Šta je novo?

Izbori 2025

Hrabra je ona žena u Zemunu što je stala ispred auta a i onaj dečko što je išarao kontejner pred pandurima.

Prekjuče su ispred tehnickih fakulteta studenti išarali ceo tramvaj sa pumpaj, raspiši izbore i sličnim porukama...

Pametnije je kad policije nema svakako... nek šaraju i blokiraju gde stignu i kad požele.

I samo će njihovi okoreli kriminalci da budu "deca"... a naš mali i simpaticni izgrednik odmah se reaguje da nije dečko... nego šta je... naše dete. Ću da budem objektivan sa najnamazanijim ološem protiv kojeg se borimo. Naše dete 1312

Da, žali se juče i pekarka iz noćne smene da ne može da stigne nazad kući zbog blokada... ja zaista imam puno saosećanje prema njoj jer je dobra i vredna ženica... i odgovorih joj... razumem vas, razumem vas skroz i saosećam... proklet da je vučić!

Šta stoji u pozadni oslobađanja i optužbi nekih studenata? Haos među sudijama, intervencije iz SNS-a i pokušaji da se sudije samoorganizuju i odbrane. Članak iz Nove.

EKSKLUZIVNO Sudije u Beogradu se dogovorile da zaustave iznuđena priznanja krivice, pa minirani zbog studenata na Vidovdan

U Zemunu skoro linčovan jedan vozač zbog nasilnog pokušaja prolaska kroz masu. Spasila ga i uhapsila policija. Pre toga, u toku dana, bio je bar još jedan pokušaj proboja. Tom prvom su razlupana stakla na kolima.

Meni su ti sporazumi jos otkad su uvedeni bili problematični jer je to doslovno trampa kao na pijaci...

To kreće kod nas od pre 15-20 godina uvođenjem angloameričkih istituta u evropskopravni sistem...

Do tog trenutka je propisana zakonska obaveza tužilaštva kao i suda bila iznalaženje istine. Od tada na njima je cilj da gone kao stranka u postupku jer smatraju da imaju dokaze, a samo na sudu je ostalo da iznađe istinu.

Tu bukvalno sedne tužilac i kaže ja ću odustati od ovoga ako ti priznaš ovo. Često krenu sa preteranom kvalifikacijom, a da nemaju dokaza ni za neku blažu. I ljudi zbog straha od pritvora i teže kazne pristanu na blažu da bi išli kući. Ali odlaze kao "dokazano" i pravnosnažno krivi.

Ljudi da li neko ima da mi pošalje link snimka koji je napravljen kod Ponča, čovek koji je snimio sedi u Tramvaju a na snimku se vidi kako policija istrčava iz automobila i marice i iz sve snage jure ljude... Mislim da je i ovde neko kačio ali ne mogu da ga nađem. To je od sinoć

Да сам био на месту уједињених за Косјерић, након избора 8.6. прижељкивао бих (и радио за) баш овакав резултат, а сад да видимо да ли је то био плод стратегије, или нешто друго.

Ko da je njima problem da angažuju kriminalce i bez sporazuma. Ludi su, bahati i imaju svo oružje ove države u rukama.

Sve više ljudi u okruženju uključujući i mene očekuje da će epilog ovoga biti nova krv...

Да сам био на месту уједињених за Косјерић, након избора 8.6. прижељкивао бих (и радио за) баш овакав резултат, а сад да видимо да ли је то био плод стратегије, или нешто друго.
Može neko objašnjenje?

1000043884.jpg

Može neko objašnjenje?
Jedino sto meni pada na pamet je da bi SNS mogao da kaze "eto, imamo demokratsko drustvo, pobedili su u Kosjericu" i da predaju Kosjeric a onda to koriste kao izgovor za dalje delovanje i da koriste kao izgovor svaki sledeci pokradene i namestene izbore.

Ovako ispada jadan kada mora da dovuce armiju da odbrani Kosjeric i zastrasi ljude i 50 glasova, ljudi koji zive tamo svojim ocima gledaju mafijaski aparat a gleda i cela Srbija.

Čini mi se da većina privedenih sa blokada bude puštena ubrzo, jer u 90% slučajeva nema elemenata ni za kakvo gonjenje. Saobraćajni prekršaj, kao kad bi te priveli zbog nevezavanja pojasa. Čisto zastrašivanje i represija. Nisu sve sudije Ćaciji i to se vidi iz dana u dan.

Jedino sto meni pada na pamet je da bi SNS mogao da kaze "eto, imamo demokratsko drustvo, pobedili su u Kosjericu" i da predaju Kosjeric a onda to koriste kao izgovor za dalje delovanje i da koriste kao izgovor svaki sledeci pokradene i namestene izbore.

Ovako ispada jadan kada mora da dovuce armiju da odbrani Kosjeric i zastrasi ljude i 50 glasova, ljudi koji zive tamo svojim ocima gledaju mafijaski aparat a gleda i cela Srbija.
Oni dovlače batinaše za glasanje za upravnika zgrade, nemaju mere ni granice.

U mom selu se kaže "Gladan ih k.... pravio"

Može neko objašnjenje?
Па, није баш превише изгледно, али моја идеја би била да ђаво никако неће дозволити лош резултат, и да ће нудити свашта свакоме. У тој ситуацији, могуће је да десетине лојалних опозиционих гласача, буде "охрабрено да прода" глас, прикупе чврсти докази, и да се са тим за дан-два изађе у јавност. Па то би био бумеранг пар екселанс. Сад, колико је то реално... можда сам само појео нешто халуциногено.

Мислим да је било јасно да причам о опозицији, али слажем се да нису превише мастермајнд ни они

Navodno je uredba o pomćnoj policiji ukinuta 2017 godine.
Pošto se to otkrilo, cenim da će sutra ponovo da je donesu.

Vrh