Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Odakle njemu 100k eura? Jel ima neko ime i prezime, naslućujemo da je ćaci brnabin čim se taji ime i prezime?
Према информацијама са српског Редита, зове се Андрија Симуновић, и живи у Жаркову.

Иницијали се поклапају. Држе трафике по Београду. Ко зна шта они тачно раде кад могу да се баве овим послом? Ту се нешто ваља, и крупно је. Неко је снимио возило из другог угла. Сликано је код ресторана Максимилијан на Бановом Брду.
Београдског Батаљона број 4, Баново Брдо. Ту се он састаје са својим пајташима.
1764675254623.png

Poslednja izmena:
Odakle njemu 100k eura? Jel ima neko ime i prezime, naslućujemo da je ćaci brnabin čim se taji ime i prezime?
To sve ide na lizing, ovakva kola se retko kupuju za kesh. A ako se kupuju za kesh onda se verovatno peru neke pare.

Inace mislim da je porast broja udesa (dobrih automobila) u poslednje vreme bas ceolo ovo stanje u drzavi. Jednostavno svi vide da IM SE MOZE ako su deo caci populacije i da ce ih lazov zastiti posto time stiti svoju guzicu.

Sto se auta tice on je fantastican, voleo bih da jednog dana mogu da priustim ovako nesto.
Kao sto znamo po evropskim zemljama gde para ima ovakva kola se redovno voze ali ljudi ne ginu masovno.

фирма се води на овог лика, провером у АПР-у види се да је 2000. годиште, што значи да је врло успешан чим с 25 година има фирму и вози бмв на лизинг. Успео у овом брнабизму од државе

Ma ne krivim ja auto, naravno da je kriv vozač... Čak je brži auto i bezbedniji u mnogo slučajeva. Ali u neregulisanim uslovima kao što je Beograd, nije slučajno što u većini ovakvih udesa krivac je ovaj što je vozio dobar auto. Povuče ih da gaze, lako ubrzanje i onda se to tragično završi jer nemaju vremena da reaguju.

Или си човек или си дебилчина чим у центру града газиш 100. Такве треба послати на прву линију фронта у Вијетнаму да доживе прави адреналин.

Одакле беднику новац за овако нешто? Где је радио, да одем и ја тамо?
Pogledajte prilog 259803
Ovaj ce da izadje napolje pre nego sto muceni saobracajac dobije novu letnju uniformu. Samouveren i opusten kao da su ga zaustavili setaci u rutinskoj kontroli licne karte.
Tek sada polako korov temeljito obuzima ovo nase drustvo posle toliko godina promovisanja ovakvih stvari

Voziti ovakav auto je prizivanje đavola. To te prosto vuče da nagaziš. Nije bezveze što se gradski automobili prave sa malim konjažama.
Испаде да је одлично што је Застава производила Стојадина и Југа са скромном коњском снагом и кубикажом. Дао бих све на свету да је Београд опет преплављен њима, укључујући легендарне Југо Флориде, Пежо 205 и остала Пежо возила које је правио Амортизер из Приштине.
Ja kad kažem da ovakve automobile 99% voze kriminalci i tatini sinovi, kažu mi da preterujem. A kriminalci i tatini sinovi su 100% bahati i eto.
То није претеривање већ чињеница, а они који те прозивају због тога су баш ти који величају такве четвороточкашке грдосије. Не дај Боже да дође BMW X8 са мотором од 600 коњских снага код нас. Ако се то деси, готови смо. Ући ћемо у Гинисову књигу рекорда по највећем броју мртвих у саобраћајној незгоди у свету.
Ovaj ce da izadje napolje pre nego sto muceni saobracajac dobije novu letnju uniformu. Samouveren i opusten kao da su ga zaustavili setaci u rutinskoj kontroli licne karte.
Tek sada polako korov temeljito obuzima ovo nase drustvo posle toliko godina promovisanja ovakvih stvari
Зато што му је тата у СНС-у и може му се. Потпуно је опуштен и равнодушан. Није уопште унезверен због онога што је урадио. Док се ствари не узму у своје руке и ступи закон јачег, нема нам помака на боље, а на крају ће бити тако јер правосуђе и систем у држави не постоје. Ово је Дивљи Запад у центру Европе, или што је @Bender Rodriguez написао пар пута, дупе Европе.

фирма се води на овог лика, провером у АПР-у види се да је 2000. годиште, што значи да је врло успешан чим с 25 година има фирму и вози бмв на лизинг. Успео у овом брнабизму од државе
Одлично! Имамо га.
To sve ide na lizing, ovakva kola se retko kupuju za kesh. A ako se kupuju za kesh onda se verovatno peru neke pare.

Inace mislim da je porast broja udesa (dobrih automobila) u poslednje vreme bas ceolo ovo stanje u drzavi. Jednostavno svi vide da IM SE MOZE ako su deo caci populacije i da ce ih lazov zastiti posto time stiti svoju guzicu.

