Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pre nego što je počela pandemija forumaši su se uoči nove godine okupljali u nekoj od kafana (Šumatovac, Bled, Kalenić, Kolarac...) gde su kao mali znak pažnje deljeni poklončići (šolja, usb punjač, lagana poslovna torbica, šal, kišobran...).
Nemamo ništa na lageru pošto ideja nije i neće biti da se takav materijal prodaje već isključivo poklanja. Par poklona sam poslao i poštom za forumaše koji nisu mogli biti prisutni dok je mali paket iznenađenja stigao Krcanu u Australiju
@Beki
Za koji dan vizuelno. Imam ih samo u glavi, za sada. Evo mali nagoveštaj. Neke od ideja bi mogle da se iskoriste i za druge promo stvari (lakše mi da tako nazovem).
Što se tiče sata, to sam zamislio da se na CD nalepi logo sa urađenim podeocima za vreme i da se sa zadnje strane postavi mehanizam za sat.
Za kačkete moram da pogledam sajt, pre nekoliko meseci sam gledao, pa moram da se podsetim. Tu bi se radili isključivo kačketi koji mogu na mašini za šivenje da odrade logo, jer je to trajnije nego termo nalepnice.
Za majice sam zamislio da to budu i letnje i zimske (jesenje), neke sa velikim logom, a neke sa diskretnim logom u gornjem uglu majice.
@Igor
Od kada postoji forum?
Koji font se koristi za logo?
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.