Šta je novo?

Sportski događaji

Зависи како посматраш, више те научи да будеш борац, у спортским оквирима. Ми и дан-данас играмо неке компететивне спортове (нпр одбојку на песку, баскет избегавамо, иако смо сви неки екс баскеташи). Значи момци који технике немају нешто, није нам то примаран спорт био, али и даље можемо да куцамо лопту у трећи метар. То кад крене шибање и борба, као да нас плаћају. После свега тога на пиву, ја не знам да ли сам више сетова добио или изгубио...

Дакле све зависи како гледаш на то, рекреативни спорт, преферабилно базични (који је угл досадан) је под морање. Опет ако си профи, мораш да изнесеш сав притисак тога...

fizicka aktivnost je pod moranje. sport ne

Планинрање је идеална физичка активност, ем си на свежем ваздуху, ем ходаш доста, ем се увек добро једе после силаска са планине.
Најслађе је, најслађе је треће полувреме.

fizicka aktivnost je pod moranje. sport ne

Нећеш од шетње по тржним центрима или било где по граду без дизања пулса успорити физичко пропадање (мада боље и то него ништа). Знам шта говорим. Базични спортови су прилично досадни, поготово људима који су цео живот у спорту, па онда људи свашта измишљају...

Нећеш од шетње по тржним центрима или било где по граду без дизања пулса успорити физичко пропадање (мада боље и то него ништа). Знам шта говорим. Базични спортови су прилично досадни, поготово људима који су цео живот у спорту, па онда људи свашта измишљају...

ne pricamo o setnjama. dizanje tegovova je good enough, misici najvise uticu na longevity
za cardio ima jakih alternativa

Па то је рекреативни спорт, о томе и причам. Не морају тегови, може и пливање или вежбице без тегова, само са својим телом. Ја тег нисам подигао 10 година, али урадим пар серија склекова/пропадања недељно, а некад ни то. Изненадио сам се пре пар година када сам после мало загревања лагано дигао 100-ку на бенчу...капирам да бих могао и данас сигурно...

Zvezda baš muški odigrala i nadigrala Monako, svaka čast! Batler se izgleda pronašao u timu i pokazao znanje. Ogi briljantan. Ako održe ovakav pristup i nivo, sezona za pamćenje je u najavi.
Bez 8 igrača, od kojih su neki predviđeni da budu nosioci igre, neki igrači zadatka, niko od njih nije predviđen da popunjava mesto u 12 na klupi,...Protiv tima koji je projektovan za F4, pružena je odlična partija, bez obzira i na sve greške koje smo pravili. Dobrić i Batler najefikasniji, ostali su dali svoj doprinos koliko su mogli. Moram da pohvalim Plavšića koji je, neću da kažem odigrao odlično, ali svoje minute korektno odradio. Skor iznad ocekivanja. Od 0-2, smo došli do 8-3. Veliki razlog pobede je i što je utakmica od strane trenera odlično pripremljena, znao je šta ima, a i koga nema. Isceđeni smo kao krpa za ribanje, kako znamo, za Olimpiju nekoga od povređenih igrača moramo da pokušamo da vratimo u pogon, sinoć smo igrali sa 9 igrača, 3 nisu imala nijednu sekundu na terenu. Potrošnja je velika, a Olimpija, ako kaže da sa svim faktorima ima svoju realnu šansu za pobedu, potpuno je osnovano. Tako da nas ceka u ponedeljak nova teška utakmica.

Vrh