Šta je novo?

Izbori 2025

Надстрешница је случај стварно грозан и тежак, али мислим да је случај Бањска најстрашније непочинство ове власти. За то, стотине људи треба да буде осуђено најтежим казнама, а најмање се помиње од свих афера.

(Nevezano za vest o udarcu deteta)

Užičani su vidno besni, svi koji su pričali ili se snimali su rekli da će režim platiti i da će iz Užica sve krenuti. Dali su rok do 23:00 da se puste privedeni. Okupili se ispred pandurske stanice, napunili trg. Pandurčine za svaki slučaj stavili 3 oklopljena kordona na ulaz.

Imaju i poruku za Đuku volinu 😄

Stiže i kontraofanziva našeg 4D šahiste. Bukvalno se protiv infantilnih ljudi borimo

1000044694.png

Pušteni privedeni u Užicu (dvojica valjda). Svi ih odma uputili da se jave u Hitnu pomoć da se zabeleže sve povrede. A advokat i odbornik Radovan Novaković je preuzeo papire da prosledi kolegama za tužbe.

Булевар Ослобођења у НС по ко зна који дан за редом комплетно блокиран од предвече до иза поноћи. Шта год мислио о блокадама јако је лепо прошетати дуж целог булевара у летњој ноћи.

Da, to sam zaboravio da dodam za vucica, emotivno i mentalno je zablokirao u 15-oj godini, verovatno kad je odbacen od drustva u srednjoj skoli, neuspesnog pokusaja da postane huligan, a ne bi me iznenadilo da mu je tad i skolska simpatija rekla u lice sta misli o njemu. Podseti me beki sa ovim infantilno

Da, to sam zaboravio da dodam za vucica, emotivno i mentalno je zablokirao u 15-oj godini, verovatno kad je odbacen od drustva u srednjoj skoli, neuspesnog pokusaja da postane huligan, a ne bi me iznenadilo da mu je tad i skolska simpatija rekla u lice sta misli o njemu. Podseti me beki sa ovim infantilno

Треба бити фер и признати да је Вучић вероватно пре марионета дубљих криминалних структура него нужно деспот каквог глуми. Више се пута показало колико је шупаљ и фејлује да пројектује моћ и у оквиру државног апарата, колико је неспособан и смотан када треба да се ослони на сопствену памет или интелигенцију. Вероватно је само јако користан јер нема срама да се понижава а више различитих центара моћи га користи за своје потребе и због тога држе ту као фигуру

Треба бити фер и признати да је Вучић вероватно пре марионета дубљих криминалних структура него нужно деспот каквог глуми. Више се пута показало колико је шупаљ и фејлује да пројектује моћ и у оквиру државног апарата, колико је неспособан и смотан када треба да се ослони на сопствену памет или интелигенцију. Вероватно је само јако користан јер нема срама да се понижава а више различитих центара моћи га користи за своје потребе и због тога држе ту као фигуру
Slazem se, moze se videti i iz procurelih skaj poruka nekih, da l kavcana ili skaljaraca, je*** li ga, koliko malo postovanja imaju prema njemu, a zamisli tek sta onda stvarni mocnici, i domaci i strani misle o njemu

Pogledajte sta mu rade, proverila sam stvarno je na sajtu

Uzicani sokirani ponasenjem policije, kako biju u NS i BG ovo je nista, ali i Uzicanima malo treba, bilo ih je dosta ,ljudi beru maline, los je rod, ne mogu da se sa ovim bakcu, ali su izasli.
Kasno pale, ali kad krenu....
Ocekujem sutra posebne jedinice iz Novog Sada, a prekosutra da ce celo Uzice ustati. Jednostavno ih ne treba bockati mnogo, ali vlast nikako da nauci.
I OPET JESU BLOKIRALI MAGISTRALU! kratko ali slatko. Bilo je na N1 sve, da nisu pustili ovu dvojicu bilo bi čupavo

Slazem se, moze se videti i iz procurelih skaj poruka nekih, da l kavcana ili skaljaraca, je*** li ga, koliko malo postovanja imaju prema njemu, a zamisli tek sta onda stvarni mocnici, i domaci i strani misle o njemu
A ko pa ima postovanja? Samo jos gluplji i nesposobniji SNS kadar i Informer publika bez mozga.

Vrh