Šta je novo?

Wellport [Stambeni kompleks | 50.000m2]

Mislim da je bilo isto ili možda 50-100e jeftinije.

Edit: Nisam video da je Sanitarium već odgovorio.
 
3F7539CB-FAA5-472C-BC23-F80B90C18419.jpeg
 
Totalno bezveze sto zgrade nisu u istom nivou, ali sta da se radi. Srbija je to gde je sve dozvoljeno

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
 
Da li se neko uknjizio u katastru ili jos ne moze?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
 
Pozdrav svima,

Razmatram kupovinu stana u II fazi, stan gleda ka dvoristu odnosno Airport City-ju, tako da smatram da je orjentacija dobra, kao i da Airport City iza daje odredjenu sirinu. Procitao sam sve vezano za promenu planova kako ovde tako i u VK.
Zeleo bih da cujem jos vasih utisaka o stanovima, kvalitetu gradnje, kao i sve razloge zbog kojih bi mi preporucili da kupim stan ili pak da odustanem od kupovina stana u Wellportu.

Hvala i pozdrav!
 
Buba":i6x7cf7h je napisao(la):
Pozdrav svima,

Razmatram kupovinu stana u II fazi, stan gleda ka dvoristu odnosno Airport City-ju, tako da smatram da je orjentacija dobra, kao i da Airport City iza daje odredjenu sirinu. Procitao sam sve vezano za promenu planova kako ovde tako i u VK.
Zeleo bih da cujem jos vasih utisaka o stanovima, kvalitetu gradnje, kao i sve razloge zbog kojih bi mi preporucili da kupim stan ili pak da odustanem od kupovina stana u Wellportu.

Hvala i pozdrav!
Sto se tice same gradnje i opremljnosti stanova, tu zaista nemam nikakvih zamerki. Sve sto je prezentovano i dogovoreno je zaista i ispostovano. Zidovi su perfektno uradjeni, drvenarija kao i parket kao na renderu, sve kako treba. Bukvalno nisam nasao ni najmanji propust u stanu. E sad, to je moj slucaj, mozda neko ima drugacija iskustva. Ono sto mozda nedostaje za tu cenu je za nijansu luksuzniji izgled samog ulaza. Ako ti je stan pozicioniran na sredini zgrade ( po obodima zgrade previse blizu drugim stanovima) i to na visim spratovima mislim da je to idealna pozicija. Pogled na airport city, i unutrasnji park kopleksa, nedostatak buke, misim da je to najbolja pozicija za stan u ovom kompleksu naravno ako ti nije problem sto je na juznoj strani zvog sunca. A ato se tice promene projekta, mislim da vise nemaju sta da menjaju jer su ga maksimalno upropastili u odnosnu na inicijalni, mada sa njima se nikada ne zna na cemu si...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
 
Oduvek se smatralo prednost ako je stan juzno orjentisan, jer su stanovi dosta svetliji
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=755520#p755520:3jlytmbp je napisao(la):
Nisko » Čet Jul 09, 2020 9:10 pm[/url]":3jlytmbp]Totalno bezveze sto zgrade nisu u istom nivou, ali sta da se radi. Srbija je to gde je sve dozvoljeno

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Po čemu bezveze ? Ako će u III fazi da grade onaj soliter od 20+ spratova, onda je ova II faza još i mogla da ide ladno na 15 spratova, da bi se imao neko kaskadni smisao. Da je sreće (i pameti) bilo, pa i ACB su mogli kaskadno napraviti od O.Brigada ka Tošinom bunaru, 6-9-12 i onda one solitere na 15+ spratova.
 
Baston":2lutcy6z je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=755520#p755520 je napisao(la):
Nisko » Čet Jul 09, 2020 9:10 pm[/url]":2lutcy6z]Totalno bezveze sto zgrade nisu u istom nivou, ali sta da se radi. Srbija je to gde je sve dozvoljeno

