Šta je novo?

Privatni prevoznici

Ovo je leksan, da je pleksi bar bi ličilo na staklo :D
Jes u pravu si😄 Taj materijal imam na jednim vratima u vikendici. Užasno krt i glup materijal. Sitan grad ga je izrešetao samo tako. Imam osećaj da ga prstima, uz ne preterano jak pritisak, možeš oštetiti. A nije ni lep ovako.

Jes u pravu si😄 Taj materijal imam na jednim vratima u vikendici. Užasno krt i glup materijal. Sitan grad ga je izrešetao samo tako. Imam osećaj da ga prstima, uz ne preterano jak pritisak, možeš oštetiti. A nije ni lep ovako.
A košta Boga oca, oko 1000 dinara po kvadratnom metru za iole deblji leksan. Umesto da kupe normalno staklo, oni budže ovu glupost i bacaju pare.

Inače, verovali ili ne, na Iveku 70560 pište zadnja vrata pri otvaranju/zatvaranju. Ne znam da li je jedini.

Jel ovo kobra?
IMG_0712.png

По свему судећи мислим да Стрела осим 88 које је узела у фебруару за ову годину неће отимати линије од ГСП-а, 2025. им је била у знаку приградског саобраћаја где су купили преостале акције Ластре, као и већинске Ласте. Али мислим да се отимачина наставља 2026. где ће још нека ГСП линија отићи у руке Стреле. Стрела ће се масовно ширити докле год је Гангула и СНС власт у Београду.

Али мислим да се отимачина наставља 2026. где ће још нека ГСП линија отићи у руке Стреле. Стрела ће се масовно ширити докле год је Гангула и СНС власт у Београду.

Da li da očekujemo nove vozače iz Gane?
Moje mišljenje je da neće biti još otimačina, neka malo svoje strane vozače nauče više o super i bezbednoj vožnji.

Poslednja izmena:
По свему судећи мислим да Стрела осим 88 које је узела у фебруару за ову годину неће отимати линије од ГСП-а, 2025. им је била у знаку приградског саобраћаја где су купили преостале акције Ластре, као и већинске Ласте. Али мислим да се отимачина наставља 2026. где ће још нека ГСП линија отићи у руке Стреле. Стрела ће се масовно ширити докле год је Гангула и СНС власт у Београду.
Imamo najavu novih vozila za GSP što znači da verovatno neće biti predaje linija. GSP su sveli na 40-ak linija od kojih su mnoge teške i neisplative privatnicima. U prevodu, sve što privatniku neće donositi neku lovu je ostalo u GSP-u. A nabavkom novih vozila za GSP se otvara put ka još jednom u nizu pranja novca preko evidentno nameštenih tendera. Bar u nekoj bližoj budućnosti mislim da neće biti novih privatizacija linija, osim ukoliko ne privatizuju sam GSP.

Uzeće sve, jedino tramvaji i neke linije ce ostati do posle Expa e tad će da pokupe sve.

Ja mislim da je u 2026. bio plan da idu na prigradske linije u Novom Sadu, ali je tamo reakcija na najavu privatizacije bila veoma žustra i već su najavljene blokade ako do toga dođe.

Vrh