Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Данас у шпицу сам заглавио у Љутице Богдана између КБЦ Драгиша Мишовић и Аркана. Одатле до Ветеринарског се путовало мало више од 40 минута. Гангулисани семафори УНУТАР КРУЖНОГ ТОКА НА АУТОКОМАНДИ НА СВАКОМ ИСКЉУЧЕЊУ И УКЉУЧЕЊУ , пандури који везе с везом немају кад регулишу саобраћај и наравно 2 заглављена трамваја у корист аутомобила по сред кружног тока. Ма милина.

Касније сам успео да ухватим шести или седми тролејбус у конвоју на 29 на Славији. Није било толико страшно тамо, стајало се јесте можда 5 минута, не више.

Петлово брдо - почетак Војислава Илића, време путовања 2 сата равно, увек ми треба највише 1h и 10мин.

Немам неку алтернативу том правцу, воз (не) функционише, 50 глави у Јерковићу и стојим на једној нози. 46 и 55 су још већи пакао кроз Јужни а и узбрдо уз Грчића Миленка није тако лоша идеја.

Ja danas baš suprotno od tvog iskustva. Gde god da sam išao, ja na stanicu, a ono prevoz stiže. I tako za 2h obavih posao na nekoliko lokacija, a išao preko Autokomande, Vračara (tolejbusi), Braće Jerković i Vojvode Stepe. Svuda gde su redovno krkljanci i kolapsi, sve pičilo bez ikakvih zastoja. Ne pamtim kada mi se ovako nešto desilo prethodni put. Eto, mora jednom da se desi i to, po zakonu verovatnoće i težnje fa stvari dođu u normalu, koliko god to suludo zvučalo na ovim prostorima. : D​

@solecar
Није бушено у трамајској баштици. Трамваји су све време редовно саобраћали. Надам се да санирају оне огромне рупе у трамвајским баштицама.

U Kaluđerici opet ne radi 309 zbog radova. Jutros u lokalu ostali ljudi na okretnici, ovi indijanci nisu stavili kombi na 10 min, već su ostavili interval 20. Pakao.

Postoji, ali su se vozači prijavljivali na pogrešnu verziju trase pa su morali ponovo da vrate Lx oznake.

Edit. Sad gledam red vožnje za 309L, interval je 40 min. vikendom. Bukvalno radi 1 kombi.

Vrh