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Po čemu bezveze ? Ako će u III fazi da grade onaj soliter od 20+ spratova, onda je ova II faza još i mogla da ide ladno na 15 spratova, da bi se imao neko kaskadni smisao. Da je sreće (i pameti) bilo, pa i ACB su mogli kaskadno napraviti od O.Brigada ka Tošinom bunaru, 6-9-12 i onda one solitere na 15+ spratova.
Pa faza 3 je trebala da izgleda isto kao faza 1 odnosno faza 2. Sada uopste nije ni bitno kako ce da izgleda faza 3 kada je svaka zgrada nove faze "ubudzena" kako bi se dobilo sto vise kvadrata sto je dovelo do nesklada celog kompleksa. Ovde je od samog izgleda, koji neko moze da svari a neko ne, veci problem obmana kupaca. Kada kupujete stan ne kupujete samo unutrasnjost vec verovatno veliku ulogu ima i izgled celog komplekasa koji je menjan xy puta. Iskreno, voleo bih da cujem kako su na izmenu kompleksa reagovali stanari koji su kupili stanove na poslednjem spratu faze 1 i koji su svoje terase od 30kvm platili 50k. Verovatno su mislili da ce uzivati u debelo placenoj intimi a sada su dobili 3 sprata dodatnih bocnih komsija koji im gledaju "u tanjir". Pri tome totalno "neprirodno" izgleda, kao nadogradnja iz '90.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
 
Ovo izgleda katastrofalno (2.faza), zaista nerazumljivo kako se investitorima dopusta ovakav projekat,tj.njegova izmena...

Da je sve napravljeno u istoj visini to bi bila potpuno druga prica...Od "mirne Luke" ostade samo mrtvo slovo na papiru
 
Al je u tom kraju postalo nabudzeno, a tek treba da se gradi! Nikave intime, niti zelene povrsine. Uzas.
Vidi se i po ceni nekretnina za iznajmljivanje. U pocetku su oni iz Westa mogli da uzmu 20% vise para, al sad imaju konkurenciju. Jos kad se izgradi tower, sve faze wellporta pa zeper itd. Ima da bude jos gore od A bloka.
 
@Mr Good - da li znas da su ozonske rupe 50 tih i 60 tih bole tri puta vece i gore jer su sve nuklearne sile izvodile stalne probe novih atomskih i nuklearnih bombi i da je danas ozonski omotac daleko deblji nego pre pedesetak godina. Sada se vise prica o tome jer nauka moze da prati stanje ozonskog omotaca, a imas i konstantnu kampanju farmaceutskih i kozmetickih kuca koje u tom sirenju panike zaradjuju enormne kolicine novca na preparate koji stite od uv zracenja. Tako da i dalje je juzna orijentacija stana pogodnija zdravstveno za zivot
 
Apelujem ovom prilikom na investitora da pod hitno reaguje i reši moje probleme vezano za stan i ono što mi je naplaćeno, ukoliko je u pitanju ozbiljan i profesionalan investitor.. U suprotnom, neću imati izbora nego da izađem sa svim informacijama i utiscima vezano za neažurnost i neizvršene radove do kraja. Po drugi put ovde.. S obzirom da je sada avgust mesec, a primopredaja je bila krajem decembra.

Očekujem da mi se neko hitno javi ko ima uticaja na ovo.
 
Problema je bilo i ima više, a jedan od glavnih jeste sto je sada avgust mesec, a investitor nije u stanju da od decembra meseca završi ono što je meni naplaćeno, počev od dodatnih radova, a sada već i standardni radovi do postavljanja običnog silikona oko klima uređaja kao sa nogama.. A usudio se meni da fakturiše račun za struju za januar mesec kada su njegovi majstori izvodili korekcije i greške nastale pri izvođenju radova!!

Pošto je očigledno ovo jedini način da se dođe do investitora, a osoba koja je zadužena za primedbe, nema uticaja i vrte se mailovi u krug, agent prodaje koji radi u salonu, takođe nema uticaja, a ja sam stan kupio tako što sam ušao u prodajni salon i isti taj salon ne ume sada da reši moje probleme. Obe osobe se pozivaju na samo delegiranje i prosleđivanje informacija. Dakle, javno ovde apeluje i pozivam osobu koja je uzela moj novac za stan i dodatne radove, da se pojavi u ponedeljak u 9h na sastanku u mom stanu, i da lično ja nju pogledam u oči i pitam koje kontrolisao te radove i da li ja treba da njima držim stražu kao policajac dok obavljaju za ono što sam platio investitoru?! Dakle, zamolio bih da osobu koja ima uticaja i koja je uzela moj novac da dođe u stan broj 58 u ponedeljak u 9h na već dogovoreni sastanak.

