Sad? Jao majko mila kakve su ovo zveri i dzukele
Sad? Jao majko mila kakve su ovo zveri i dzukele
Šešelj je dao 72 sata da se ukloni blokada Zemuna ili dovodi svoje četnike koji će da raščiste ustaše i sklone granicu NDH koju su napravili blokaderi.
Mi nikada nismo ni izašli iz devedesetih. I dalje su vodeće teme ratovi, prošlost i teritorije. Vlast je ista kao ona do 2000-te, sa još pokvarenijim ljudima.Jel se to lagano vraćamo u 90-te?
Vidim počelo je lomljenje, počele su Slobine medote prema demonstrantima,...
Kasnimo za prosečnom evropskom zemljom 20 godina, ali to nas ne sprečava da se vratimo 30 godina u prošlost.
Fali nam još medjunarodna izolacija, ali ako nastavimo tako, uspećemo mi i to, ne sumnjam ni malo.
Ma jok, ne sme policija na fakultete. To bi mu bio kraj. Zato šalje one teletabise tzv. studente 3.0.Ima MUP uvid koliko dnevno ljudi izlazi iz zemlje i iz kog su mesta.
Na osnovu toga procene kada je pravo vreme da lome kosti.
Kao što nikada ne kreću pendrekom na početku protesta nego na kraju kada se gomila raziđe, tako rade i sada.
Cenim da će isto tako izabrati pravi trenutak da upadnu na fakultete.
Ovo što su najavili danas je probni balon.
Методе обрачуна са демонстрантима су ипак и даље блаже од оних у земљама ЕУ, без трунке намере да браним корумпирани МУП и криминални режим.Jel se to lagano vraćamo u 90-te?
Vidim počelo je lomljenje, počele su Slobine medote prema demonstrantima,...
Kasnimo za prosečnom evropskom zemljom 20 godina, ali to nas ne sprečava da se vratimo 30 godina u prošlost.
Fali nam još medjunarodna izolacija, ali ako nastavimo tako, uspećemo mi i to, ne sumnjam ni malo.
Не разумем људе који доводе децу, бебе и кућне љубимце на блокаде и протесте. Ово је свеопшти рат, а не групни излет. Сви који су неспособни или нам представљају терет, нека остану код куће.Širi se za sada neproverena informacija da je u Užicu pandur udario dete od 3 godine.
Retardi dovode decu na blokade, saberite se malo, ovo je rat, nije pozorište!!!
Bespotrebno se preteruje ovde na Čukarici. Svaki dan blokada, malo Ada mol, malo penji se gore na Požešku, malo Žarkovo...Jutros su kod Ade malla oko 20tak pripadnika tzv. IJP opkolili sve prisutne i zadržali za legitimaciju svakog ponaosob.
Ja sam samo prošao bajsem, nisam tu stajao...
Troše poslaničke plate negde na Hrvatskom primorju, neće na 40 stepeni da sede u BGD.Postoji toliko poslanika koji nisu Marinika ili Djilas i oni moraju da budu napolju, a ne samo ovih par sto ih vidjamo.