[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=576041#p576041:1iaqlhcs je napisao(la):milanche » Ned Okt 21, 2018 11:40 pm[/url]":1iaqlhcs]Kesho, hvala ti puno na detaljnom objasnjenu Jel se zna sta je uzrok problema bio na predgodna dva slucaja kod Temse?
Molim i drugi put :wink: Nadam se da ćemo saznati šta je konkretno problem kod tih autobusa, ako postoji naravno. Prvi slučaj, odnosno nezgoda koja se zbila na okretnici u Mirijevu, poznata je široj javnosti. Drugi incident, koji se navodno zbio u garaži, pomenuo je Žika, ali je čovek i naglasio da to nije 100% proverena priča. Da je i ova posljednja nezgoda posledica dobijanja turaže, čujem danas i od nekih mojih kolega. Opet, radi se o neproverenim pričama. Valjda će biti i nekih zvaničnih saopštenja. Najveći problem je što autobusi svakodnevno rade, a pod sumnjom da imaju ozbiljan nedostatak. Dosta je vremena prošlo od prvog incidenta prošle godine, pa smatram da je do sad nešto trebalo biti urađeno po tom pitanju.
Žika
Samo sam istakao da postoje kvarovi koji se tiču menjača, a zbog kojih pomenuti neće odgovoriti na komandne. Mislim da sam za selektor, odnosno tastaturu, jasno napisao da se dešava da otkaže. Manje bitno od čega se sastoji, mada nije da ih nisam viđao po garaži kao kompletan sklop. Retko se menjaju, ali se opet menjaju, a šta je sve potrebno uraditi da bi selektor menjača otkazao, stvarno ne bih znao. Davači se već menjaju poprilično često, na šta najviše utiče starost voznog parka.
Na poslednju rečenicu ne bih da odgovaram, jer ipak nisam siguran da li da je shvatim kao šalu, ili pak, kao nepotrebnu prozivku. Na ovo drugo mi ipak mnogo više vuče. Pozdrav