Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

@sjcam
Ne dvostruki arsini,ako nesto trazis moras i da das..
Znaci bez poreza bez obzira kako se to pravno zove,ne nosim ja stranke na ledjima pa da su ledja sredstvo za rad ne autom...

@sjcam
Ne dvostruki arsini,ako nesto trazis moras i da das..
Znaci bez poreza bez obzira kako se to pravno zove,ne nosim ja stranke na ledjima pa da su ledja sredstvo za rad ne autom...

Da bi odbio PDV, moraš prvo da ga plaćaš tj. da si obveznik PDV-a.
Što se tiče sredstva za rad to je drugo pitanje.

Naravno zato i treba sa bude drugi krug subvencija uz uslov hibrid ili na struju,ako vec nije moguce da se odbija pdv kroz sredstvo za rad..

Kako je ovo moguće,platiš nešto u prodavnici karticom pa onda kešom,ko je ovde lud
Tako sto ima veliki broj ljudi koji ne znaju kako se koriste elementarne stvari. Ona je verovatno kliknula tamo da plati karticom sto je taksista sigurno video ? Možda je ona na kraju dala keš, jer nije znala da je tamo stavila karticu. Posle je shvatila da joj je i ovamo naplaćeno

Tako sto ima veliki broj ljudi koji ne znaju kako se koriste elementarne stvari. Ona je verovatno kliknula tamo da plati karticom sto je taksista sigurno video ? Možda je ona na kraju dala keš, jer nije znala da je tamo stavila karticu. Posle je shvatila da joj je i ovamo naplaćeno

Ma šta mu objašnjavaš, vidiš da se pravi lud... Kao šatro ne zna kako je to moguće, a svaki dan klepaju kako stignu.

Uvek mogu ako im smeta sta slusaju da promene posao i postanu npr. bibliotekari.

Pa i stranke koje se zove placaju pdv kada kupuju gorivo, gume i recimo dezodorans onda treba i nas klijente osloboditi pdvasamo😂
Pricamo o autu i sve sto ide uz to kao sredstvu za rad...

1000008889.jpg

Al je naivna,ne zna da koristi aplikaciju,a zna Twitter i Instagram😂😂😂

U jednoj groupi za TEMU na facebook, šta tamo sve čitam, koliko su ljudi operisani od nekih običnih stvari za današnjicu, ne znaju elementarne stvari kupovine online ( poredimo sa aplikacijom za taxi ), a eto na fb grupi znaju da postavljaju razna pitanja.

Zašto u svakom komentaru, ti sve znaš
Obzirom da taxisti u svakom svom komentaru sve znaju, moramo i mi drugi da znamo isto, jer nije lepo da u raspravi ne budemo na istom nivou.​

Da se baviš i nekim drugim stvarima u životu, bio bi upoznat sa činjenicom da mlaðe generacije većinom znaju da drndaju mobilni telefon i društvene mreže, a da sve komplikovanije od toga jako slabo znaju.​

U jednoj groupi za TEMU na facebook, šta tamo sve čitam, koliko su ljudi operisani od nekih običnih stvari za današnjicu, ne znaju elementarne stvari kupovine online ( poredimo sa aplikacijom za taxi ), a eto na fb grupi znaju da postavljaju razna pitanja.​
Ja se ponekad pitam kako uopšte funkcionišu u običnom životu i koliko bi uopšte mogli da se snaðu u običnom životu bez mobilnog. Sad malo karikiram, ali mi zvuče ponekad kao da ne bi umeli da preðu pešački prelaz bez objašnjenja na mobilnom. A nagledao sam se stvari po društvenim mrežama, pre svega FB, da čak ni smajli sa kolutajućim očima nije adekvatan da izrazi reakciju.

P. S.
Više puta mi se desilo da me ljudi pitaju kako da doðu do neke lokacije u gradu a ne umeju da mi objasne o kojoj se radi. Pitam ih da li je ovo ili ono u pitanju, što mi deluje logično, ali nakon nekoliko negativnih odgovora odustanem, jer sam istrošio sve opcije koje su mi pale na pamet u datom trenutku.​

Poslednja izmena:
Vrh