Jes u pravu siOvo je leksan, da je pleksi bar bi ličilo na staklo![]()

Jes u pravu siOvo je leksan, da je pleksi bar bi ličilo na staklo![]()
A košta Boga oca, oko 1000 dinara po kvadratnom metru za iole deblji leksan. Umesto da kupe normalno staklo, oni budže ovu glupost i bacaju pare.Jes u pravu siTaj materijal imam na jednim vratima u vikendici. Užasno krt i glup materijal. Sitan grad ga je izrešetao samo tako. Imam osećaj da ga prstima, uz ne preterano jak pritisak, možeš oštetiti. A nije ni lep ovako.
Ово није ништа у односу на инпровизације у гспTrans-Jug #22021 na 302. Da li je realno da im je toliko skupo jedno staklo da moraju improvizacije da koriste?
Pogledajte prilog 247434
Dugo im je i trebalo, pih!Sutra će u SAT Emisiji biti prikazan test Mercedes Citaro G od Strele.
Али мислим да се отимачина наставља 2026. где ће још нека ГСП линија отићи у руке Стреле. Стрела ће се масовно ширити докле год је Гангула и СНС власт у Београду.
Imamo najavu novih vozila za GSP što znači da verovatno neće biti predaje linija. GSP su sveli na 40-ak linija od kojih su mnoge teške i neisplative privatnicima. U prevodu, sve što privatniku neće donositi neku lovu je ostalo u GSP-u. A nabavkom novih vozila za GSP se otvara put ka još jednom u nizu pranja novca preko evidentno nameštenih tendera. Bar u nekoj bližoj budućnosti mislim da neće biti novih privatizacija linija, osim ukoliko ne privatizuju sam GSP.По свему судећи мислим да Стрела осим 88 које је узела у фебруару за ову годину неће отимати линије од ГСП-а, 2025. им је била у знаку приградског саобраћаја где су купили преостале акције Ластре, као и већинске Ласте. Али мислим да се отимачина наставља 2026. где ће још нека ГСП линија отићи у руке Стреле. Стрела ће се масовно ширити докле год је Гангула и СНС власт у Београду.
Ja mislim da je u 2026. bio plan da idu na prigradske linije u Novom Sadu, ali je tamo reakcija na najavu privatizacije bila veoma žustra i već su najavljene blokade ako do toga dođe.По свему судећи мислим да Стрела осим 88 које је узела у фебруару за ову годину неће отимати линије од ГСП-а, 2025. им је била у знаку приградског саобраћаја где су купили преостале акције Ластре, као и већинске Ласте. Али мислим да се отимачина наставља 2026. где ће још нека ГСП линија отићи у руке Стреле. Стрела ће се масовно ширити докле год је Гангула и СНС власт у Београду.