U jbt, posle Vucka i Beki od..bo EU.Stvarno ne treba biti deo zajednice koja ćuti na ovakve stvari. Usvajati zakone koji valjaju, imati blisku saradnju, ali ovakva EU nam ne treba.
Pa ja nisam za EU kao EU već za sistem vrednosti, kulturu, ljudska prava, slobodu kretanja...U jbt, posle Vucka i Beki od..bo EU.
Sutra ima da padne sneg.
Ja se izvinjavam Vama na pitanju...Ali da li su vas Vaši roditelji naučili elementarnoj kulturi ili ovako komunicirate samo na forumu, zato što nigde drugde ne smete, pa negde morate, a gde ćete, nego na forumu?Izvinite Blade na pitanju, jel se Vi to pravite blesavi, pa ne znate u kakvoj državi živimo, ili ste se možda juče probudili? Moguće je i da nemate nikakakav kontakt sa državom? Ovde je kriminalna organizacija preuzela sve institucije. Ovde državni aparat više ne postoji.
A ko upravlja? Zašto se onda predsednik naziva sefom države? Kao laik te pitam...Не, ни то није тачно. По слову закона председник не управља државом и према томе он је у константном кршењу Устава и заправо је тај који овде руши државу.
Zar ne vidite da to Hulja i zeli. Da vam ogadi svima EU da bi napravio Belorusiju ili Severnu Koreju. To bi hteli? Izgleda da mnogi bi. Ne bih ja mesao babe i zabe i tu ne mogu da se slozim sa mnogima ovde izgleda. Valjda shvatate da sami nismo u stanju da napravimo normalnu drzavu, uz EU ipak moras da pratis neke standardeNajbitnije je urediti svoje dvorište po primerima najbolje prakse, a onda će ti biti nebitno jesi li ili nisi deo EU. Ništa mi kao nacija nismo gori od njih tj od prosečnog EU građanina.
Slažem se da nam ovakva EU ne treba. Njihova spoljna politika nas je i dovela ovde gde smo.
Premijer i skupstina / odgovarajuci ministri?A ko upravlja? Zašto se onda predsednik naziva sefom države? Kao laik te pitam...
Nemoj to da mesas sa tim sto mi imamo predsednika takvog kakvog imamo i što smo protivnici njegove vlasti.
Понашање ЕУ у целој овој ситуацији, а богами и пре тога је више него довољно да нам је огади, не мора вучић ништа да ради.Zar ne vidite da to Hulja i zeli. Da vam ogadi svima EU da bi napravio Belorusiju ili Sevwrnu Koreju. To bi hteli? Cudan mi taj narativ koni provejava ovde, kao da
У стању смо да направимо нормалну државу, макар омладина која долази ако не фосили из слобиних и титових времена, али се центри моћи у ЕУ упиру да то спрече и да нас оставе у живом блату вучићевог ћациленда.Zar ne vidite da to Hulja i zeli. Da vam ogadi svima EU da bi napravio Belorusiju ili Severnu Koreju. To bi hteli? Izgleda da mnogi bi. Ne bih ja mesao babe i zabe i tu ne mogu da se slozim sa mnogima ovde izgleda. Valjda shvatate da sami nismo u stanju da napravimo normalnu drzavu, uz EU ipak moras da pratis neke standarde
Zar ne vidite da to Hulja i zeli. Da vam ogadi svima EU da bi napravio Belorusiju ili Severnu Koreju. To bi hteli? Izgleda da mnogi bi. Ne bih ja mesao babe i zabe i tu ne mogu da se slozim sa mnogima ovde izgleda. Valjda shvatate da sami nismo u stanju da napravimo normalnu drzavu, uz EU ipak moras da pratis neke standarde
EU su licemeri koji iskljucivo trguju interesom i ljudima je to jasno kao dobar dan.Zar ne vidite da to Hulja i zeli. Da vam ogadi svima EU da bi napravio Belorusiju ili Severnu Koreju. To bi hteli? Ne hih ja mesao babe i zabe. Valjda shvatate da sami nismo u stanju da napravimo normalnu drzavu, uz EU ipak moras da pratis neke standarde
Nepoznavanje Ustava, a i nesposobnost čitanja istog, nije baš za javni ponos.A ko upravlja? Zašto se onda predsednik naziva sefom države? Kao laik te pitam...
Nemoj to da mesas sa tim sto mi imamo predsednika takvog kakvog imamo i što smo protivnici njegove vlasti.
Predsednik nije bio nazivan "šefom države" sve dok tu funkciju nije počeo obnašati njen trenutni vršilac. Radikalska bаgrа je donela termine tipa "šef", "vrhovni komandant", i moj lični favorit: PRVI ČOVEK.A ko upravlja? Zašto se onda predsednik naziva sefom države? Kao laik te pitam...
Nisi mene pitao, ali ne škodi.A ko upravlja? Zašto se onda predsednik naziva sefom države? Kao laik te pitam...
Vucic je odavno skinuo rukavice. Ne razumem sta narod ceka?
“Pa, vi bombardujte, ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu muslimana, pa da vidimo smije li, međunarodna zajednica ili bilo ko drugi, da udari na srpske položaje, može li se tako ponašati sa srpskim narodom”, riječi su aktuelnog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koje je izgovorio na današnji dan, 20. jula 1995. godine.
Власт је подељена на законодавну (скупштина), извршну (влада) и судску. Председник је фигура махом церемонијалних надлежности која представља јединство државе. Зову га шеф делимично зато што је искомплексиран па му се свиђа, а делимично зато што ми никад у пракси нисмо имали неки други систем осим оног где један човек наређује свима и ова борба је, између осталог, и да променимо то јер омладина схвата како парламентарна демократија заиста треба да функционише.
To je do naroda, mogao je SNS da se skida i 2014. i 2016. i 2020. Mozda konacno sad sazri i nauci da nije obavezno drzati iste 10-12 godina.To kaznjavanje demokrata nas zavilo u crno 13 godina.
Izabrali coveka koji je ovo izgovorio:
Pa i nismo ga baš izabrali, pre je neko rekao Dinkiću i Dačiću da prelete.To kaznjavanje demokrata nas zavilo u crno 13 godina.
Izabrali coveka koji je ovo izgovorio:
Mislim izgovorio je jos 1000 degutantnih stvari ali meni i dalje ne ide u glavu koliko smo sizofrena nacija bili da glasamo za Slobu 2.0