Nikola Otasevic
Beginner
- Učlanjen(a)
- 25.11.2023.
- Pohvaljen
- 140
Zasebna traka za desno, počinje jedno 30 40 metara ranije...
Ne znam dal sam se lepo izrazio ali nisam mislio na prosirenje nego samo sredjivanje asfalta....kao sto je uradjeno od motoputa do tosinog bunara...ok prosireno je ali i kolovoz presvucen..tako sam i pitao..kada ce presvuci od moto puta do Studenjaka ili do ovih sadasnjih radova...taj deo oko studenjaka je bas los kolovoz...kao i deo od tosinog bunara ka studenjaku...tu nema potrebe da se prosiri ali kolovoz treba srediti i da to sve bude jedna celina...jer je od gandijeve sve lepo presvuceno, pa bi ovo sad ostalo jedino nepresvuceno..ako se razumemoДео Тошиног бунара, од мото-пута до раскрснице са Др.Жоржа Матеа-Др. Зорана Ђинђића за сада остаје како и јесте 2+2, а у неком догледном периоду, кад почну радови према Ивићевој улици, радиће се тек тада. У том делу остаје још да се изврши експропријација оне куће и свих објеката, део спортских терена фк "Раднички", као и свих оних силних објеката . Колико сам видео на катастру, доста је замршено (к.п. 823/1), означено плавим на катастру! У том делу треба да се раде и коси паркинзи.
Pogledajte prilog 243989
Део твоје реченице " kao i od Tosinog bunara do Studenjak," нисам уопште разумео, шта си хтео да кажеш!
Nece ga zameniti sigurno u skorije vreme pošto su to završili još odavno... verovatno cekaju da se skroz raspadne. Kao što nisu mnoge stvari završili još u zemunskoj ulici kad su širili ulicu... naprimer parking od 45 stepeni nisu obeležili linijama pa tako ljudi ne znaju kako da parkiraju..Zna li mozda neko kad su vec sve krenuli da rade,da li neko zna kada ce srediti kolovoz od ovih radova do onih prethodnih, tj smer ka surcinu od studenjaka do autoputa kao i od Tosinog bunara do Studenjak,ostalo je bas los kolovoz,pogotovo oba smera u delu kod Studentskog grada,ko prolazi ovde cesto zna o cemu pricam... Hvala unapred svima na informacijama
digresija, svratim nedavno do Stepinog Vajata.....