Maj 2026. i to ako zima bude blaga.Tempo ne opada, veliki napredak za 15 dana, od poslednje fotografije. Bas me zanima da vidimo dokle ce stici ove godine i kada ce konstrukcija biti gotova.
Ja tipujem za 2 meseca. Sta mislite?
Imaju lokacijske uslove, ali nemaju gradjevinsku niti je podneta na CEOP-uI zanimljivo raščišćava se plac pored Terminala pa će i ti gradnja uskoro
Hvala za iz estaj, taman da uporedimo sa prethodnom.
Stambena zgrada, trebala je biti poslovna zgrada ali je Airport Garden investitor prodao parcelu drugom investitoru i on je promenio projekat u stambenjakA znamo li sta je planirano, pominjan je hotel? Ko je investitor i sta ce da gradi?
Pogotovo jer u novogradnjama pretezno zive mladji ljudi, znaci bice puno porodica sa malom decom i njima ce jedina opcija da bude dvoriste Kvart64 ili za prakticno svaki izlazak iz kuce u automobil pa negde.Idealno mesto za jedan park...da malo prodiše čitav kraj. Onda bi sve imalo više smisla i cena i lokacija.
Vec vidim da ce to brzo da preraste u papazjaniju. Mi ćemo da plaćamo drugi će da koriste. Svi znamo kakav je naš narod kad su u pitanju stvari koje ne idu iz njihovog džepa...U kvart64 bi trebalo da bude jedan basket teren, a faza 4 bi trebala da ima isto vise zelenila od ovih drugih projekata
Samo se nadam da ce komsije biti obzirne da ne prljaju previse park jer cemo ga svi ocigledno koristiti