Hitachi
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 28.11.2020.
- Pohvaljen
- 4.598
Супер. Нека изађе на црту овом бициклисти, и гарантујем да ће изаћи једноока из ринга након два ударца.
Бонус: Знамо шта нам је чинити.
Poslednja izmena:
Супер. Нека изађе на црту овом бициклисти, и гарантујем да ће изаћи једноока из ринга након два ударца.
Imali smo mi i jos izbora nakon 2012 godine doduse..Pa i nismo ga baš izabrali, pre je neko rekao Dinkiću i Dačiću da prelete.
Rezultati su bili takvi da se mogla napraviti koalicija bez crveno-crnih.
Neka ga Toma na predsedničkoj funkciji, nebitna je svejedno.
Posle kad je zaseo i krenuo sa krađom, otimanjem medija...
Pogledajte prilog 243448
Слажем се. Остаје нам да се надамо да смо овај пут довољно сазрели да урадимо све то што је потребно. Без трунке милости.Tačno. Samo što parlamentarna demokratija ne može da se gradi na krivim temeljima.
Česi su nakon pada komunizma prvo demontirali tajnu službu i otvorili arhive da se zna ko je krao, novac prao, hapsio, denuncirao i ubijao pa su onda pravili državu. Mi to NIKADA nismo uradili. Represivni aparat moći napravljen 1945. po KGB uzoru i dalje je živ i uvezan sa politikom, medijima, tokovima novca, kriminalnim i bezbednosnim aparatom i ne dopušta 6. oktobar. Dok se toj hobotnici ne stane na kraj nema ništa od parlamentarne demokratije, institucija i normalnog života za Srbe.
Sa ovime se ne slažem. U Srbiji postoje odgovorni i pametni ljudi, ali su skrajnuti i bačeni u ćošak da čame i trunu. Srbiju vode nekompetentni i korumpirani ljudi.Valjda shvatate da sami nismo u stanju da napravimo normalnu drzavu, uz EU ipak moras da pratis neke standarde
Edit poruke, pošto je još neproverene informacija o premlaćivanju studenta.
Trošarina, policija/vojska sa automatskim puškama, šta je ovo sunce ti?
Da li je fotka autentična, može li neko da potvrdi?
Edituj citat samoMolim te da obrišeš ovaj komentar, tj. edituješ ga, kao što sam i ja uradio u drugoj temi
Oslobađamo KosovoTrošarina, policija/vojska sa automatskim puškama, šta je ovo sunce ti?
Da li je fotka autentična, može li neko da potvrdi?
Da. EU se pravi nema na ove događaje jer joj status quo sa Vučkom na čelu odgovara. Doveli su Nerona na vlast koji je u stanju da zapali zemlju kako bi vladao pepelom. To je taj profil ljudi.Eu će pre držati SNS na vlasti, makar i na silu, nego dozvoliti da studentska lista pobedi na izborima.
Eu će pre držati SNS na vlasti, makar i na silu, nego dozvoliti da studentska lista pobedi na izborima.
Evo i zvanicne vesti:Pomilovao batinaše zbog koji je pala Vlada.
$#"$"#%"#$&"#&$"%&"%&"$%&$%#$%#$%#$%
Ovo je nešto zaista što može svašta da pokrene u svakom smeru i pravcu.
I ja sam isto bio za EU. Ali korigujem svoje stavove u skladu sa okolnostima. Recimo, o Rusiji sam politički imao jedno mišljenje (ne baš nešto lepo) do invazije a od tada imam drugo. Sutra da EU uradi nešto veliko a pozitivno za Srbiju ili neko "opšte dobro" imao bih nešto bolje mišljenje o EU. Da uradi nešto loše, imao bih još gore. Prosto reagujem na promene i okolnosti.Pa ja nisam za EU kao EU već za sistem vrednosti, kulturu, ljudska prava, slobodu kretanja...
Kad se vrate tome, možemo pričati.
Ako nešto ne valja, ne priključuj se tome. Nemam ja ništa protiv Srbije, štaviše, ali imam protiv Srbije vođene Vučićem. Tako je i sa EU.
Aj' da razumeš da nekako litijum prođe nezapaženo, taj Rio Tinto čini zločine širom i zapadnog sveta, ali svet i dalje nije na nivou da to stiže do šire populacije.
Aj' nekako i sve što je bilo, zvučni top, jeste, nije, ni mi sami do kraja nismo saznali šta tačno i kako.
Ali ovo sada je otvoreno da otvorenije ne može biti. I da nije u Srbiji, dužnost svake civilizovane zajednice je da se suprostavi ovome.
Nemam ja ništa ni protiv rusofila koji tako kapiraju stvari i lože se na Rusiju zbog kulture, tradicije, nekog prijateljskog odnosa, vere...
Samo se ovde ne lože zbog toga nego na onoga Vučića na steroidima da osveti Slobu i oslobodi Kosovo i Krajinu sa svojim Arkanima.
Ova naša omladine je daleko ispred njihove.
90ih su oni bili ispred, a mi ovde imali neke loše kopije njih koji su bili plaćeni ekstazijem. To je kao da sad ovde proteste vode Mila Pajić, Nikola Ristić i slični.
Ali ne, ovde je omladina tri puta naprednija od toga. Tako da, mogu samo oni nas da mole i da im bude čast da nas kao takve prime, a ne obrnuto.
Ovo nije više narod sa omladinom koja je naložena na zapad i njihovu mladalačku kulturu i sa starijom populacijom koja je napokon okrenula leđa Slobi jer nisu imali šta da jedu i Sloba je izgubio sve ratove.
Tako je došlo do pobune 90ih i 24.9. i 5.10.
Ovo je narod koji vodi istinsku pobunu vođen pravim ciljevima. I vodi je uspešno sam.
Mi ne ćutimo, šta će nam ti što ćute?
Evoluirali smo u ovih par meseci, u Srbiji se dešava i evolucija i revolucija.