Šta je novo?

Petlja "Petlovo brdo" - Zaštitimo šumski pojas na Petlovom brdu

Projekat. Nisu hteli/umeli/sposobni da promene projekat koji je bio loš zbog ugrožavanja zelenih površina. Bilo im je najlakše da bude sve po starom i da ne urade pola petlje (bez pola ulaza i izlaza) i da niko ne odgovara za to. Tako je u Srbiji, sve može.
 
Ja sam u šoku da je novopostavljena vertikalna saobraćajna signalizacija još uvek neišarana sprejevima. Svaki put kad prođem se iznenadim.
 
Već polovina uličnog osvetljenja na ovom potezu ne radi.....
Neverovatan osećaj ulaska u glavni grad po totalnom mraku od Metroa od Belih voda,mislim da je manje zamračenja bilo 5. aprila 1941.
Kao da ulaziš u neko selo na Staroj planini a ne u glavni grad.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=881849#p881849:q0fcct9c je napisao(la):
Bonvivan » 20 Sep 2021 11:43 am[/url]":q0fcct9c]Već polovina uličnog osvetljenja na ovom potezu ne radi.....
Neverovatan osećaj ulaska u glavni grad po totalnom mraku od Metroa od Belih voda,mislim da je manje zamračenja bilo 5. aprila 1941.
Kao da ulaziš u neko selo na Staroj planini a ne u glavni grad.
Са све оне јадне две траке...
Као прилаз трећеразредној селендри, и то подсахарској, то нигде северније одавно већ не постоји.
 
Mislim da nije trafo,imaš bandere gde sija jedna sijalica,a negde ne rade obe,uglavnom krezubo,nije redno.
Deo kod kryogas pumpe gde počinju razdvojene trake je ceo u mraku,to miriše na recikliranje trafoa jer je sve lepo zamračeno kako priliči.
U svakom slučaju velika svinjarija što se održavnja tiče.
Očigledno je da to nikoga ne zanima kao lanjski sneg,bitne su druge stvari od životne važnosti za grad kao što su kupovine turskih autobusa preko ortačkih firmi,tu je lova a ne na sijalicama.
 
Мало упозорење. Пре неки дан био сам очевидац тежег чеоног судара управо на том делу (кривини) код криогас пумпе. Претпоставка (нисам сигуран) је да је возач из смера ка Београду пожурио да претиче у кривини пре раздвајања смера ка Београду у две траке. Овај део је опасан зато што има доста "нестрпљивих" након дуже деонице са дуплом пуном и онда се у овом новом делу после кривине јурца, а осветљења нема. У пар наврата полиција је постављала радар, али на делу где је ограничење 60км/ч.

ПС О тамном вилајету пре приласка семафору код Б. Вода и пешачком прелазу који вреба у мраку код ОМВ пумпе да не говорим. Почела школа, има деце...катастрофа.
 
Vrh