Šta je novo?

Prigradske linije javnog saobraćaja – predlozi i rešenja

Неће се сигурно чекати септембар, ако поредимо ситуацију од прошле године где је Стрела током лета преузела потез 700 уколико се не варам
Друго су градске линије где се не осети летњи ред вожње, на приграду и локалу се опет значајно осети летњи ред вожње доста се линија и полазака редукује.

Неће се сигурно чекати септембар, ако поредимо ситуацију од прошле године где је Стрела током лета преузела потез 700 уколико се не варам
Strela po ugovoru preuzima sve do kraja juna 100% a sve će se videti kad dođe do odluke o dodeli ugovora.

351 ће дефинитивно бити појачан, планира се увођење вечерњих полазака којих има мало

Kao što sam i rekao, klasična prevara, a ne dobija se apsolutno ništa i sve ostaje po starom.

Јел потписан нови уговор за приград и ако није кад ће?

ali kako to kad su rekli da su raskinuli ugovor prema navedenim opstinama
Potpisan je novi sa istim prevoznicima za 50 milijardi dinara veću cenu nego na proslom ugovoru. Ugovor je samo “raskinut” a u stvari je samo skoro duplirana cena koju će Strela uzeti. Strela će samo na ovom ugovoru dobiti 50 milijardi više nego na starom za istu uslugu, a celu Lastu su kupili za 11 milijardi, pa vi vidite.

Јел има неко информацију када ће бити појачане приградске и локалне линије, односно уведена 492? Чуо сам причу да би требало од првог сад, јел неко нешто чуо о томе?

Јел има неко информацију када ће бити појачане приградске и локалне линије, односно уведена 492? Чуо сам причу да би требало од првог сад, јел неко нешто чуо о томе?
Da kreće od prvog. Treba da ide Šumice-Mladenovac.

I opet će se gurati u prepunim autobusima.
Dok se ne uradi pruga, Mladenovac će uvek imati trećerazredni prevoz autobusima do Grada, žalosno u 2025. godini.

Gledao sam onaj cirkus u nedelju, ni Mumbaj nije ravan, neko bi pomislio da je Afrička zemlja u razvoju u pitanju.

I opet će se gurati u prepunim autobusima.
Dok se ne uradi pruga, Mladenovac će uvek imati trećerazredni prevoz autobusima do Grada, žalosno u 2025. godini.

Gledao sam onaj cirkus u nedelju, ni Mumbaj nije ravan, neko bi pomislio da je Afrička zemlja u razvoju u pitanju.
Kakav narod koristi linije, ne zaslužuju bolje. Ja sam je koristio mesec dana do Basa i bio sam šokiran kakvi se ljudi voze tim autobusima.

Не видим разлог увођења линије 492, шта се конкретно тиме постиже? Не видим ниједан крштен аргумент осим "више аутобуса за град". Притом зашто са тим возилима не појачати 493 и 493к. Баш ме занима како ће функционисати окретница на Шумицама која је ионако претрпана и како су они то замислили. Све стручњак до стручњака и мој до мојега.

Kakav narod koristi linije, ne zaslužuju bolje. Ja sam je koristio mesec dana do Basa i bio sam šokiran kakvi se ljudi voze tim autobusima.
Као неко ко се возио 493 слажем се апсолутно, увек сам бирао да између 493 и 465 изаберем 465

Као неко ко се возио 493 слажем се апсолутно, увек сам бирао да између 493 и 465 изаберем 465
Takođe, 465 je drugi univerzum. Neću sad da vređam ovde javno, ali ono je stvarno jezivo i ponašaju se kao najgora rulja, ne dopuštaju ti da izađeš iz autobusa, nego odmah svi uleću.

Takođe, 465 je drugi univerzum. Neću sad da vređam ovde javno, ali ono je stvarno jezivo i ponašaju se kao najgora rulja, ne dopuštaju ti da izađeš iz autobusa, nego odmah svi uleću.
Ko da se nalazi 10.000e na svakom sedistu u svakom autibusu na 493/493K pa da znam zbog cega se guraju :/

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Шта се дешава са том чувеном аутобуском станицом на Аутокоманди која је требала бити отворена у Новембру прошле године?😄

jedini način da uđeš u 493 k'o gospodin je na BAS-u ili eventualno kod Sava Centra. Relativno često putujem sa 465, i ono je nebo i zemlja. 465 je možda pun u špicu, ali nema guranja.

Vrh