Šta je novo?

Protivpožarna zaštita (Vatrogasci i vatrogasne jedinice)

Припретите му инспекцијом и обавезама из закона по противпожарној заштити.
Obaveza SZ je da na celu sa upravnikom ima izradjen plan o evakuaciji izlozen na vidno mesto i sa strelicama po spratovim pored koji pise izlaz (EXIT)

Nema tu nista vise investitor. Upravnik stambene zajednice je duzan za to.

Pozdrav… Da li neko zna jel nekad u nekoj stanici u BG bilo koje vozilo FAP Varkar? Znam da ga ima u Lazarevcu ali me interesuje sa sam BG (Zvezdara, Voždovac…)
Ovaj kamion…
62F9E104-F413-4A41-8B7A-9018CCDFFF04.jpeg

Obaveza SZ je da na celu sa upravnikom ima izradjen plan o evakuaciji izlozen na vidno mesto i sa strelicama po spratovim pored koji pise izlaz (EXIT)

Nema tu nista vise investitor. Upravnik stambene zajednice je duzan za to.
Kod mene nema. Kome da prijavim upravnika? Nervira me deda i inače.

Pozdrav… Da li neko zna jel nekad u nekoj stanici u BG bilo koje vozilo FAP Varkar? Znam da ga ima u Lazarevcu ali me interesuje sa sam BG (Zvezdara, Voždovac…)
Ovaj kamion…
Pogledajte prilog 171837
Такав је био на Звездари прво пре око 15 година, сад у Лазаревцу, у Бг само тај један, остали широм Србије, типа Врање, Зајечар, околина НС...

FAP Varkar jel ovo zvaničan naziv modela sa duplom kabinom koje je godište ovaj kamion

Типа 2005-2006. мало је њих урађено, можда 10. Док су Мерцедеси узети у већој количини, чини ми се око 100 укупно.

Da li neko zna u kojoj stanici se nalazi ovo vozilo? Ono je bilo prezentovano ali kao da ga posle toga nema nigde…
23A41004-E693-49E8-B3FB-8720BC8ED108.jpeg

1.jpg

Можда вежбају за дан сектора за ванредне ситуације.

Vrh