Šta je novo?

Proširenje ulice Dragoslava Srejovića

Zna li neko kad kreće proširenje DS? Geometri su obeležili celu trasu. 8 metara se ulazi na prostor gde je stadion u njegovom nejbližem delu ka Bogosloviji. I zanima me jos jedna stvar. Na prvoj strani gde je projekat, vidim kao neku ulicu, put, koji ide od DS ka Severnom bulevaru. Je l se to planira neki kolovoz, ili?
 
Sta se desava sa prosirenjem?
Već je trebalo da sve bude gotovo, 180 dana za izradu plana i 180 dana za radove.
Niti plana ,niti radova, a niko ne postavlja pitanje gradu???

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
 
Ni prvi, a ni poslednji put da se nešto obećava za medije, pa se od toga odustane do daljnjeg.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
Као да нисмо последњих 10 година имали макар 10 најављених проширења која су остала само на речима :D
 
Ја сам из тог краја, а волео бих да ни не раде ово парче. Добитак само са овом деоницом је никакав а направиће застоје бар годину дана док буду чепркали. :(
Једино што можда желе да постигну је омогућавање двосмерног саобраћаја у Маријане Грегоран, али то опет повлачи већи саобраћај преко кружног тока код Богословије, који је већ на максимуму... :grand:
 
Ne znam što bi im za dvosmerni saobraćaj u Marijane Gregoran bilo potrebno proširenje celog tog dela Dragoslava Srejovića?

Marijane Gregoran je u delu od Vojvode Micka do Dragoslava Srejovića iste širine, kao na delu koji je dvosmeran na Karaburmi.

Uostalom vozilo se dvosmerno i tim delom jedno vreme dok je trajala izgradnja toplovoda na Karaburmi.

Samo je potrebno pomeriti vozila parkirana na ulici i u zoni raskrsnice malo proširiti Dragoslava Srejovića za dodatnu traku za skretanje ka Karaburmi.Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=873635#p873635:12p26tn7 je napisao(la):
Zezeljko » 22 Aug 2021 02:35 pm[/url]":12p26tn7]... i u zoni raskrsnice malo proširiti Dragoslava Srejovića za dodatnu traku za skretanje ka Karaburmi.


Мислим да грешиш у овоме `мало проширити`.

Саобраћај ка Карабурми из смера Богословије био би значајан, тако да би укључењем црвеног светла за скретање у Маријане Грегоран из Драгослава Срејовића долазило до формирања колона у шпицу и до стадиона, тако да је неопходно имати две траке по смеру у Драгослава Срејовића, како би проток ка Миријеву остао неблокиран.
 
Da li ovo skidnje bilborda koji su uz ogradu Omladinskog stadiona koja se ruši mozda označava početak radova na proširenju ulice Dragoslava Srejovića? Da li iko ima info kad je planiran početak radova? Gde to može da se sazna?

https://pasteboard.co/5s4FxYdyKrOc.jpg
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=898462#p898462:drlz95gz je napisao(la):
clash » Sun Nov 14, 2021 12:30 am[/url]":drlz95gz]Da li ovo skidnje bilborda koji su uz ogradu Omladinskog stadiona koja se ruši mozda označava početak radova na proširenju ulice Dragoslava Srejovića? Da li iko ima info kad je planiran početak radova? Gde to može da se sazna?

https://pasteboard.co/5s4FxYdyKrOc.jpg

Prema budžetu za ovu godinu tek za 2022. se planira odvajanje značajnijih sredstava za ovo proširenje, tako da je realno da krene sledeće, ali će zavisiti i od rezultata izbora.
 
Momentalno se radi ulica Vojvode MIćka, kopaju za kabal, uskoro kreću i na Marijane Gregoran, dok to ne završe neće početi radove u Dragoslava Srejovića
 
Kako god okrenete, prosirenje treba sve do Mirijeva.
Jedini problem će biti,sto ce kružni tok postati druga Auto komanda, u svoj svojoj raskosi,sa sve presecanjem tramvaja.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
 
Биће тешко да шире после шуме, ту су около са обе стране објекти.
 
има места, већина објеката је увучена, мада проширење се планира само до Јованке Радаковић.

Једино ми смета релазивно узан коловоз од 12,5 метара уместо 14 ал ај, то је за следећи пут
 
Tamo gde je šuma pre OMV pumpe je ozbiljno i aktivno klizište
 
У Јованке Радаковић уопште нема места без рушења кућа. Посебно је тесно код Витезова Карађорђевих Звездам а ту већ има новоградње. На Миријеву ће увек фалити проширење Витезова Карађорђевих Звезда као нормална веза Миријевског венца и Миријевског булевара.
 
ĆoRaVa_SoVa":p4zwqhvp je napisao(la):
Tamo gde je šuma pre OMV pumpe je ozbiljno i aktivno klizište
To kliziste ce biti predmet ozbiljne sanacije.Mislim da će ići dosta sipova tu.Decenijama su izbegavali sanaciju, sada je dosao trenutak da ga rese.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
 
Да ли је клизиште узбрдо од шуме или низбрдо од улице ка Карабурми?
 
Pretpostavljam da taj asfalt sigurno od te 2014. nije menjan. Kad li će više ovo na Karaburmi da završe? Danas je u pola osam gužva bila sve do Ćalija od Omladinskog stadiona...
 
Budzetirano za 2022, biće nešto i 2023

Kod:
Драгослава Срејовића од Богословије до Улице Јованке Радаковић у Миријеву 
100.000.000
121.162.736
1.000
 
Da li neko ima predstavu, sta se desava sa pompezno najavljenom jos 2020. godine rekonstrukcijom i prosirenjem ulice Dragoslava Srejovica ?
Do sada smo valjda trebali da imamo cetiri trake od Bogoslovije do Volgine.
 
Dešava se ništa, a tako će i ubuduće. To je pričao Vesić. A kad vidiš da šapić krene da priča, dodaj bar godinu dana razvlačenje te teme, pa onda tender za projektovanje još godinu, pa onda ako krenu da rade jedno dve godine, znači biće za 4 godine od kad krene šapić da priča.

Ne znam gde ste zapeli svi, za 10 godina urađena je jedna ulica na trošarini, malo li je
 
Pored prosirenja, ovaj ceo potez od Bogoslovije do Mirijeva je zreo za kompletnu zamenu asfalta. Nije ono za normalnu voznju.
 
Taj pravac je od 1985 pa do sada ,toliko puta krpljen,da su mogli da naprave auto put Mirijevo-Solun,a sve je u podlozi,koju nisu u stanju da naprave,zajedno sa resavanjem klizista.
Inace ,Beograd Put je u sezoni 21-22 ,ubedjivo najgora firma od osnivanja.
 
Vrh