KOSSA
Beginner
Brigate ozbiljno podigao cene za Vojvodjansku 30/50.
Da li znas koje su im cene?Brigate ozbiljno podigao cene za Vojvodjansku 30/50.
U proseku oko 4000 EUR / m2. Oni losiji stanovi malo jeftiniji, oni bolji - skuplji (4125 EUR). Ovo su cene za kes tj. kako je @Skituljak pomenuo iznad - 80% odmah, ostatak kada dodju na valjda 80%.Da li znas koje su im cene?
NerealnoU proseku oko 4000 EUR / m2. Oni losiji stanovi malo jeftiniji, oni bolji - skuplji (4125 EUR). Ovo su cene za kes tj. kako je @Skituljak pomenuo iznad - 80% odmah, ostatak kada dodju na valjda 80%.
Iste su cene za 30/50Mnogo je skocila cena za kratko vreme u tom prvom delu Vojvodjanske, videćemo koja ce im cena biti za br.50
Jako nerealna cena, nije preterano udaljeno ali sa mnogo većom perspektivom u smislu popularnosti, ne pričam toliko o funkcionalnosti jer ovo prvo određuje potražnju, a potražnja cenu. Airport garden uzeo za 3600 sa PDV. Ni u ludom besu ne bih dao 4000 za ovu lokaciju, zgradu itd.Nerealno![]()
Zavisi ko sta vise preferira i koja lokacija nekom vise odgovara. Meni licno je ovo nesto sto sam tražio, da bude mala zgrada, u kraju sa vec izgradjenom starogradnjom i sa makar malo zelenila, parkova. Naravno i lokacija ta koja je.Jako nerealna cena, nije preterano udaljeno ali sa mnogo većom perspektivom u smislu popularnosti, ne pričam toliko o funkcionalnosti jer ovo prvo određuje potražnju, a potražnja cenu. Airport garden uzeo za 3600 sa PDV. Ni u ludom besu ne bih dao 4000 za ovu lokaciju, zgradu itd.
Sve mi je to ok i poštujem. Ali to ne znači da je ova cena ok. Ali isto sam i zaključio da uzmeš da zabodeš iglu na Trg Republike i napraviš krug prečnika 3km da se cene razlikuju u 100, 200 evra. Nema više razlike u ceni, osim ako nije Mirjevo, Višnjička Banja, Surčin, Altina i dalji delovi grada. To nije normalno.Zavisi ko sta vise preferira i koja lokacija nekom vise odgovara. Meni licno je ovo nesto sto sam tražio, da bude mala zgrada, u kraju sa vec izgradjenom starogradnjom i sa makar malo zelenila, parkova. Naravno i lokacija ta koja je.
Ne ulazim u to da li je ok, individualno je. Tolika je koliko je neko voljan da plati, trziste. A u pravu si za to da su se cene približile u nekim delovima gde su ranije bile ozbiljne razlike. Po meni centar grada gubi dosta na značaju. NBG novogradnje ce imati vecu cenu od BW-a u bliskoj budućnosti, a deo BW na NBG-u ce biti izuzetno na ceni. Makar neko moje vidjenje situacije, ali uopšteno cene ima jos da rastu.Sve mi je to ok i poštujem. Ali to ne znači da je ova cena ok. Ali isto sam i zaključio da uzmeš da zabodeš iglu na Trg Republike i napraviš krug prečnika 3km da se cene razlikuju u 100, 200 evra. Nema više razlike u ceni, osim ako nije Mirjevo, Višnjička Banja, Surčin, Altina i dalji delovi grada. To nije normalno.