Šta je novo?

Paris ! .. iz ugla forimaša

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dragan

Professional
Učlanjen(a)
09.12.2006.
Pohvaljen
6.635
Evo, ja nisam nikad bio u Parizu, samo do Italije i Nemačke - na zapadu.
Pa, ovde bi mogao direktno od vas da saznam ponešto o njemu.

Nenad":1kn6hun5 je napisao(la):
ploehp1.jpg
. Balkanska 2

Taj materijal i boja me podsecaju na arhitekturu Pariza. Lepo :)
spatiotecte":1kn6hun5 je napisao(la):
Izvini, zivim u Parizu, i B2 nema blage veze sa zgradama u Parizu
Ako budes jos jednom procitao moj post, videces da sam napisao BOJA me PODSECA na Pariz.
I potpuno ti oprastam sto zivis u Parizu u kome sam bio najmanje sto puta.
Kralj":1kn6hun5 je napisao(la):
Nenade !!!!!!!!!!!!! Tvoj post kaze " Taj materijal i boja " Nisi spominjao samo boju a to
sto si bio 100 puta u Parizu.......................Bas lepo za tebe ! Ajde jos jednom pa da bude sto i prvi put :)
Hvala ti Kralj sto citas moje postove, ali procitaj ovaj gore ponovo. Da napomenem, napisao ja "P O D S E C A" pa
samim time nije ni bitno da li sam napisao materijal ili boja. Valjda imam pravo na sopstvenu asocijaciju.
A drugi deo posta se odnosio na sarkazam tipa "sta ti znas, kad J A zivim u Parizu" ... smesno...

Frankreich_haupt.jpg
Evo jedne od fasada iz Pariza.
jovanovm":1kn6hun5 je napisao(la):
^^^ Predivna zgrada, ali cini mi se da u B2 nece doci do iste kombinacije stakla i kamena...
Niti do iste kombinacije boja. Inace, takodje podseca na Njujork, posebno zgrade iz 30-tih godina.
Kralj":1kn6hun5 je napisao(la):
1:0 za tebe Nenade ! Pogresno sam te razumeo ! Sorry ! Lepa zgrada.

U kojoj se ulici u Parizu nalazi ? Bas me zanima kako izgleda "uzivo". Hvala unapred

nepotreban thread pošto se ova diskusija nadovezala za temu. Ako neko bude imao dosta materijala o Parizu on će sam otvoriti thread ;)

closed :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh