Šešelj je dao 72 sata da se ukloni blokada Zemuna ili dovodi svoje četnike koji će da raščiste ustaše i sklone granicu NDH koju su napravili blokaderi.
Stiže i kontraofanziva našeg 4D šahiste. Bukvalno se protiv infantilnih ljudi borimo
Pogledajte prilog 243860
Da, i rekao je:Šešelj je dao 72 sata da se ukloni blokada Zemuna ili dovodi svoje četnike koji će da raščiste ustaše i sklone granicu NDH koju su napravili blokaderi.
али нама Земунцима је дозлогрдило.
To mora da su Cetnici 2.0Šešelj je dao 72 sata da se ukloni blokada Zemuna ili dovodi svoje četnike koji će da raščiste ustaše i sklone granicu NDH koju su napravili blokaderi.
Da, to sam zaboravio da dodam za vucica, emotivno i mentalno je zablokirao u 15-oj godini, verovatno kad je odbacen od drustva u srednjoj skoli, neuspesnog pokusaja da postane huligan, a ne bi me iznenadilo da mu je tad i skolska simpatija rekla u lice sta misli o njemu. Podseti me beki sa ovim infantilno
Slazem se, moze se videti i iz procurelih skaj poruka nekih, da l kavcana ili skaljaraca, je*** li ga, koliko malo postovanja imaju prema njemu, a zamisli tek sta onda stvarni mocnici, i domaci i strani misle o njemuТреба бити фер и признати да је Вучић вероватно пре марионета дубљих криминалних структура него нужно деспот каквог глуми. Више се пута показало колико је шупаљ и фејлује да пројектује моћ и у оквиру државног апарата, колико је неспособан и смотан када треба да се ослони на сопствену памет или интелигенцију. Вероватно је само јако користан јер нема срама да се понижава а више различитих центара моћи га користи за своје потребе и због тога држе ту као фигуру
A ko pa ima postovanja? Samo jos gluplji i nesposobniji SNS kadar i Informer publika bez mozga.Slazem se, moze se videti i iz procurelih skaj poruka nekih, da l kavcana ili skaljaraca, je*** li ga, koliko malo postovanja imaju prema njemu, a zamisli tek sta onda stvarni mocnici, i domaci i strani misle o njemu