Šta je novo?

Izbori 2025

Pravili smo spisak suludih akcija SNSa od pada nadstrešnice i svaka je bila promašaj za sebe koji je još više napumpao krizu, podobar spisak, kasnije ću ga prekucati i ovde.

Svi ti propali podezi nas podsećaju da su i najmoćniji u ovom sistemu - retardi. Nije AV nikakav mastermajnd kako ga mnogi predstavljaju, već jedan jedvaprosečni covek koji bi, da sutra izgubi moć, verovatno umro od gladi jer ne bi znao gde se to kupuje hrana 😂, moraju i neke pare da se daju, koje moraju da se zarade.

Ne znam, ja sam ipak pri stavu da je bolje ne potcenjivati ga. Lik je bolestan, ali nema spora da je inteligentan i lukav.

Napisao bih neke stvari kojih se bojim da bi mogli da nam uvale i prirede svima ako/kad krenu da padaju ali neću da pišem javno jer znam da prate sve živo i prenose.

Inače mene čudi da do danas niko nije napravio slikovni kolaž svih većih svinjarija i skandala koje smo doživeli pod ovim režimom. Ima N1 onaj klip "ima ko da pamti" gde navode sve u obliku videa. Ali nisam do sad video ništa u formatu slike. Možda napravim otom potom pa okačim. Nego problem je što se toliko boleština izdešavalo da znam da ću nešto zaboraviti. Helikopter, nadstrešnica, Dubona, Ribnikar, Lučani, Belivuk, Hrkalovićka, naplatna rampa, Ćacilend, pomilovanje životinja, Gašić... ma bre može knjiga da se napiše... Film da se snimi. I bio bi luđi od Andergrounda, Brazila i 12 majmuna zajedno.

Vucic je potpuno nesposoban za zivot van politike, to je sigurno. U politici ga nije nimalo pametno potcenjivati jer se sa bolesnom ambicijom 20 godina spremao za vlast trpeci razna razocarenja koja su ga samo cinila ludjim i jos ambicioznijim. Ahilova peta su mu krizne situacije u kojima mora da improvizuje, a najveca prednost to sto se nicega ne stidi.

Meni je jedan od emotivno jačih momenata bilo ono do pre par godina kad bi lik s.ao po narodu za ovo ono... A ja se mislim - ti protuvo treba da ljubiš ruke i noge ovom narodu jer bi u svakoj iole uređenoj zemlji završio ili u ludari ili kao klošar.

Doduše beše to pre 7-8 godina... Posle su i po svetu, čak i po razvijenom delu, počeli da se množe degenerici i svinje na vlasti...

Ali sve u svemu to mi je bio i ostao jedan od jačih utisaka. Lik bez dana radnog staža i trunke poštenja i obraza s.re drugima o radu i korektnosti...

Pratite ovaj profil, Uzicani probili prvi kordon. Uzicka republika. Ma znam ja ovde narod, kad je onaj danas policajac rekao " do sad je bilo onako, od sada kako mi kazemo"... da ce se dici pola grada

P.S. u glavnom popravljam slovne greske, kucam na fonu, ne razumem, kao da sam corava izvinite u brzini kucam i gresim

Pa zezam naravno.

Bila je blokada na Autokomandi, sad videh da su ih potisli ali vratiće se.

Traje i blokada kod Pravnog i ETFa.

I traju manje blokade po naseljima, da ne nabrajam sad. Mislim da je opet blokirano i na Kornjanriku iznad Lidla.

To je što se Beograda tiče.
U Užicu je prethodnih dana bilo mirnije a zato sada eskalira. U Beogradu je pak tokom nedelje bilo čupavo a sad je malo pauza. Pa će opet sve ispočetka od sutra. Ujutru će opet biti blokade u Beogradu, kažem, kreće sve opet da se pojačava.

Neće svaki dan biti epski i istog intenziteta. Posle duge i aktivne nedelje, u svakom naeselju/gradu usledi poneki dan predaha i mirnijih skupova. Ali dugoročno gledano, kad se pogleda trend, napori i tenzije samo rastu i rastu.

Prati ovde i ovde

I forum, naravno.

Poslednja izmena:
Možda jesi, a možda i nisi.
Ako ne bude u sredu, biće u četvrtak...

Pratite ovaj profil, Uzicani probili prvi kordon. Uzicka republika. Ma znam ja ovde narod, kad je onaj danas policajac rekao " do sad je bilo onako, od sada kako mi kazemo"... da ce se dici pola grada

P.S. u glavnom popravljam slovne greske, kucam na fonu, ne razumem, kao da sam corava izvinite u brzini kucam i gresim

Ovo je pravi snimak

1000044673.png

Moja deca 🥹

Hvala.. ovde jedino čitam...na tviteru nema ništa ili su mi poremetili algoritam. I gledam Naxi kamere na kojim se ne vidi ništa pogotovo Zemun.
Moram reći da su moji Zvezdarci slabi ovaj put..očelivao sam da budemo u rangu Zemunaca..jer je baš dobro grmelo kad su nas provociri kod one Arome. Vukov spomenik svakako ne računam. Tu su fakulteti.

Hvala.. ovde jedino čitam...na tviteru nema ništa ili su mi poremetili algoritam. I gledam Naxi kamere na kojim se ne vidi ništa pogotovo Zemun.
Moram reći da su moji Zvezdarci slabi ovaj put..očelivao sam da budemo u rangu Zemunaca..jer je baš dobro grmelo kad su nas provociri kod one Arome. Vukov spomenik svakako ne računam. Tu su fakulteti.
Ima i po Beogradu blokada koje traju već 8 dana svako veče ali se ne izveštava o njima jer nema incidenata. Ja sam danas opet bio do jedne takve. Ne brini i ne paniči, sve ide dobro, a oscilacije i pauze su normalne. Kažem, dugoročno gledano, od novembra do danas akcije i tenzije samo rastu i rastu. Samo što to ne ide kontinualnim tempom, nego u skokovima, kao i sva veća društvena dešavanja i promene.

Ne znam, ja sam ipak pri stavu da je bolje ne potcenjivati ga. Lik je bolestan, ali nema spora da je inteligentan i lukav.

Napisao bih neke stvari kojih se bojim da bi mogli da nam uvale i prirede svima ako/kad krenu da padaju ali neću da pišem javno jer znam da prate sve živo i prenose.

Inače mene čudi da do danas niko nije napravio slikovni kolaž svih većih svinjarija i skandala koje smo doživeli pod ovim režimom. Ima N1 onaj klip "ima ko da pamti" gde navode sve u obliku videa. Ali nisam do sad video ništa u formatu slike. Možda napravim otom potom pa okačim. Nego problem je što se toliko boleština izdešavalo da znam da ću nešto zaboraviti. Helikopter, nadstrešnica, Dubona, Ribnikar, Lučani, Belivuk, Hrkalovićka, naplatna rampa, Ćacilend, pomilovanje životinja, Gašić... ma bre može knjiga da se napiše... Film da se snimi. I bio bi luđi od Andergrounda, Brazila i 12 majmuna zajedno.
Neko je napravio taj spisak u Excelu. Imam ga, samo što je baš dugačak.

Vrh