Šta je novo?

Pešačke zone

Radi se kaldrma....Zemun 😄
IMG_20240521_131533.jpg
 
Tu bi bas lepo legla pesacka + tramvaji , bas bi se razlikovalo od drugih delova grada kako i treba da bude u centru , a kola mogu i uz vojvode bojovica
 
Tramvaj zaista ne smeta pesackoj zoni, u toliko gradova funkcionisu zajedno, ovo je ludost.
 
Човек који гура саобраћај кроз античку тврђаву да би од аутомобилске и трамвајске улице испред парка направио шеталиште

Јесмо ми сигурни да је бензин који се код нас користи стварно безоловни
 
Kod nas se koriste superteške droge, očigledno.

Automobili u Pariskoj nikome ne smetaju; trka u rangu Formule 1 je bila u toj ulici, za ime sveta!

Za koga se preuređuje ovaj grad? Za pobednika Tur d'Fransa koji će da pedala biciklističkom stazom uz Parisku, da navijaju za njega Analena Berbok i Greta Tunberg sa balkona francuske ambasade? Dosta više skrivanja najcrnje plutokratije i primitivih koncepata pod politički korektnim sranyem koje se koristi kao batina - ovo je, valjda, najgori primer toga u inače poludelom i bizarnom svetu.

Čuj, tramvaj će neko da menja - biciklističkom stazom?! Ebo vas i bicikl, terajte se u dansku seriju.

M'rš u pm okupatori, vraćajte nam grad. Sve ovo da se vrati u pređaśnje stanje, ako budu dirali. Samo reakcionarno.
 
Poslednja izmena:
Tramvaj će da skrene u Uzun Mirkovu, pa oko Trga Republike do Slavije, spojiće preko Terazija sa Bulevarom kralja Aleksandra i dodatni prsten Bulevarom vojvode Bojovića... Bar je na forumu već bilo svih tih varijanti, od tunela ispod Pariske do ovog današnjeg.
 
Може ли ико да протумачи из овако срочене Хипопотамусове изјаве? Али, краљеви најављују "трамвај око Доњег града Београдске тврђаве":

Оде "круг двојке"!

Шта раде ови од Београда, и који Београђани то све дозвољавају?
Kretenizam idejnih rešenja raznih gluperdi i balvana koji "vode" Beograd svakim danom raste kao kancer, a očekivati da to shvate i zaustave dođoši sa brda i palanki je u najmanju ruku naivno. U BG se zadnjih 15-20 godina slilo više takvih nego što grad može da asimiluje, a njihova mentalna premisa je da ne razumeju veliki grad i podsvesno ga mrze i žele da pretvore u ono odakle god su pobegli. Pogledaj na šta liči grad i koji su vašarski sadržaji u ponudi, luna parkovi i pljeskavice nasred tvrđave. Pešačka zona nije za pešake već za još kafića i vašarskih štandova
 
Pa taj koga citiraš svo vreme navija za rast Beograda. Sada su mu se ostvarile želje - Beograd kipi od kvadrata, automobila i ljudi. Naravno, ne onako kako je on to zamišljao.

Što kaže poslovica- pazi šta želiš.
 
Гангула најпогубнији градоначелник у Бг после оног турчина што је разрушио барок након преузимања од аустријанаца.
Стоп робовању туризму, вратите Београду привреду коју је имао пре Малог Синише (производња хране, трактора, аутобуса, мотора, гума, одеће, и транспорт тих роба железницом и бродовима).
 
Tu bi bas lepo legla pesacka + tramvaji , bas bi se razlikovalo od drugih delova grada kako i treba da bude u centru , a kola mogu i uz vojvode bojovica
Slazem se, nista tramvaji ne bi tu smetali. Oni svakako ne lete 60kmh sto zbog tehnickih mogucnosti, sto zbog terena.
 
Како доктори Шапић и Мали мисле да функционише Дорћол?
 
Vrh