Isli su kao metak, ja se secam da je od Ustaničke do Vinče najbrže ikad stigao IK 112N i to za neverovatnih 20 minuta.Brate odlete ko metak.
Isli su kao metak, ja se secam da je od Ustaničke do Vinče najbrže ikad stigao IK 112N i to za neverovatnih 20 minuta.Brate odlete ko metak.
Eeee, moj klipPravićemo ga od blata.![]()
Za sad 10 Karaburma, mislim ni me treba im više, tako da možda ovih poslednjih 10 dobije Novi BeogradDakle, na kraju 30 otokara Kosmaj samo radi zamene ik 112 LE, a Karaburma ostatak lota.
I vreme je da 32 i 63 imaju neki drugi tip autobusa, a ne samo kineske šklopocije.
Минибуси са лнијиа 501, 506 и 507 су такође возили у Ниш, са све налепницама "возило у процесу сертификације"
Voze Čačane u Niš?
Kako se zove video?inače, s tim u vezi, ako možete, da mi ostavite komentar na poslednjem videu, svako mišljenje je dobrodošlo, treba mi saveta.
Meni je super.Контејнер са лагера.
evo linkKako se zove video?
Ali to ne znaci da 75 posto slivnika treba da bude zapuseno, npr na Obrenovackom putu to je slucaj sa 95% odvoda. Takav nemar ne mogu da razumemOnoliku vodu odjednom teško da i jedna kanalizacija može da primi. Kad su tako jake kiše, svi gradovi imaju sličan problem.
Otkud to?3271 na 31. Zemun opet krpi polaske, pre neki dan 3279 bio na 17
Rezerva na studentskom, zato krpe jer imaju višak vozila i vozača3271 na 31. Zemun opet krpi polaske, pre neki dan 3279 bio na 17
Da da svakako treba i da se čiste, al mislim svuda sam viđao slične scenarije kad su obimne kiše. Uvek takvo nevreme napravi problem.Ali to ne znaci da 75 posto slivnika treba da bude zapuseno, npr na Obrenovackom putu to je slucaj sa 95% odvoda. Takav nemar ne mogu da razumem