Šta je novo?

Izbori 2024


Evolucija tapka u mestu, i dalje dolaze "da podrže rukovodstvo"

46.jpg


isti isprani mozgovi, partijski lezilebovići i foliranti, iste priče, iste metode...
 
Današnji kontramiting me ne interesuje. Ono što me veoma interesuje je sutrašnji protest. Da li će sutrašnji protest doživeti fijasko kao onaj prošlog petka? Ne mislim na fijasko u smislu brojnosti. Prošlog petka skup je rasturen, a da ni jedan zahtev nije ispunjen. A nije tako najavljeno pre skupa. Za sutra se tako nešto čak i ne najavljuje (ostanak do ispunjenja zahteva). Organizatori otvoreno najavljuju skup do 22h. Koja je poenta takvog skupa?
 
Da, tako je bilo u prvim danima protesta. Ali poslednjih dana imaš vučića koji umilno priča, zadrugu koja se gasi, đuku koji kaže moramo poštovati te ljude koji su s pravom razočarani. Videli su da dosadašnja tehnika da maltretiranja opozicije samo još više ljudi izvlači na ulice.
Pa juče je na sednici Milenko Jovanov najbrutalnije izvređao sinove jednom poslaniku poručivši im da "sisaju tatin srednji prst", Brnabićka rekla "pa šta ako se ekskurzije otkazuju zbog mitinga". Glišić najstrašnije, gotovo u fašističkom maniru ispljuvao glumce koji su podržali proseste SPN. Jedno pričaju, drugo rade, treće misle, apsolutno su dezorijentisani
Zapravo sad citam da je Ruzic dao ostavku, ali da je ostavka ignorisana u vladi.
Ružić formalno i nije u ostavci jer ona nije prosleđena Skupštini da je ona po zakonu "primi k znanju", tako da je kod njega sve regularno i dalje, kao da te papirne ostavke nije ni bilo.

Znači ni to nije ispunjeno. Ide se đonom na proteste, samo je pitanje trenutka kada će im se to obiti o glavu.
 
Бојим се да не инсценира Љигојло данас нешто (а најрадије бих у град, на контра-контрамитинг, признајем).
 
Бојим се да не инсценира Љигојло данас нешто (а најрадије бих у град, на контра-контрамитинг, признајем).
Ispunili su se svi uslovi za ovako nešto.

Gaženje opozicije.
Homogenizacija u lažni pokret.

Dodaj tu i ovu igru na Kosovu. Sve duva u tom pravcu.
 
Vrh