Šta je novo?

Izbori 2024

Нека СПН подржи њихову мањинску власт у граду са неким црвеним линијама преко којих не може да се пређе. :)
"Црвеним линијама"
20231217_234119.jpg
 
7 posto glasova je rasuto na ove strankice na BG izborima... + 1.1 na statističke greške.

Ako se budu raspitivali novi, pamet u glavu i računajte da postoji samo 5 opcija:

- SNS
- SPN
- Nada
- SPS
- Nestorovic
 
Прост народ воли занимљиве и харизматичне људе. Обрадовић је досадан. Искрено и Алексић је. Несторовић је прототип академика који сељацима прича бајке испред задруге.

 
1100 glasova brojite više od 3 sata? I to samo na parlamentarnim izborima? Ko je tu lud, ko nas to zeza ovde? Halo? To se izbroji za 15 minuta.. pa 2008. godine smo imali izbore na svim nivoima i rezultate za sve znali u 10 uveče.. Marinika malopre priča-brojimo do jutra.. Alo ludaci.. Znači da imamo 30 miliona stanovnika brojanje bi trajalo 10 dana.. cirkus i igrarija, vređanje inteligencije.
Bio sam kontrolor na proslim izborima i nije to baš tako, na mom birackom mestu koje je slično je brojanje trajalo i do 00 ili 00:30, ma da su se tad brojali listići i za predsednicke izbore
 
"Црвеним линијама"
Pogledajte prilog 184171
У сваком случају Несторовићев ад-хок покрет узео је више гласова него што би велика већина појединачних чланова СПН-а. Једино би НДБГ узео више, остали крајње тешко.
Иначе, зар не постоји веће зло од СНС власти у Београду? Битна је само промена? Ако је тако, онда ето решења.
 
Čovek izdao 40.000 fiktivnih ličnih karata i time preskočio SPN. Istakao Nestorovića da otme glasove Bošku i Zavetnici. To mu je donelo pobedu u Beogradu. Zeznuo je opoziciju, a naš narod se divi vođi jer je nekoga zeznuo.
 
Vox, sada smo zavrsili s brojanjem za lokalne izbore. Ali mi sve glasove prebrojimo 2-3 puta da budemo sigurni. Nikad jednom. A onda oko nevazecih glasova se dogovaramo sta cemo priznati a sta ne. Posle toga, proverava se biracki spisak da se utvrdi ima li glasa viska ili manjka. Ako nesto aljkavo uradimo, dzaba smo krecili. Moralo bi opet da se glasa ispocetka. Nije bas tako jednostavno.
Halo, do pre 2 godine smo konačne rezultate imali u 10 uveče. U kakvoj vi to igrariji učestvujete? I 2-3 puta sve da prebrojite, na svim nivoima, to ne sme da traje duže od sat vremena, u 10 uveče mora sve da se zna, kao u svim normalnim zemljama.. Kakvo tek dogovaranje oko priznavanja ili nepriznavanja? Koji je to cirkus?
 
Сва је прилика да ће се разлика минимално смањити, и сви резултати лагано конвергирају ка томе да СПН и НАДА имају исти број, или можда чак и више одборника од СНС и СПС у Београду.

У градским срединама СНС не прелази 30%, мада и то је за њих врло респектабилан резултат, готово невероватан.
 
Desnica je propusta priliku da razocara.

Da smo videli ukrupnjavanje na desnoj strani kao na levoj, siguran sam da bi veceras gledali drugu pricu.
Прилично је сигурно да би уједињена десница спустила СНС на испод 125 посланика.
 
Bio sam kontrolor na proslim izborima i nije to baš tako, na mom birackom mestu koje je slično je brojanje trajalo i do 00 ili 00:30, ma da su se tad brojali listići i za predsednicke izbore
Ponavljam, do 2022. konačne rezultate izbora smo imali u 10-11 uveče.. Od prošlogodišnjih izbora počinje cirkus u kojem vi sa tim i takvim brojanjem glasova učestvujete...Smejurija..pre 15 godina sve se znalo u roku od 2 sata od zatvaranja birališta, a sad se broji celu noć, možeš misliti..
 
  • Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Ne nego kaže da postoji takva zanimljiva teorija. I postoji i zanimljiva je. Njegov problem je što priča u intervjuima o svim zanimljivim ludim teorijama o kojima pročita na netu. Pa tako i o tome kako tvrde dabje tesla poslao ratni brod šest sati u budućnost pa ga vratio...
Evo jos jednom, jer izgleda da neke stvari nisu jasne.
MI - Glas iz naroda je ekstremno desnicarski pokret, i to sto Nestorovic ponekad lupeta gluposti o plavim ocima i sl. nema nikakve veze sa ovim pokretom i njegovim programom.
Takodje, nosilac liste na gradskim izborima je Aleksandar Jerkovic (bio sa gen. Delicem u pokretu Nema nazad), takodje tvrdi desnicar. Nestorovic ne moze da bude gradonacelnik ni teoretski.
Mozete na RT videti program MI-Glas iz naroda, u par crta zalazu se za militarizaciju drzave, uvodjenje redovnog vojnog roka i predvojnicke obuke, prekidanje bilo kakve saradnje sa NATO, prekidanje svih pregovora sa EU u vezi sa Kosovom a i sire ako treba, ulazak u savez sa Rusijom, ulazak u BRICS, proterivanje migranata itd.
Dakle politicki su blizi SNS i SPN medjusobno nego Nestorovic sa bilo kojim od ova dva saveza. Jasno je receno da ne dolazi u obzir saradnja sa prozapadnim partijama, sto su i SNS i SPN.
Zato ukoliko ne dodje do neke prodaje (sto je uvek moguce ali ovde zaista vrlo malo verovatno), verovatno ce se ici na nove izbore u BG.
 
Kraljevo je Vučić svesno žrtvovao kao svojevremeno Šabac. Vraća on to brže nego što ste mislili.

Ovo je bila poslednja šansa da se osvoji Beograd. Čovek mahinacijama pobedio. Da opozicija ima onu stvar, ne bi se pojavljivala u narodnoj i skupštini grada.

Srbija je više pristojnih ljudi imala za vreme Miloševića. Onda su mnogi otišli u SAD i evropske zemlje. Potom se još držala za vreme žutih, a od dolaska ovog na vlast, sve je manje takvih. Mi smo prava primitivna balkanska zemlja. On je oblikovao te ljude, mlade uče da im Nestor bude guru, kladionice su cool, zadruga zabava za seosko stanovništvo. Tačno Vučić gubi tamo gde ima pristojnih ljudi.

Miloš Jovanović je ok čovek, ali narodu ne prija. Svaki pristojan čovek je propao na političkoj sceni.

Opozicija je ostvarila bolji rezultat nego prošli put, a opet je izgubila. Da se zahvalimo građanima Dodikistana i Pančevcima na otimanju izborne pobede.
 
Ja koliko vidim Kraljevo je izgubljeno.

SNS na 40%, sa SPS-om na 50%.
Lokalni Front + SPN + Starosedeoci Kraljeva su zajedno na oko 37 %.
Ali je svakako dobar rezultat.
 
Vrh