Sto se auta tice on je fantastican, voleo bih da jednog dana mogu da priustim ovako nesto.
Kao sto znamo po evropskim zemljama gde para ima ovakva kola se redovno voze ali ljudi ne ginu masovno.
Ово је све тачно, али је очигледно да је он или његов отац члан СНС-а, јер од поштене зараде ово није могао да стекне. Разлог због свега овога је што је корупција у Србији огромна, што институције не раде свој посао, а то је да буду у служби народа и државе, али нису, већ су у служби власти. Што се Европе тиче, тамо су строги прописи и казне, док је код нас куршлус. Зато људи који возе оваква кола не дивљају, јер знају да би завршили у затвору због тога и били кривично гоњени, као овај подивљали клинац у Тенесију, на пример.
Tennessee home obliterated after teen crashes into it at 100mph.
Технички профил аута јесте задивљујући, али таквима треба забранити приступ оваквим возилима. Ја сам за то да се уведе тест интелигенције да се види колико си способан пре него што седнеш за воланом. Ако имаш испод 100 бодова, немаш право да полажеш возачки испит. Иди пешице, бициклом, тротинетом или аутобусом. Мада, таквима бих забранио и бицикл и тротинет да возе, а камоли ауто, јер су пошаст на коловозу. Ко прекрши, или почини овакво убиство — осудити га на доживотну робију!

Poslednja izmena:
Ovde nije problem inteligencija nego bahatost i sebičnost.
Испаде да је одлично што је Застава производила Стојадина и Југа са скромном коњском снагом и кубикажом. Дао бих све на свету да је Београд опет преплављен њима, укључујући легендарне Југо Флориде, Пежо 205 и остала Пежо возила које је правио Амортизер из Приштине.

То није претеривање већ чињеница, а они који те прозивају због тога су баш ти који величају такве четвороточкашке грдосије. Не дај Боже да дође BMW X8 са мотором од 600 коњских снага код нас. Ако се то деси, готови смо. Ући ћемо у Гинисову књигу рекорда по највећем броју мртвих у саобраћајној незгоди у свету.

Зато што му је тата у СНС-у и може му се. Потпуно је опуштен и равнодушан. Није уопште унезверен због онога што је урадио. Док се ствари не узму у своје руке и ступи закон јачег, нема нам помака на боље, а на крају ће бити тако јер правосуђе и систем у држави не постоје. Ово је Дивљи Запад у центру Европе, или што је @Bender Rodriguez написао пар пута, дупе Европе.

Одлично! Имамо га.

Ово је све тачно, али је очигледно да је он или његов отац члан СНС-а, јер од поштене зараде ово није могао да стекне. Разлог због свега овога је што је корупција у Србији огромна, што институције не раде свој посао, а то је да буду у служби народа и државе, али нису, већ су у служби власти. Технички профил аута јесте задивљујући, али таквима треба забранити приступ оваквим возилима. Ја сам за то да се уведе тест интелигенције да се види колико си способан пре него што седнеш за воланом. Ако имаш испод 100 бодова, немаш право да полажеш возачки испит. Иди пешице, бициклом, тротинетом или аутобусом. Мада, таквима бих забранио и бицикл и тротинет да возе, а камоли ауто, јер су пошаст на коловозу. Ко прекрши, или почин овакво убиство — осудити га на доживотну робију.

Ovaj mali je vozio neke trke ili kartinge ko klinac, secam se jer je sedeo cesto u kaficu kod mog burazera. Secam se i ovih prica da drze trafiku na Sajmu i ne znam gde sve ne. I tad se videlo da se ima love. Bas malopre komentarisemo kakvi su sve propaliteti iz trougla Bele Vode/Zarkovo/Cerak tu prodefilovali i kaze mi da mu je neizmerno drago sto je zatvorio to mesto jos na leto 2021. jer mu je vise bilo muka od tih faca, uz naravno, svetle i retke izuzetke

Ovde nije problem inteligencija nego bahatost i sebičnost.
Зато такве треба кажњавати петогодишњим радом у руднику.
Ovaj mali je vozio neke trke ili kartinge ko klinac, secam se jer je sedeo cesto u kaficu kod mog burazera. Secam se i ovih prica da drze trafiku na Sajmu i ne znam gde sve ne. I tad se videlo da se ima love. Bas malopre komentarisemo kakvi su sve propaliteti iz trougla Bele Vode/Zarkovo/Cerak tu prodefilovali i kaze mi da mu je neizmerno drago sto je zatvorio to mesto jos na leto 2021. jer mu je vise bilo muka od tih faca, uz naravno, svetle i retke izuzetke
Значи, познат је од раније. Хвала на саопштењу. Сада знамо ко је у питању.

Vrh