stefan.nesovic
Beginner
- Učlanjen(a)
- 08.02.2019.
- Pohvaljen
- 400
Malopre na RTSu rekose da ce do kraja godine da otvore 3 nove petlje na moravskom koridoru, Vrba, Adrani i Preljinu.
Inace danas su sa gredama na mostu u Vitanovcu dosli do pola reke.
ma to ti je završeno!![]()
![]()
Biće tu gužve katastrofa a pogotovo kad krenu na Kopaonik.Због чега је Т раскрсница, а не кружни ток на споју са Ибарском магистралом у Адранима? Биће незгодно лево скретање.
Samo to... ostaće patrljak kod Kraljeva za 2026.samo deo od Adrana do Preljine
Nije da znam, vec nagadjam. Moja neka pretpostavka da ce u produzetku ici brza zaobracajnica ka Novom Pazaru. Mozda se magistrala izmesti, uvuce, skroz do kruznog toka a mozda posle ovog bude jos jedan na magistrali. Uglavnom, brza saobracajnica verujem da je razlog.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Na žalost ovako će biti, ako u zadnji čas nešto ne promene (ovo što ide gore levo sa kružnog toka je budući brzi put KV - NP). Priključak na Ibarsku je obična raskrsnica:Nije da znam, vec nagadjam. Moja neka pretpostavka da ce u produzetku ici brza zaobracajnica ka Novom Pazaru. Mozda se magistrala izmesti, uvuce, skroz do kruznog toka a mozda posle ovog bude jos jedan na magistrali. Uglavnom, brza saobracajnica verujem da je razlog.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Na žalost ovako će biti, ako u zadnji čas nešto ne promene (ovo što ide gore levo sa kružnog toka je budući brzi put KV - NP). Priključak na Ibarsku je obična raskrsnica:
Pogledajte prilog 234484
Stvarno ne mogu da verujem da ih je mzelo da tu isplaniraju KT. Bar privremeni. (a taman posla petlju). Možda se nekad smanji saobraćaj na toj tački ali biće to još dugo opterećeno.Na žalost ovako će biti, ako u zadnji čas nešto ne promene (ovo što ide gore levo sa kružnog toka je budući brzi put KV - NP). Priključak na Ibarsku je obična raskrsnica:
Pogledajte prilog 234484
Šta je poenta ovako, da se ne ometa glavni pravac Ibarske sa “tamo nekim sporednim skretanjem”?