Takođe, apelujem da sva prljavština koja je nastala u stanu zbog dodatnih radova investitora, odnosno ispravljanja grešaka koje su nastale i same korekcije bude pod hitno počišćena iz mog stana i da stan bude čist i uglancan kao prilikom primopredaje, a ne da zateknem svinjac i kao da sam ušao na njivu nakon njihovih radova!! Da li ja treba da čistim za izvođačem radova koje je investitor izabrao? U tom stanu niko nije živio još, baš iz razloga jer očigledno izvođač nije u stanju da ih završi kako je obećano i naplaćeno.

Da ne pričam da je moleraj opet popucao na zidovima koji je NAVODNO saniran pre nekoliko meseci. Uslikao sam sve danas ono što sam zatekao u stanu.

Zamolio bih investitora ukoliko ima hrabrosti da mi se obrati i ovde javno i potvrdi mi da li poseduje tehničko osoblje, uključujući majstore koji su u stanju da izvedu radove za koje sam platio, ili ne mogu da završe za ono što su rekli da hoće i naplatili. U tom slučaju čemo znati nivo ozbiljnosti i profesionalizma ove priče, pa neka i buduću kupci imaju temu za razmišljanje.

A potom ostaje da vidimo ozbiljnost i potez investitora kako namerava i mislim da kompenzuje moje utrošeno vreme, a samim time i novac koji sam uložio u nameštaj, a stoji, čekajući njih da se smiluju da završe ono što im je plaćeno. Moje pitanje jeste da li umeju da završe posao ili su samo umeli da uzmu novac.
 
Значи нема неких битних недостатака него су проблеми типа нису почистили мајстори за собом, треба ја да их контролишем и наплатили ми струју у јануару што су потрошили мајстори, буху, једино за тај ,,попуцали молерај" шта год то значило, па ја сам толико пута у животу дао струју мајсторима за извођење радова на заједничким или туђим просторијама па никад нисам ни помислио да наплатим.
 
Vrlina je sposobnost razlikovanja bitnog od nebitnog. Možda je najbitnije što je sada avgust a od januara još nisu završeni radovi i majstori su još uvek u davno plaćenom i (primo)predatom stanu
 
Za zainteresovanog kupca u b65, kvalitet gradnje rekao bih srednji, nikakav luksuz neocekujte, ali je korektno. Da li vredi yih para, moracete sami da ocenite, individualno je..
Ako vam ne smeta ta guzva i nula sadrzaja za porodice,tj.svodi se sve na spavanje i stalnu relokaciju za bilo sta, onda verovatno nije losa kupovina.
Predlazem da im trazite znacajniji popust,jer ne bih rekao da ce lako prodati stanove u ovoj promeni koncepcije "mirne" u "nemirnu" luku.
Zabrinjavajuce je ovo sto su uradili sa @vladimir15 i ono sto se desava na Vozdovcu, ali predlazem da udjete u fazu 1, pogledate kako izgleda
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=764277#p764277:2ofe6udb je napisao(la):
Slavko83 » Sub Avg 08, 2020 11:21 pm[/url]":2ofe6udb]Za zainteresovanog kupca u b65, kvalitet gradnje rekao bih srednji, nikakav luksuz neocekujte, ali je korektno. Da li vredi yih para, moracete sami da ocenite, individualno je..
Ako vam ne smeta ta guzva i nula sadrzaja za porodice,tj.svodi se sve na spavanje i stalnu relokaciju za bilo sta, onda verovatno nije losa kupovina.
Predlazem da im trazite znacajniji popust,jer ne bih rekao da ce lako prodati stanove u ovoj promeni koncepcije "mirne" u "nemirnu" luku.
Zabrinjavajuce je ovo sto su uradili sa @vladimir15 i ono sto se desava na Vozdovcu, ali predlazem da udjete u fazu 1, pogledate kako izgleda

"Mirne u nemirnu"
:lool: :lool: :lool:

Mi smo kod njih gledali da uzmemo stanove ali nakon nekoliko promena samog projekta, kada smo videli da će se visine zgrada razlikovati.
To je bilo to od nas :sesir:
 
Ako su to radili na prethodnom projektu, zasto ste mislili da to nece raditi i na ovom projektu? :)
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=764133#p764133:174x2jbi je napisao(la):
bgvozd » Sub Avg 08, 2020 10:04 am[/url]":174x2jbi]Vrlina je sposobnost razlikovanja bitnog od nebitnog. Možda je najbitnije što je sada avgust a od januara još nisu završeni radovi i majstori su još uvek u davno plaćenom i (primo)predatom stanu

