Jel može neko iz inostranstva da proveri linkove kod US administracije
Jel može neko iz inostranstva da proveri linkove kod US administracije
Takoe. Baš im sankcije loše utiču na biznis.https://www.forbes.ru/investicii/53...ribyli-v-1-22-trln-rublej-po-itogam-2024-goda
Gazprom u 2024. ostvario 25% veće prihode u odnosu na 2023. i duplo veću čistu dobit u 2024. u odnosu na 2023.
Nikakve veze s NIS-om ali svakako lepa vest.![]()
EU planira da uvede potpunu zabranu uvoza ruskog gasa do kraja 2027. godine
Evropska unija planira da predloži mere koje bi u potpunosti zabranile uvoz ruskog gasa do kraja 2027. godine.www.insajder.net
Drugi je razlog ono čega se Vučić zapravo najviše boji – razgovora s Putinom o sudbini Naftne industrije Srbije (NIS) koja je u većinskom vlasništvu ruske državne kompanije Gazprom i zbog toga pod stalnom pretnjom američkih sankcija, a sada je tu još i najava da će se zemlje koje kupuju ruske energente naći na udaru enormnih američkih carina – i do 200 posto.
Ruski mediji navode da bi Gazprom i bio možda voljan prodati Srbima svoj udeo, ali po ceni koja Vučiću verojatno izaziva zdravstvene tegobe – najmanje 700 miliona dolara. Neki navode i celu milijardu koju Moskva traži, uz još neke političke koncesije. Ali, čak i da je Vučić spreman iskeširati toliko novca, nije sigurno da bi na to Putin pristao jer mu NIS jako dobro služi da može navlačiti i ucenjivati Srbiju za svoje potrebe do mile volje.
Pa, ako bude potpune zabrane uvoza, lako može biti i potpuna zabrana tranzita.Nikakve veze s NIS-om ali svakako lepa vest.
Ne lupajte, ne mora ni jedan jedini Rus da ostane. Nisu oni nikakvi kadrovi ni genijalci. Većina je bliska a Putinom i samo su tu da uzmu masnu lovu. Firmu vode domaći ljudi uz podršku/konsultacije velikih firmi iz Nemačke i Amerike.
Ma, izabrano sam reči ko id*** i kr****. Vrlo nepristojno s moje strane. Nisam hteo da kažem kao uvredu "ne lupajte" nego sam hteo da dočaram situaciju na loš način. Izvinjavam seHvala na informaciji. Čekao sam tvoj odgovor. Zato sam i napisao "pitanje je", jer ne znam.
Sta je tacno lepa vest ovde?Nikakve veze s NIS-om ali svakako lepa vest.
Sta je tacno lepa vest ovde?