu morali ni da se oglašavaju a prodaja je išla lepo, sada je situacija izgleda drugačija.

Kaze i drugar da se registrovao kao zainteresovan za BWF radoznalosti radi i da ga agent zove na 3 dana, kao evo još malo pa nestalo, sad je prava prilika, investicija, benefit, bla, bla, bla ...

To je generalno jedan od velikih problema ... kontinuitet ološa. I ona prethodna vlast je imala kontinuitet, malo opran, malo recikliran ali to je to ...
SPS+SRS je toliko zla naneo ovom napaćenom narodu da bih bukvalno zabranio postojanje te stranke a kompletnom spisku članova i njihovim potomcima zabranio trajno bavljenje politikom 3 generacije.
Nažalost to nije moguće kao ni neki novi goli otok 😂😂😂.
Ja sam malo digao ruke iskreno. Deo naroda je baš pokvaren. Sitne duše. Nekako su uspeli da izvuku iz ovog naroda ono najgore poslednjih 10-tak godina. Kako sad da to vratiš na staro.......ja stvarno ne znam.

Primećuje se pojačani marketing u poslednja 2-3 meseca. Ne bih mogao da to nazovem agresivnim oglašavanjem ali definitivno je intezitet porastao. Ne samo intezitet nego i kanali za oglašavanje, od tradicionalnih do novih. Prošle godine maltene nisu morali ni da se oglašavaju a prodaja je išla lepo, sada je situacija izgleda drugačija.

Kaze i drugar da se registrovao kao zainteresovan za BWF radoznalosti radi i da ga agent zove na 3 dana, kao evo još malo pa nestalo, sad je prava prilika, investicija, benefit, bla, bla, bla ...
Ma tako spamuju maltene od početka. Poslao sam im upit 2021 i dan danas me zivkaju makar jednom mesečno. U jednom trenutku su 2 agenta dobila moj kontakt pa su me zvali naizmenično. Ja im kažem da me uklone iz baze, oni kažu hoćemo, i nikad to ne urade. Da naš Poverenik za zaštitu podataka o ličnost radi nešto osim što prima platu, mogao bih nekome da prijavim. Ovako se ZZPL ignoriše kao i ostali zakoni kod nas.

SPS+SRS je toliko zla naneo ovom napaćenom narodu da bih bukvalno zabranio postojanje te stranke a kompletnom spisku članova i njihovim potomcima zabranio trajno bavljenje politikom 3 generacije.
Nedovoljno je to ... Prvo ti treba set strukturnih zakona, pa zakona o lustraciji pa onda takav oblik ekstremnog revanšizma da nikome nikad ne padne na pamet nešto slično.

Vrh