Ovo je upravo poenta i najbitnija stvar, pošto je korisnik pre ovoga promašio srž. Ukoliko s time da su to navodno "male korekcije", onda je eto situacija mnogo gora nego što sam mislio. Znači 8 meseci ne mogu da se završe ti tzv. obični radov? 8 meseci ja treba 50 do 100 puta da ulazim u stan i posle svake korekcije radova i meni javljaju gotovo je, ja ulazim u stan i opet vidim da nije urađeno kako treba? Evo pitam investitora koliko im je vremena potrebno, 2 godine, 3 godine? Neka mi javno kaže koje je vreme neophodno da se završi što je meni naplaćeno.

Jedna vrlo zabrinjavajuća situacija za mene, pre 5 dana mi je javljeno da je određeni silikon iznad Smart Kutije uklonjen. Zvanično mi je javljeno mailom, "Poštovani Vladimire, rečeno mi je da je uklonjen silikon iz SH kutije i da je urađeno..".. Ja sam juče u 11h organizovao kompletan tim i ekipu iz Smart Home sistema, došli su majstori, ljudi zaduženi za proveru sistema i da li je sve sprovedeno kako treba, ušao sam u stan i naravno da silikon NIJE uklonjen iznad SH kutije i da SH kutija ne može da se skine, i da ne može da se proveri prohodnost sistema.. Dakle, da se složimo da je vrlo jednostavna operacija, moje pitanje zašto nije to urađeno kako mi je rečeno? Da li treba opet 50 puta da razmenimo SMS poruke i mailova da bi se običan silikon iznad SH kutije uklonio? Naravno svi smo ušli u stan i vratili se samo nazad..

Poenta ovde priče što ste počeli da trošite moje dragoceno vreme, koje je skupo, pride trošite vreme drugih ljudi koji su tamo došli, zato što je meni rečeno da je urađeno nešto što nije urađeno.. Koliko vidim da treba ovde da fakturišem po satu koliko sam izgubio svog vremena vijajući se sa njima i da predam investitoru fakturu kao što sam uredno dobijao od njih račune i svaki platio pošteno i na vreme. Da ne pričam ispisane mailove u nedogled..

Ja bih zamolio investitora, prodajni salon, osobu za primedbe, izvođače radove da se dogovore između sebe ko šta radi ovde i koje informacije od koga dobijaju, i da te informacije pre nego što meni upute dobro provere, jer sam ja izgubio celo pre podne juče zbog toga što sam dobio dezinformaciju.

Neko je napisao gore da je siutacija zabrinjavajuća, rekao bih da je VRLO zabrinjavajuća šta se dešava tamo..

Misleći da sam stan kupio od globalnog i renomiranog investitora, ni na kraj pameti mi nije bilo da oni ne mogu do sada da završe radove.. Dakle ljudi, primopredaja je bilo u decembru, danas je 9. avgust, i još uvek nisu uspeli da urade ono za šta sam ih platio..

Pošto osoba koja je kontrolor radova, šef ne sme da izađe javno i mene da kontaktira za ovaj problem, što se mene tiče prvi na liniji fronta su prodajni salon i osoba za primedbe, pošto sam svoj stan kupio baš na tom mestu.

Nažalost post od jednog korisnika koji je spomenuo nadoknadu je izbrisan, ali smo ga pročitali. Nadoknadu za moje utrošeno vreme, očekujem. Pa da vidimo sada ozbiljnost investitora koja je prezentovana kada sam kupovao stan i bio na prvom sastanku.

Sada me ne bi više čudilo ništa, i da ne uspeju da završe ono što su mi fakturisali i platili, ili neće. Videću kakav će potez biti u narednim danima osobe koja je uzela moj novac, a meni nisu uradili za šta sam im dao novac, pa ću blagovremeno obavestiti ovde sa svim informacijama javno.

