Šta je novo?

Stambena izgradnja - Vojvođanska - Tošin bunar

Da se nadovezem sam na sebe, rece mi upravo komsija da je dobio ponudu pre neki dan od njih,Vojvodjanska 30, za trosobne stanove 3500+PDV za kes. Isplata je 80% prva rata, 20% po završetku. Za kreditne kupce je veca cena, ne zna koja.

A sto je blize crkvi logicno je da bude samo skuplje. Sto je neko od forumasa prethodno napisao, to je Bezanija Historical!

Jako nerealna cena, nije preterano udaljeno ali sa mnogo većom perspektivom u smislu popularnosti, ne pričam toliko o funkcionalnosti jer ovo prvo određuje potražnju, a potražnja cenu. Airport garden uzeo za 3600 sa PDV. Ni u ludom besu ne bih dao 4000 za ovu lokaciju, zgradu itd.
Zavisi ko sta vise preferira i koja lokacija nekom vise odgovara. Meni licno je ovo nesto sto sam tražio, da bude mala zgrada, u kraju sa vec izgradjenom starogradnjom i sa makar malo zelenila, parkova. Naravno i lokacija ta koja je.

Zavisi ko sta vise preferira i koja lokacija nekom vise odgovara. Meni licno je ovo nesto sto sam tražio, da bude mala zgrada, u kraju sa vec izgradjenom starogradnjom i sa makar malo zelenila, parkova. Naravno i lokacija ta koja je.
Sve mi je to ok i poštujem. Ali to ne znači da je ova cena ok. Ali isto sam i zaključio da uzmeš da zabodeš iglu na Trg Republike i napraviš krug prečnika 3km da se cene razlikuju u 100, 200 evra. Nema više razlike u ceni, osim ako nije Mirjevo, Višnjička Banja, Surčin, Altina i dalji delovi grada. To nije normalno.

Sve mi je to ok i poštujem. Ali to ne znači da je ova cena ok. Ali isto sam i zaključio da uzmeš da zabodeš iglu na Trg Republike i napraviš krug prečnika 3km da se cene razlikuju u 100, 200 evra. Nema više razlike u ceni, osim ako nije Mirjevo, Višnjička Banja, Surčin, Altina i dalji delovi grada. To nije normalno.
Ne ulazim u to da li je ok, individualno je. Tolika je koliko je neko voljan da plati, trziste. A u pravu si za to da su se cene približile u nekim delovima gde su ranije bile ozbiljne razlike. Po meni centar grada gubi dosta na značaju. NBG novogradnje ce imati vecu cenu od BW-a u bliskoj budućnosti, a deo BW na NBG-u ce biti izuzetno na ceni. Makar neko moje vidjenje situacije, ali uopšteno cene ima jos da rastu.

Nije baš u direktnoj vezi sa Vojvođanskom ali se nadovezuje.

Zna li neko sta kopaju od Rakića ka soliteru?
Struju verovatno sprovode ali ne znam gde/zašto.

Inače je zanimljivo da su na celoj dužini iskopa prisutne cigle na dubini od 50-100cm
20251126_094023_copy_1530x2040.jpg
20251126_094031_copy_1530x2040.jpg
20251126_094427_copy_1530x2040.jpg

Vrh