Šta je novo?

Stambeno-poslovni objekat u Višnjičkoj 74, Beograd (Ingrap-Omni)

Da li je realno da im ovako sporo ide prodaja? Na mapi stanova koju city exoćpert objavio pre nekog vremena nema izmena da je neki prodat. Za male kažu da su odmah planuli, a sa druge strane jedan od 43 stoji od početka neprodat i nude ga celi vreme, zvao ih kad je izašla zgrada i pre neki dan, a kao svi odmah do 44 otišli

Realno je, s obzirom da još nisu počeli da grade.

Da li je realno da im ovako sporo ide prodaja? Na mapi stanova koju city exoćpert objavio pre nekog vremena nema izmena da je neki prodat. Za male kažu da su odmah planuli, a sa druge strane jedan od 43 stoji od početka neprodat i nude ga celi vreme, zvao ih kad je izašla zgrada i pre neki dan, a kao svi odmah do 44 otišli
Pa jeste realno obzirom da su ostali stanovi od 100m² :) i oni sa lošom (po meni) pozicijom, a da nemaju jos prijavu radova...

Bogme su ostali i 66 i 72 kv, otišli manji od 50 i nešto tih 51-52 kv na višim spratovima.

Ja sam gledao lamelu B. Ovi na prvom spratu su "poslovni apartmani" sta god im to znacilo... Ovi manji od 100 sto nisu prodati/rezervisani imaju jednu manu za ovakvu lokaciju i ovakvu gradnju...a to je kolicina buke koja ce se prikupljati u ovoj potkovici (pricam za ove stanove manje od 100kvadrata unutar lamela) i druga stvar je - nekako ti manji stanovi su u coskovima gde terase gledaju jednu na drugu sa relativno male udaljenosti (čitaj- nema privatnosti). Podseca me na Sunnyville premium.

Pa gde ces manje od 40 kvadrata 😅

Da li ima kakvih nagovestaja,kad krece gradnja ?

Послато са 24117RN76E помоћу Тапатока

Opet su u procesu izmene gradjevinske dozvole inače 😂

IMG_1964.jpeg

Po katastru deluje da su rešili imovinske odnose sa susednom parcelom, moguće je da ima s tim veze.

Prethodna izmena građevinske dozvole je bila ožalbena, a na CEOP-u se ne vidi kako je rešeno po žalbi.

Vrh