Što se mene tiče primopredaja mog stana još nije gotova i završena, jer niste još uvek uradili šta ste obećali za novac koji je Vama dat.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=764335#p764335:4q5rl2at je napisao(la):
vladimir15 » Ned Avg 09, 2020 8:48 am[/url]":4q5rl2at]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=764133#p764133:4q5rl2at je napisao(la):
bgvozd » Sub Avg 08, 2020 10:04 am[/url]":4q5rl2at]Vrlina je sposobnost razlikovanja bitnog od nebitnog. Možda je najbitnije što je sada avgust a od januara još nisu završeni radovi i majstori su još uvek u davno plaćenom i (primo)predatom stanu

Ovo je upravo poenta i najbitnija stvar, pošto je korisnik pre ovoga promašio srž. Ukoliko s time da su to navodno "male korekcije", onda je eto situacija mnogo gora nego što sam mislio. Znači 8 meseci ne mogu da se završe ti tzv. obični radov? 8 meseci ja treba 50 do 100 puta da ulazim u stan i posle svake korekcije radova i meni javljaju gotovo je, ja ulazim u stan i opet vidim da nije urađeno kako treba? Evo pitam investitora koliko im je vremena potrebno, 2 godine, 3 godine? Neka mi javno kaže koje je vreme neophodno da se završi što je meni naplaćeno.

Jedna vrlo zabrinjavajuća situacija za mene, pre 5 dana mi je javljeno da je određeni silikon iznad Smart Kutije uklonjen. Zvanično mi je javljeno mailom, "Poštovani Vladimire, rečeno mi je da je uklonjen silikon iz SH kutije i da je urađeno..".. Ja sam juče u 11h organizovao kompletan tim i ekipu iz Smart Home sistema, došli su majstori, ljudi zaduženi za proveru sistema i da li je sve sprovedeno kako treba, ušao sam u stan i naravno da silikon NIJE uklonjen iznad SH kutije i da SH kutija ne može da se skine, i da ne može da se proveri prohodnost sistema.. Dakle, da se složimo da je vrlo jednostavna operacija, moje pitanje zašto nije to urađeno kako mi je rečeno? Da li treba opet 50 puta da razmenimo SMS poruke i mailova da bi se običan silikon iznad SH kutije uklonio? Naravno svi smo ušli u stan i vratili se samo nazad..

Poenta ovde priče što ste počeli da trošite moje dragoceno vreme, koje je skupo, pride trošite vreme drugih ljudi koji su tamo došli, zato što je meni rečeno da je urađeno nešto što nije urađeno.. Koliko vidim da treba ovde da fakturišem po satu koliko sam izgubio svog vremena vijajući se sa njima i da predam investitoru fakturu kao što sam uredno dobijao od njih račune i svaki platio pošteno i na vreme. Da ne pričam ispisane mailove u nedogled..

Ja bih zamolio investitora, prodajni salon, osobu za primedbe, izvođače radove da se dogovore između sebe ko šta radi ovde i koje informacije od koga dobijaju, i da te informacije pre nego što meni upute dobro provere, jer sam ja izgubio celo pre podne juče zbog toga što sam dobio dezinformaciju.

Neko je napisao gore da je siutacija zabrinjavajuća, rekao bih da je VRLO zabrinjavajuća šta se dešava tamo..

Misleći da sam stan kupio od globalnog i renomiranog investitora, ni na kraj pameti mi nije bilo da oni ne mogu do sada da završe radove.. Dakle ljudi, primopredaja je bilo u decembru, danas je 9. avgust, i još uvek nisu uspeli da urade ono za šta sam ih platio..

Pošto osoba koja je kontrolor radova, šef ne sme da izađe javno i mene da kontaktira za ovaj problem, što se mene tiče prvi na liniji fronta su prodajni salon i osoba za primedbe, pošto sam svoj stan kupio baš na tom mestu.

Nažalost post od jednog korisnika koji je spomenuo nadoknadu je izbrisan, ali smo ga pročitali. Nadoknadu za moje utrošeno vreme, očekujem. Pa da vidimo sada ozbiljnost investitora koja je prezentovana kada sam kupovao stan i bio na prvom sastanku.

Sada me ne bi više čudilo ništa, i da ne uspeju da završe ono što su mi fakturisali i platili, ili neće. Videću kakav će potez biti u narednim danima osobe koja je uzela moj novac, a meni nisu uradili za šta sam im dao novac, pa ću blagovremeno obavestiti ovde sa svim informacijama javno.

Što se mene tiče primopredaja mog stana još nije gotova i završena, jer niste još uvek uradili šta ste obećali za novac koji je Vama dat.

Uz dužno poštovanje i evidentne propuste izvođača i investitora , ne mogu da se otmem utisku da je i karma umešala prste .
 
Vrh