Super, vratimo vojni rok. I šta onda?Управо тако: Колеге противници немају аргумент против Сингапура, Швајцарске и Аустрије па кад додамо ту још и скандинавске државе које имају комбиноване моделе служења...појела маца језик. Све већи број НАТО држава полемише око повратка обавезног војног рока...а као бајаги највећа војна сила на планети да највећим стандардом за припаднике војске итд.
Па да би Американци зарадили.Ja ne znam što oni kupuju naoružanje. Jedino od koga mogu da budu ugroženi smo mi. Srbija kada bi napala Hrvatsku, amerikanci bi im, u najmanju ruku, donirali kao Ukrajini, dovoljno naoružanja da ponovo uspostave granicu u Zemunu.
Teška je ova naša pozicija neutralnosti iz inata, a u realnosti se ponašamo svakako samo ne neutralno. Bolje bi nam bilo da se malo smirimo, ako već nemamo nikakve saveznike oko sebe.
Ајооој колико незнања у једном постуJa ne znam što oni kupuju naoružanje. Jedino od koga mogu da budu ugroženi smo mi. Srbija kada bi napala Hrvatsku, amerikanci bi im, u najmanju ruku, donirali kao Ukrajini, dovoljno naoružanja da ponovo uspostave granicu u Zemunu.
Teška je ova naša pozicija neutralnosti iz inata, a u realnosti se ponašamo svakako samo ne neutralno. Bolje bi nam bilo da se malo smirimo, ako već nemamo nikakve saveznike oko sebe.
Ајооој колико незнања у једном посту
Па да би Американци зарадили.
Аха а шта је то права страна по теби: НАТО?Common interests...
I tako prođoše decenije, a Srbija od SAO Krajine dogurala do odbrane trafo stanica i platnog prometa na području Kosova... Tako je to kada imaš jake saveznike i znaš da odabereš pravu stranu.
Koga mi ugrožavamo?
Видећемо...Pa, gde su ti oni kineski avioni?
"Drug Xi" je trebalo da to dogovori kada je bio. Toliko o (ne)znanju đenerale...
Neće Srbiju izvaditi 20-30 hiljada neiskusnih regruta.
Ipak, ima Boga, pa je ostalo da se molimo da ne dođe ponovo do nekog rata.
Аха а шта је то права страна по теби: НАТО?
Видећемо...
Ne znam, upravo sam u Hr i nigde nema ratne atmosfere osim u njihovim medijima.Pitaj to ove što kupuju HIMARS i zašto...
Зашто Холанђани купују Ф-35? Ко њих угрожава?Pitaj to ove što kupuju HIMARS i zašto...
Наша политика војне неутралности коју спроводимо је рационална и подразумева сарадњу по мери по којој ми желимо. Она би била суштинска да имамо излаз на море.