Šta je novo?

Izbori 2025

Dobro se držao ovaj lik na Autokomandi, njih petorica morali da ga savladavaju 5 minuta.

A doći će i ovima na naplatu sve.

Reakcija lažne policije je svakako sramotna, ne moraju ni biti dobri ljudi, da su bar obučeni, znali bi kako da ga savladaju mnogo brže i lakše.

Ali vidim da se pljuju ljudi što ne reaguju, a opisu videa piše da je pio pivo sa strane i onda on prišao i napao ovu ,,policiju".

To sam negde i posumnjao pa i ne čudi da se građani ne cimaju preterano.

Svakako da ne smeju da ga vređaju i biju, ali sve nas pokreće nepravda, nekad prirodno ne reaguješ na ovakve stvari.

Što ne znači da ovo ne treba terati do kraja i ispitati sve okolnosti i ne znači da ne treba podržati čoveka, samo kažem da u ljudskoj prirodi i nije baš da uskače za ovakve stvari.

Iskreno, i ja bih gledao da snimim i vičem da ga puste, ali baš ću sad da uskačem za ovo. Da je sedeo na klupi i oni krenuli da ga mlate iz čista mira, to je već drugo, čovek instinktivno reaguje na nepravdu.

Šešelj je dao 72 sata da se ukloni blokada Zemuna ili dovodi svoje četnike koji će da raščiste ustaše i sklone granicu NDH koju su napravili blokaderi.

GvM3p0RXYAAyggF.jpg

Jel se to lagano vraćamo u 90-te?

Vidim počelo je lomljenje, počele su Slobine medote prema demonstrantima,...

Kasnimo za prosečnom evropskom zemljom 20 godina, ali to nas ne sprečava da se vratimo 30 godina u prošlost.

Fali nam još medjunarodna izolacija, ali ako nastavimo tako, uspećemo mi i to, ne sumnjam ni malo.

Ima MUP uvid koliko dnevno ljudi izlazi iz zemlje i iz kog su mesta.
Na osnovu toga procene kada je pravo vreme da lome kosti.

Kao što nikada ne kreću pendrekom na početku protesta nego na kraju kada se gomila raziđe, tako rade i sada.

Cenim da će isto tako izabrati pravi trenutak da upadnu na fakultete.
Ovo što su najavili danas je probni balon.

Kasnimo za prosečnom evropskom zemljom 20 godina, ali to nas ne sprečava da se vratimo 30 godina u prošlost.

Fali nam još medjunarodna izolacija, ali ako nastavimo tako, uspećemo mi i to, ne sumnjam ni malo.
Mi nikada nismo ni izašli iz devedesetih. I dalje su vodeće teme ratovi, prošlost i teritorije. Vlast je ista kao ona do 2000-te, sa još pokvarenijim ljudima.

Ima MUP uvid koliko dnevno ljudi izlazi iz zemlje i iz kog su mesta.
Na osnovu toga procene kada je pravo vreme da lome kosti.

Kao što nikada ne kreću pendrekom na početku protesta nego na kraju kada se gomila raziđe, tako rade i sada.

Cenim da će isto tako izabrati pravi trenutak da upadnu na fakultete.
Ovo što su najavili danas je probni balon.
Ma jok, ne sme policija na fakultete. To bi mu bio kraj. Zato šalje one teletabise tzv. studente 3.0.

Naravno da neće MUP đonom na fakultete.
Isceniraće neku tuču između studenata i "studenata", negde će biti anonimna dojava i tako će ukloniti blokade jednu po jednu.

I to kada procene da nema dovoljno ljudi da ih brani.

Već su okrenuli maturante protiv blokada jer su svi na "stand by" režimu.
Ne mogu da mrdnu iz zemlje jer ne znaju kada će biti organizovani prijemni ispiti.

Zavadi pa vladaj i salami slicing taktika.

Методе обрачуна са демонстрантима су ипак и даље блаже од оних у земљама ЕУ, без трунке намере да браним корумпирани МУП и криминални режим.

Међународна изолација само храни ћаце и корупцију, а тера нормалан свет ван земље. Власт СНС је дошла зато што су још 90их 100 хиљада школованих младих напустиле Србију, а тај тренд напуштања се наставио и 2000их, што је резултовало смањењу гласачког тела ДС/ДСС/
ДОС, док је радикалско-напредњачко гласачко тело расло са новим губитницима транзиције без значајног смањења оригиналног јаког гласачког тела из 90их. На крају је прелазак Г17+/УРС у напредни табор било кључно за успостављање СНС инфраструктуре са људима на кључним позицијама.

Jutros su kod Ade malla oko 20tak pripadnika tzv. IJP opkolili sve prisutne i zadržali za legitimaciju svakog ponaosob.

Ja sam samo prošao bajsem, nisam tu stajao...

A pre pola sata sam se vraćao iz pekare na bajsu i stajao jedno 20 min na uglu S. Novaka i 27 marta dok nije došla policija.

Ja se ne flexam ja blokiram kad god stignem ✌️💪😁 i idem opet napolje...

Bajs je jako zgodan ovog leta... Jeste da ne vredi ni 100e al je lepo održavan i kao zlata vredan...

IMG_20250707_081413.jpg

IMG_20250707_081407.jpg

vucic jako dobro vidi da on moze sa ljudima da radi sta hoce. Narocito sa decom. vucic je odavno skinuo rukavise i ubija boga u deci. Nema bagera, nema nikakve takticke organizacije, nema nikakvog sustinskog otpora. Iskreno pocinju da mi se gade i moji prijatelji koji miro sede i gledaju kako im policija privodi decu na oltar za zrtvovanje, a takvi su u vecini.

Širi se za sada neproverena informacija da je u Užicu pandur udario dete od 3 godine.

Retardi dovode decu na blokade, saberite se malo, ovo je rat, nije pozorište!!!
Не разумем људе који доводе децу, бебе и кућне љубимце на блокаде и протесте. Ово је свеопшти рат, а не групни излет. Сви који су неспособни или нам представљају терет, нека остану код куће.

Poslednja izmena:
Jutros su kod Ade malla oko 20tak pripadnika tzv. IJP opkolili sve prisutne i zadržali za legitimaciju svakog ponaosob.

Ja sam samo prošao bajsem, nisam tu stajao...
Bespotrebno se preteruje ovde na Čukarici. Svaki dan blokada, malo Ada mol, malo penji se gore na Požešku, malo Žarkovo...

Što se mene tiče, nije sramota reći da su nehumani uslovi napolju. Po meni, trebalo je sačekati da padne temperatura, a to je već sutra popodne, pa nastaviti.

Niko ne bi zamerio. A i ni ne moraš reći da je zbog toga.

Nije vreme za zadržavanje dugo napolju, kamoli za čučanje na blokadi.

Na kraju se dođe od par hiljada ljudi u Požeškoj na to da ima više policije nego protestanata, gde ovi kerovi uvek u tim situacijama iskoriste šansu da reaguju.

Vrh